Dodaj do ulubionych

Powrót z wakacji 3 września? Kto planuje?😊

06.08.23, 12:45
Pytam, bo szukam miejscówki na ostatni tydzień sierpnia i to co mnie interesuje porezerwowane. Wygląda, że sporo osób jeszcze będzie na wakacjach, myślałam że w związku z tym że 1 września w piątek to powroty z wakacji będą tydzień wcześniej. Przynajmniej dla tych z dziećmi w wieku szkolnym.
A Wy kiedy wracacie z wakacji?
Obserwuj wątek
    • little_fish Re: Powrót z wakacji 3 września? Kto planuje?😊 06.08.23, 12:49
      A czemu wracać tydzień wcześniej?
      • panna_lila Re: Powrót z wakacji 3 września? Kto planuje?😊 06.08.23, 12:54
        Żeby 1 września dzieci poszły do szkoły.
        • little_fish Re: Powrót z wakacji 3 września? Kto planuje?😊 06.08.23, 12:56
          Rok szkolny zaczyna się 4 września.
          • panna_lila Re: Powrót z wakacji 3 września? Kto planuje?😊 06.08.23, 13:03
            Właśnie doczytałam. Dziękuję 😊
    • szeptucha.z.malucha Re: Powrót z wakacji 3 września? Kto planuje?😊 06.08.23, 12:52
      Zdaje się, ze rozpoczęcie roku będzie 4.09, zatem pośpiechu nie ma.
    • nunia01 Re: Powrót z wakacji 3 września? Kto planuje?😊 06.08.23, 12:56
      Rok szkolny oficjalnie zaczyna się 4 września, wiec córka wróci z wakacji 3 września.
    • hippolina Re: Powrót z wakacji 3 września? Kto planuje?😊 06.08.23, 14:05
      Mam jeszcze trzy wyjazdy - najbliższy w środę rano, powrót piętnastego, potem 18 - 26, ostatni - 27- 2 września. W tym roku wykorzystujemy czas maksymalnie, bo czeka nas młyn od jesieni - przeprowadzka, syn idzie do nowej szkoły - liceum, ja do nowej pracy, przez chwilę będziemy żyć na dwa domy, remonty i inne miłe sprawy. Dlatego teraz ogarniam wszystkie sprawy organizacyjne, syn przygotowany do szkoły, kupił podręczniki i przybory, chcemy dobrze wypocząć. W tym roku wakacje dłuuugie, dla nas zaczęły się 22 czerwca (ósmoklasista) i trwają do czwartego września.
    • kanna Re: Powrót z wakacji 3 września? Kto planuje?😊 06.08.23, 16:29
      Poza sytuacją z zaczynaniem nowej szkoły / nowego etapu edukacyjnego nigdy dla mnie/czy dla dzieci nie było problem dojście do szkoły w 2,3, czy 4 września.
      • szeptucha.z.malucha Re: Powrót z wakacji 3 września? Kto planuje?😊 06.08.23, 17:30
        Hm a ja jakoś dziwnie jestem przywiązana do początku i do końcawink
        • kropkaa Re: Powrót z wakacji 3 września? Kto planuje?😊 07.08.23, 11:50
          Podobnie jak ja. Bardzo podobają mi się systemy edukacyjne, w których samowolka rodziców jest szybko ukrócana.
    • oczypiwne2 Re: Powrót z wakacji 3 września? Kto planuje?😊 07.08.23, 00:20
      nwwm
    • iberka Re: Powrót z wakacji 3 września? Kto planuje?😊 07.08.23, 09:40
      Rok szkolny rozpoczyna się 4 września, zostało to ustalone kilka mcy temu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka