czarna_sroka 01.08.23, 18:59 Rozlał mi się proszek do prania w bagażniku samochodu. Zdjęłam te płytę i piorę pod prysznicem ale ciągle jest w tym proszek, pieniądze się. Co mogę z tym zrobić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_sroka Re: Help. Proszek w płynie w samochodzie. 01.08.23, 18:59 Miało być pieni się* Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Help. Proszek w płynie w samochodzie. 01.08.23, 19:02 Rozlal Ci sie plyn do prania. Plukac aż przestanie się pienić . Współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
emateczka Re: Help. Proszek w płynie w samochodzie. 02.08.23, 10:11 Proszek w plynie, swietne Plucz dalej, albo po prostu wysusz i zobacz, jak wyglada. Moze po prostu bedzie ladnie pachnialo Plyn do prania to nie mleko, raczej sie nie zepsuje i nie zacznie smierdziec. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Help. Proszek w płynie w samochodzie. 02.08.23, 11:10 Proszek w płynie 🤣 Nic no, wysusz I tyle, najwyższej będzie pachnieć:p Odpowiedz Link Zgłoś
jahelena Re: Help. Proszek w płynie w samochodzie. 02.08.23, 11:24 Proszek JELP. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Help. Proszek w płynie w samochodzie. 02.08.23, 11:38 Jak wypłukują się pieniądze, to płucz do bólu!!! 🤣 A serio, to rozlał ci się płyn czy rozsypał proszek? Jeśli płyn, to spróbowałabym to kilka razy na zmianę spienić i spłukać (poszorować gąbką czy szczotką i spłukać wodą) aż będzie się pienić mniej i wysuszyć. Najwyżej będziesz miała pachnący samochód. Jeśli faktycznie proszek, to bym wysuszyła a potem spróbowała odkurzyć to, co jeszcze zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Help. Proszek w płynie w samochodzie. 02.08.23, 15:45 Może jak wyschnie elektroluksem pociśnij Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Help. Proszek w płynie w samochodzie. 02.08.23, 16:16 Radzieccy naukowcy wynaleźli wodę w proszku. Teraz pracują nad tym w czym ją rozpuścić. Odpowiedz Link Zgłoś
emateczka Re: Help. Proszek w płynie w samochodzie. 02.08.23, 19:57 W samochodzie 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
mava1 Re: Help. Proszek w płynie w samochodzie. 02.08.23, 20:53 płucz chłodną/zimną wodą. Ciepla powoduje pienienie sie i gorzej wypłukac. I kup do bagażnika gumowy/plastikowy wkład (zwykle każda marka taki do zaproponowania), z wyzszymi brzegami. na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś