zalamana_50
29.07.23, 06:05
Kolejny raz szukam najlepszego gastrologa (komercyjnie) w Łodzi (nie mogę nigdzie poza Łódź dojechać) albo takiego który zgodzi sie na konsultacje on line. Szukam najlepszego lekarza któremu się chce pomyśleć, a nie tylko zapisywać Xifaxan. Wychwalany w grupach ibs dr Kuj..ski poza zapisaniem Xifaxanu nic nie potrafi i 300zl poszło się.., a objawy po 3 tygodniach wróciły. Po niedzieli mam kolonoskopie i chciałabym wyniki i moje samopoczucie skonsultować z kimś, kto się zna i komu chce sie mysleć a nie wypisywać tylko standardowe leki.
Ibs mam od blisko 20 lat, i 19 lat jako tako (momentami nawet było ok) to funkcjonowało. Biorę leki tribux forte, duspatalin retard, probiotyk I g...to daje, jest coraz gorzej od covidu na przełomie roku. Covid diametralnie pogorszył objawy. Co drugi dzien czuję sie, jak rozjechane guano, biegunki, skurcze jelit, mdlości. Nabiorę się loperamidu, smecty i w następnym dniu jest ok, trzeciego dnia biegunka, ale taka mega biegunka wraca i abarot to samo. Dietę trzymam. Za moment tylko woda mi zostanie

Tak się nie da żyć.
Doradzicie coś, lekarza, jak żyć? Bo już wyć z rozpaczy mi się chce. Boję się, ze to nowotwór. Caa rodzina mojej mamy to nowotwory jelita. Ehhh...