kropkacom 21.07.23, 10:42 Chodzi oryginały i znane sklepy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jahelena Re: Skąd te różnice w cenie perfum? 21.07.23, 11:05 Tak, to zastanawiające. W jednym sklepie sok pomarańczowy Hortex kosztuje 3,99, a drugim 4,59. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Skąd te różnice w cenie perfum? 21.07.23, 14:56 jahelena napisała: > Tak, to zastanawiające. W jednym sklepie sok pomarańczowy Hortex kosztuje 3,99, > a drugim 4,59. A ja dzisiaj kupiłam pomarańczowy za 3,49. Odpowiedz Link Zgłoś
11marlenka Re: Skąd te różnice w cenie perfum? 21.07.23, 12:22 Też nad tym ostatnio myślałam. Perfumerie Sephora, Douglas, Notino. - Perfumy popularne, cena za 30ml od 250zł w górę. Ale o ile w S i D kupione w sklepie raczej trzymają swój właściwy zapach, to kupione z zamówienia internetowego nigdy nie wiadomo czy będą oryginalne czy jakąs dziwną podróbką która traci zapach po godzinie.. W N. jeszcze bardziej kupuję z obawą co dostanę. S.najdroższa, N. najtańsze. W necie w ich sklepach zawsze taniej niż w stacjonarnych, i to bywa sporo taniej. A ja bym chciała po prostu kupić w necie ich markowe perfumy bez ryzyka, ze dostanę jakiś shit nie warty nawet stówki. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Skąd te różnice w cenie perfum? 21.07.23, 14:58 11marlenka napisała: > o ile w S i D kupione w sklepie raczej trzymają swój właściw > y zapach, to kupione z zamówienia internetowego nigdy nie wiadomo czy będą oryg > inalne czy jakąs dziwną podróbką która traci zapach po godzinie.. No nie wiem, ja psiknęłam się na lotnisku przedwczoraj Chanelką i zapach utrzymał się równo godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Skąd te różnice w cenie perfum? 21.07.23, 20:17 Po prostu przestalas je czuc. Tak dziala zmysl wechu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Skąd te różnice w cenie perfum? 21.07.23, 15:53 W słępach jest kiepsko z wyborem i objętością. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Skąd te różnice w cenie perfum? 21.07.23, 20:25 W sklepach bywa lepiej Odpowiedz Link Zgłoś