panna_lila 29.07.23, 23:11 U mnie był taki przyjemny, cichy wieczór. Nic nie zapowiadało burzy, piękne niebo o zmierzchu a teraz tak daje czadu jakiś silny wiatr, że aż nieprzyjemnie jest😕 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unikotka Re: U kogo burza za oknem? 29.07.23, 23:14 U mnie była przyjemna burza. Nie za mocna. Taka normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
noi_noi Re: U kogo burza za oknem? 29.07.23, 23:14 u mnie była dziś 2 razy z wielką ulewa, połamala mi cynie Noord Brabant Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: U kogo burza za oknem? 30.07.23, 08:49 O, bardzo lubię cynie, szkoda😕 Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: U kogo burza za oknem? 29.07.23, 23:16 U mnie Cudownie jest. Ale miło, że już z psem nie trzeba iść Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: U kogo burza za oknem? 29.07.23, 23:19 U mnie jeszcze przed chwilą waliło koncertem spod narodowego. Wkurzała się, że ciężko będzie zasnąć córce przy otwartym oknie, a tu nagle zaczęło grzmieć i padać. Od kilku minut muzy już nie ma, tylko pioruny i ulewa, niestety zasnąć wcale nie łatwiej… Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: U kogo burza za oknem? 29.07.23, 23:42 sandy_cheeks napisała: > U mnie jeszcze przed chwilą waliło koncertem spod narodowego. Bylam tam! 🙋♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: U kogo burza za oknem? 30.07.23, 15:38 sandy_cheeks napisała: > U mnie jeszcze przed chwilą waliło koncertem spod narodowego. Współdzielimy tę niedogodność. Ale jak wejdziesz do środka na koncert, to nic nie słychać. To się powinno zbadać i opisać jako "paradoks Narodowego". Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: U kogo burza za oknem? 29.07.23, 23:25 Kumpel mówił przed chwilą że jest burza. Gorzej że ja w domu okno uchylone zostawiłem Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: U kogo burza za oknem? 29.07.23, 23:40 O tak, zaczęła się gdy tylko wróciłam do domu z plenerowego koncertu. Idealnie! 🤗 Odpowiedz Link Zgłoś
lilia-anna Re: U kogo burza za oknem? 29.07.23, 23:40 U mnie! A niedawno podlałam ogródek... Odpowiedz Link Zgłoś
anilorak174 Re: U kogo burza za oknem? 30.07.23, 06:09 Cudowny, burzowy wieczór. I ten miarowy intensywny deszcz. Uwielbiam takie noce. Odpowiedz Link Zgłoś
dors_venabili Re: U kogo burza za oknem? 30.07.23, 06:49 U mnie była. Fajnie, że padało. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: U kogo burza za oknem? 30.07.23, 07:09 U mnie tylko straszą burzami, a była jedna w tym roku, jakoś nas omijają (Nowa Huta). A u Cioci (Podgórze) była wczoraj duża. Odpowiedz Link Zgłoś
hippolina Re: U kogo burza za oknem? 30.07.23, 07:49 Byla fajna burza, teraz pada. Bardzo się cieszę z każdego deszczu, bo susza u nas okropna. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: U kogo burza za oknem? 30.07.23, 08:53 Mnie też deszcz cieszy, bo widzę jak rośliny odżywają. Ale nie lubię tych wiatrów, które często towarzyszą burzom. U mnie coś waliło, myślałam że to jakieś pedardy w oddali, a to orzech uderzał swoimi orzechami w dach i rynnę. Czas go przyciąć 😕 Jak przycina się drzewa giganty?❔ Odpowiedz Link Zgłoś
hippolina Re: U kogo burza za oknem? 30.07.23, 15:01 Drzewa giganty przycina specjalistyczna firma, dysponująca stosownym sprzętem. Odpowiedz Link Zgłoś
brubba Re: U kogo burza za oknem? 30.07.23, 08:36 Dziecko rano żali się, że nie pospało, bo burza, a ja na to, jaka burza? Spałam przez całą noc kamiennym snem i śnił mi się pewien 30-latek o urodzie Wikinga, niech burza spada wobec takiej konkurencji! Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: U kogo burza za oknem? 30.07.23, 15:19 U mnie z zapowiadnej burzy nic nie było. Jak zwykle zresztą. Burzy nie lubię, ale deszcz tak. Niestety te zapowiadane deszcze też chodzą innymi drogami. Spadnie kilkanaście kropel i koniec. 😮🥶 Odpowiedz Link Zgłoś