Dodaj do ulubionych

Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum?

02.08.23, 08:10
Z forum nie odchodzę, nie trzaskam drzwiami, nie obrażam się, ale...

Taką refleksją "nowej" na forum chciałam się podzielić.

Niejafnie się poczułam po moim ostatnim wątku, w którym napisałam, że wreszcie coś mi się w życiu poukładało i że poczułam się szczęśliwą. Naprawdę, zamiast pisać tutaj wolałabym powiedzieć to mężowi, dzieciom, rodzicom...Niestety, jak wiecie z poprzednich wątków, nie mam takiej możliwości. Ucieszyłam się na forum, otrzymałam diagnozę maniiuncertain

Nie rozumiem dlaczego w moim wątkach (szczególnie ostatnim) część forumowiczek odpowiada za mnie. Wątku nie opuściłam, na bieżąco odpowiadam...
To przykre...tym bardziej, że ja jestem tu sobie cicho od wielu lat, nie dogryzam nikomu. I naprawdę mogę sama odpisać. Reakcję "z góry" zaczęła alpepe, a pociągnęła borsuczyca. Tym bardziej przykro, że jakoś tak cię "wirtualnie polubiłam" borsuczyco, czytając twoje wątki.
Nie trzeba pisać (o mnie) "ona" tamto czy owamto. Nie przeszkadzałoby mi to w innych wątkach, ale w założonym przeze mnie... no przykre.

Zostaję na forum, szkoda mi odchodzić, ale o sobie pisać już nie chcę.

Pozdrawiam z mojego zielonego balkonu z pięknymi widokami. Pozdrawiam kawą, chlebem własnoręcznie pieczonym i serkiem że świeżo rwaną rzodkiewką.

P.S. Naprawdę przypominam wam Annę z Wiednia? Przecież jesteśmy kompletnie inne. Z nią chciałby się umawiać/jest nią zainteresowany każdy napotkany facet. Ja pisałam o uczuciowych brakach i porażkach.
Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 08:30
      Mogę się tylko usprawiedliwić, że wcześniej tego dnia wkurzyła mnie taka jedna mała zołza 😒

A tak na serio. Nie wiem czy trolujesz czy nie, bo nie umiem tego jednoznacznie określić. Ale niesamowicie szybki i dynamiczny rozwój wypadków jaki opisujesz rzeczywiście
      przypomina Annę.
    • kk345 Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 08:33
      Alpepe potrafi przywalić, ale akurat w twoim wątku tego nie zrobiła...
      • alpepe Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 12:16
        No właśnie też się zdziwiłam, i teraz będzie z góry: ona chyba nie dowierza własnemu szczęściu big_grin
    • 71tosia Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 08:37
      A dlaczego zależy ci na akceptacji zupełnie anonimowych osob z forum?
      A co do atmosfery na forum (a raczej w dyskusji pod postem startowym) to zwykle jest taka jak pierwsze wpisy, jakaś pani daje „sygnał” a reszta powtarza opinie, jak sie nie zgadzasz to w najlepszym wypadku jesteś „trollem” albo wypomina sie ze kilka lat temu pisałaś ze mialas z męża czy dziecko z problemy smile
      Tak wiec potraktuj to forum jako źródło rozrywki, czasami przydatnych informacji ale nie traktuj jako psychoterapii.
      Ps fajnie ze przeorganizowałaś sobie zycie tak ze jesteś z niego zadowolona.
    • gryzelda71 Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 08:38
      Hmmm przeprowadzka niespodziewana i wynajem mieszkania w ciągu niespełna miesiąca. Pasujesz na forum. Pakowanie w 20 min itp......
      • m_incubo Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 08:42
        No, bo przeniesienie się jednej osoby z jednego wynajętego mieszkania do drugiego rzeczywiście wymaga dwumiesięcznej logistyki...
        • gryzelda71 Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 08:48
          Nie jo toż pisze ematka w całej krasie. Przenieść się i wynająć toż to 2 dni.
          • m_incubo Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 08:59
            Zdaje się, że to nie pierwszy wątek, gdzie dziwisz się niepomiernie, że można wykonywać różne mało skomplikowane czynności i jednocześnie nie tracić na to połowy życia.
            • gryzelda71 Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 09:06
              A ty z tych, co przyjęcie po półmaratonie i przeprowadzki z jedną w 15 min pakowana walizką? Wow.
              • m_incubo Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 15:57
                Nie, ja z tych, które (dla zachowania równowagi w przyrodzie) nawet obiad typu ziemniaki z jajkiem sadzonym i mizerią robią godzinę 🤷🏻‍♀️
            • alex_vause35 Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 10:13
              Zważywszy na wybrzydzające castingi na najemców, umowy notarialne, takie i srakie, to raczej wynajmu nie da się załatwić w 2 dni.
              • gryzelda71 Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 10:14
                Już napisane jacystam znajomi, bardzo chcieli, to im cenę obniżyła i luz.
      • paulanowakk Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 08:54
        Jeśli chodzi o wynajem to odezwałam się do kogoś, o kim wiedziałam, że szuka; wtedy to było niezobowiązujące szukanie; ot, jakieś przeglądanie ofert w necie. Dorosła córka znajomej z pracy chciala po studiach w zamieszkac z chlopakiem. W czerwcu byłam proszona, by dać sygnał, gdybym, coś słyszała. Teraz się odezwałam, że mam takie mieszkanie. Zeszłam dodatkowo 200 zł z odstępnego, jakie normalnie mogłabym otrzymać. Zdecydowali się w minutę. Fajnie się złożyło, że dość późno się broniła, więc nie szukali wcześniej intensywnie.
        • gryzelda71 Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 08:56
          A ty w.druga spakowałaś walizkę i na nowe miejsce. Pasujesz tu.
          • paulanowakk Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 09:05
            3 walizki. Zostawiłam wszystkie meble i duże agd. Moja kawalerka też jest umeblowana, ze sprzetami. Nic specjalnego nie mialam. Meble poziom ikea. W nowym też mam ikeę. Nie mam zwierząt, bibelotów, ograniczoną ilość małego agdwink, małą kawiarkę na indukcję... spakowałam za to garnkibig_grin
            Pakuję się błyskawicznie.
            W ubraniach minimalizm inspirowany nieco minimalistkami z youtuba. Pakowałam się mniej niż godzinę.
            • gryzelda71 Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 09:08
              Taka typowa bohaterka netfliksowych seriali. Wyprowadź to 3 walizki i karton na paprotkę i ramkę ze zdjęciem.
              Pasujesz tu. I nie złośliwie.
            • panna.nasturcja Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 14:46
              Tak, bo człowiek nie posiada nic innego niż kilka minimalistycznych ciuchów i wyposażeńie kuchni.
              Gdybyś się serio przeprowadzala to byś wiedziała ile masz rzeczy i że nawet jeśli ich nie zabralaś to coś musialaś z nimi zrobić, bo nie zostawia się obcym ludziom swoich dokumentów bankowych, notarialnych, dokumentacji medycznej i zawodowej, ksiażek, płyt, zdjęć, pamiątek. Człwiek zazwyczaj posiada też jakieś ręczniki, pościel, ścierki, komputer lub inną elektronikę, kwiaty doniczkowe, jakiś wazon, misę na owoce, przybory piśmienniczne, często drukarkę, papier, kosmetyki, leki, jakiś plecak do wędrówek, może śpiwór, ileś par butów. To wszystko przy założeniu, że nie masz żadnego hobby, żadnych zainteresowań, nie zbierasz niczego, nie masz tendencji do trzymania różńych bibelotów i drobiazgów, ńie zajmujesz się zadną formą rękodzieła.
              A i tak pewnie pominęłam mnóstwo rzeczy.
              • pani_tau Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 17:16
                Mnie się zdawało żem minimalistka dopóki przeprowadzka oczu mi nie otworzyła 😄.
                • panna.nasturcja Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 20:27
                  Otóż to. Człowiek nie wie ile posiada dopóki się nie przeprowadza.
            • leosia-wspaniala Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 19:44
              >3 walizki.

Ubrania to nie wszystko. Nie masz żadnych książek? Dokumentów? Butów zimowych i jesiennych mających większą objętość niż sandały i trampki? Płaszcza zimowego? Kurtki? Pościeli? Ręczników? Talerzy? Kosmetyków? Wazonu na kwiaty? Rzeczy typu nożyczki, taśma, przybory do szycia, parasol? Widać, że ściemniasz, jak się człowiek pakuje, to wtedy widzi, ile naprawdę ma rzeczy.
              • panna.nasturcja Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 20:29
                Ale jak się nie pakuje tylko sobie wyobraża, bo się naczytał „życia nad rozlewiskiem” to jakoś mu się to nie składa.
    • m_incubo Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 08:39
      Nie, akurat nie jesteś do niej podobna zupełnie, trudno znaleźć równie rąbnięty przypadek.
      Za bardzo przejmujesz się forum i tym, co kto napisał i w jakim tonie. To tylko zbieranina nicków, nie mają żadnej mocy, by sprawić ci przykrość.
    • kropkacom Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 08:39
      Może jestem niefajna, ale nie rozumiem frajdy z czytania serialowych wypocin trolla.
      • 71tosia Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 08:45
        Może nie czytaj skoro nie masz „frajdy”?
        • kropkacom Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 08:47
          Nie czytam. Weszłam w wątek, bo nawet trollo nicku nie pamiętałam. Mój błąd.
      • midge_m Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 10:06
        Albo życzenia mu szczęścia bądź nie. Przecież to powieść, autorka sama wybierze czy akurat będzie miała dobrą passę czy strasznego pecha.
    • brubba Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 08:45
      Nie kojarzę twoich wątków, ale przyznam, że też wkurza mnie, gdy jacyś ludzie wplątują się w moje wypowiedzi i fałszywie wmawiają, że coś napisałam, albo wręcz lepiej wiedzą, co ja myślę - i żarliwie z tym polemizują! To kompletne zmarnowanie czasu, takie dysputy. Dużo ludzi jest po prostu zaburzonych albo głupich i ich ekspresja na forum jest tego dowodem. Skupiaj się na tych fajniejszych i bardziej racjonalnych, świrów wygaś.
    • zaczarowanyogrod Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 08:47
      Bo ludzie tu tacy są.
      Jak coś jest inne niż u nich to nie wierzą.
    • ayelen40 Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 08:57
      Aaa, to za tę Annę mnie tutaj brano. Widać jakaś moda. Nie przejmuj się i rób swoje.
    • mamtrzykotyidwato5 Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 09:09
      Nie przejmuj się, tu tak po prostu jest. Zawsze dostaniesz zwrotne informacje w obie skrajne strony. Bierz te, które ci pasują, a resztę olej. Jak w życiu nie można się przejmować idiotami, którzy coś tam o tobie gadają. Jeśli to idiotyzmy wymyślone przez kogoś, to przecież ciebie nie dotyczą, więc nie ma co ci być przykro.
    • bulzemba Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 09:11
      Bo to ematka. Wiedźma, zmora, zazdrośnica.
    • laurielle Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 09:15
      Duzo osob w populacji ma rozne niezdiagnozowane zaburzenia - osobowosci, nastroju, rozwoju. W internecie ludzie mniej sie hamuje, bo anonimowosc rozzuchwala. Nie bierz tego do siebie. Zgryzliwosc to maska cierpienia, a agresja jest skutkiem frustracji.
    • eliszka25 Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 09:27
      Hej, to ty jesteś ta forumka od osa, co się przeniosła do agroturystyki? Pytam, bo nie mam pamięci do nicków. I jak ci tam? Zadowolona jesteś chyba? Ja tam trzymam za ciebie kciuki i życzę powodzenia 👍🏻

Annę z Wiednia ciut przypominasz w tym sensie, że tempo akcji było podobne, ale tak ogólnie, to wcale nie. Przynajmniej dla mnie.
      • eliszka25 Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 09:28
        * Od psa
    • irma223 Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 09:50
      Dawaj widoki z balkonu, bez widoków się nie liczy!
    • snakelilith Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 11:59
      Zasada nr. 1
      To tylko internet. Nagromadzenie anonimowych nicków, których sympatie, antypatie i generalnie oceny nie mają żadnego wpływu na twoje realne życie. Nie przeżywaj więc tak. To co tu widzisz, to też tylko kreacje, wybrane cechy danej osobowości i nawet jak ktoś wydaje ci się tu sympatyczny, nie musi być takim w realnym życiu. Serio.

Zasada nr. 2
      Forum to tylko kreatywna zabawa. Forumki entuzjastycznie i namiętnie rozłożą ci każdy temat na czynniki pierwsze i naświetlą z każdej, nawet tej najmniej prawdopodobnej perspektywy. Czasem brutalnie i bezpardonowo, kierując się sympatiami/antypatiami/uprzedzaniami/osobistymi preferencjami. To może być pomocne, gdy się za bardzo zablokowałaś w jakiejś tam pozycji, ale może zaboleć, gdy dotyczy spraw intymnych. Nie masz więc twardej doopy, nie pisz o tym.

Zasada nr. 3
      Wszyscy jesteśmy mniej lub bardziej anonimowi, oprócz naiwniar i idiotek, które wywalają tu tyle o sobie, że łatwo je zidentyfikować w realu. A to oznacza, że każdy może być każdym, albo kimś innym, trollem, czy nie trollem i z takimi oskarżeniami możesz się spotkać. Tym bardziej, że forumki zmieniają nicki i prawdopodobieństwo, że X jest Y jest tu bardzo duże.
      Możesz się przed tym bronić tworząc przez dłuższy czas twoją osobistą, rozpoznawalną i niezmienialną kreację, od pocztku do końca pod jednym nickiem. Może być, że nazbierasz wtedy długą listę hejterek, przypomniających ci każde napisane kiedyś słowo, ale przynajmniej nikt nie pomyli cię z anną.
      • borsuczyca.klusek Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 12:20
        Snejk ale się wczułaś w temat 😀

Chociaż racji nie można ci odmówić...
        • ayelen40 Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 12:59
          Już pisałam, że poradnik powinna napisać.
      • danaide2.0 Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 12:29
        Niektóre naiwniary i idiotki nie boją się demaskacji, bo się nie kreują na bógwico.
        • snakelilith Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 12:43
          Kokietowanie przeciętnością dla zdobycia sympatii, to też kreacja.Tyle, że bardzo nudna.
          • danaide2.0 Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 12:49
            Skoro zakładasz, że wszyscy tu przyszli po sympatię i celem rozrywania innych...
            • snakelilith Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 14:17
              Nic nie zakładam. To ty wyciągasz z tego co napisałam jakieś wnioski z doopy.
        • kk345 Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 13:09
          Jeśli ktoś nie boi się ujawnienia tożsamości na anonimowym forum, to faktycznie jest idiotką
          • majenkirr Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 14:11
            kk345 napisała:
            Jeśli ktoś nie boi się ujawnienia tożsamości na anonimowym forum, to faktycznie jest idiotką

A czego tu się bać?
            • zaczarowanyogrod Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 14:21
              Ja dużo o sobie piszę pewnie za dużo. Już jeśli ktoś czyta może się domyślić. Że ja to ja to się nie boje bo nie jestem kimś znanym. Boje się że osoby o których piszę przeczytają o sobie i będą złe że o nich piszę obcym ludziom.
              • majenkirr Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 14:51
                Haha, dlatego o znajomych Polakach nic tu nie piszę, chociaż czasami język świerzbi big_grin.
                Natomiast zwisa mi to, ze ktoś może się zorientować, ze ja to ja. Czyli wg kk345 jestem idiotka.
            • kk345 Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 23:07
              majenkirr napisała:

> kk345 napisała:
              > Jeśli ktoś nie boi się ujawnienia tożsamości na anonimowym forum, to faktycznie
              > jest idiotką

>
              > A czego tu się bać?
              >
              >
              Nie masz pojęcia, jaki czubek może cię wyśledzić... ja wiem, ze do ciebie jest daleko i czujesz się bezpieczna, ale wyobraź sobie, ze mieszkasz w Polsce i nagle przed domem zaczyna ci wystawać taniusza, albo bywalec...
        • alex_vause35 Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 14:23
          Ototo.wink.
      • simply_z Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 12:45
        Amen
    • mieszkanienaturalnie Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 14:23
      Dlaczego nie podzielisz się widokami z tarasu? Można załączać zdjęcia na forum.
      • panna.nasturcja Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 14:48
        Bo musiałyby istnieć.
      • majenkirr Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 14:52
        A skad Ci sie taras wzial?
        • panna.nasturcja Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 14:56
          Z jej wypowiedzi, pisała przecież, że ma taras i na nim kwiatki
          • majenkirr Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 15:00
            Ja czytam o zielonym balkonie z pięknymi widokami.
            Macie taras live, właśnie suszę obejszczany dywan.
            • majenkirr Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 15:01
              Obejszczany i WYPRANY ofc.
              • ayelen40 Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 15:02
                To prawdziwy patchwork?
                • majenkirr Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 15:05
                  Ikea twierdzi, ze tak.
            • borsuczyca.klusek Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 15:05
              Cudny ten dywan 🥺

Czy sprawca naszczania też jest na zdjęciu?
              • majenkirr Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 15:07
                Tak, to ona uncertain. Cale życie miała wpadki w domu, a teraz na starość to albo złośliwa, albo ma jakiegoś psiego alzheimera. Nigdy więcej małych piesków!
                • borsuczyca.klusek Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 15:09
                  No teraz widzę ten wrednawy wyraz pyska 🙄😉
                  • majenkirr Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 15:10
                    big_grinbig_grinbig_grin
                    • ayelen40 Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 15:11
                      Hihi 😀
                  • majenkirr Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 15:12
                    A teraz wygonicie mnie do mycia okien czy co, bo w niedzielę mam tu ten nieszczęsny Bridal shower 🙄
            • panna.nasturcja Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 15:06
              Ona pisała, że to jest nad garażem. Więc jak dla mnie raczej taras niż balkon.
              Dywan piękny.
            • mieszkanienaturalnie Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 16:23
              Fajny, a pies to hit.
    • scarlett74 Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 15:19
      E tam czepiacie się...Mało wymagająca letnia lektura w stylu dom nad rozlewiskiem czy tam pod słońcem Toskanii http://emots.yetihehe.com/3/slonko.gif. Zara się jakiś chłop napatoczy w zależności od weny twórczej autorki, lokalny niezrozumiały artysta/szukający wytchnienia biznesmen/wstaw inne. I będą problemy w stylu wielka love http://emots.yetihehe.com/1/milosc.gif
      • misiamama Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 15:48
        Też nie rozumiem masakrowania tego rodzaju wątków. Wydają się zupełnie nieszkodliwe.
      • panna.nasturcja Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 20:31
        Dokładnie, to jest bardzo nieudolna kalka Domu nad rozlewiskiem.
    • slatynka85 Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 16:25
      Tu zawsze panowała taka atmosfera, uwierz jestem tu od niecałych 20 lat. Dużo tu flustratek, które chcą się dowartościować kopiąc kogoś i pokazując, jakie to one nie są fajne /piękne /mądre /ustawione życiowo /zaradne itd, itp.
      Jednak jest tutaj gros mądrych, przyjaznych babek (i niektórych facetów), dzięki którym aż chce się tutaj być. Poczucie humoru ematki jest po prostu świetne 👍 Ja tu się nauczyłam wielu cennych ripost ;bardzo przydatne na co dzień.
      Rada dla Ciebie - słuchaj /czytaj tylko tych, których chcesz - przecież to jest Twoje życie, Twoja rzeczywistość i to, że ktoś mówi, że jesteś trollem, nie znaczy że nim jesteś, bo to tylko po prostu JEGO opinia,a nie fakt.
      • kk345 Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 23:10
        >Dużo tu flustratek
        Powiedz, że to zamierzone!

• rosapulchra-0 Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 16:40
      Akurat w tym ostatnim wątku nie było jakoś bardzo niemiło. Dziewczyny nie dowierzają, bo tempo masz bardzo podkręcone i trudno po prostu niektórym uwierzyć, że tak można. Z Anną bym cię nie porównywała, bo ona akurat to mało konsekwentna jest i często mija się z prawdą, co wiele razy dziewczyny jej udowodniły.
      • rosapulchra-0 Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 16:47
        Na pocieszenie ci powiem, że nie ma co się przejmować zgryźliwymi uwagami. Różne indywidua są na forum. Nie tak dawno, bo wczoraj jakiś nowy-stary nick mnie zwyzywał od staruszek na morfinowym haju, wyrzygiwać mi moje choroby (wprawdzie ona nie wie ile mam lat i na co choruje, ale wie lepiej ode mnie 😅😅😅), bo śmiałam jej udowodnić jej, że pisze bzdury.
    • suki-z-godzin Re: Dlaczego taka niefajna atmosfera na forum? 02.08.23, 17:31
      No wez, napisalas ze schudlas i chcesz zeby byly dla Ciebie mile?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka