Dodaj do ulubionych

A Wasze najdziwniejsze zakupy internetowe?

06.08.23, 11:46
Tak mi się przypomniały zakupy internetowe sprzed ok. 10 lat, a nawet więcej. Zamówiłam.trochę ciuchów, które wyglądały jak czyjaś praca dyplomowa na ASP z jakichś wykrojów z lat 60-tych. Zapłaciłam kartą, po czym przychodzi paczka, a tam... wielkie fioletowe swetrzysko i kilka innych ciuchów od czapy, których NIE zamawiałam. Myślałam, że pomylili zamówienia, ale na dnie ujrzałam karteczkę z napisem "Pani M., wiemy że zamawiała Pani coś innego ale nie mamy żadnej z tej rzeczy na magazynie. Mamy nadzieję, że zamówione rzeczy przypadną Pani do gustu. W razie potrzeby, prosimy o zwrot."

Tyle dobrego, że pieniądze oddali... No ale rzeczy, które wysłali nie były ani trochę podobne do tego co zamawiałam, ani kolorami ani rodzajem, bo były to legginsy i sukienki, a dostałam... swetry (?)

A u was jak? Też miałyście tego typu wpadki?
Obserwuj wątek
    • magda.z.bagien Re: A Wasze najdziwniejsze zakupy internetowe? 06.08.23, 13:33
      W ramach obowiązków służbowych raz zamawiałam sześciopak smyczy dla jaszczurek i regularnie co pół roku paczkę 50 sztuk owczych oczu. Nie mam pojęcia co się później z tym działo.
      • malia Re: A Wasze najdziwniejsze zakupy internetowe? 06.08.23, 13:38
        no i nie ma juz sensu nic pisać, wygrałaśbig_grin

zdradź proszę, gdzie pracujesz, albo przynajmniej po co komu owcze oczy?????
        • magda.z.bagien Re: A Wasze najdziwniejsze zakupy internetowe? 06.08.23, 13:52
          Pracowałam dla organizacji zarządzającej szkołami i robiłam zamówienia dla tych szkół. Niektóre miały budżety na gady, stąd wyposażenie dla jaszczurek. Owcze oczy mogły być na lekcje biologii, ale nie zagłębiałam się w to. Tam były też lekcje gotowania, więc kto wie.
          • princesswhitewolf Re: A Wasze najdziwniejsze zakupy internetowe? 06.08.23, 14:02
            Ha ha
            • efekt.papageno Re: A Wasze najdziwniejsze zakupy internetowe? 06.08.23, 14:15
              Z takimi zakupami była nawet jakiś czas temu afera, że Czarnek zamawia dla szkół, a panie biolożki raz że się brzydzą, a drugi, że nie wiedzą co z tym robić...
    • oczypiwne2 Re: A Wasze najdziwniejsze zakupy internetowe? 06.08.23, 13:44
      nic dziwnego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka