hippolina 06.08.23, 13:15 Gdzie byłyście? Jesteście zadowolone? A pogoda była ładna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siedemkropek82 Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 15:04 Mnie się już urlop kończy. Jutro muszę być w pracy. Byliśmy w Krynicy Zdroju. Nawet pogoda się udała. Odpoczęłam. 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 17:12 Wakacje ze starym grzybem… Odpowiedz Link Zgłoś
yannefer Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 15:16 Ja już po wakacjach. Byliśmy we Włoszech w trakcie upałów,w okolicach Ravenny. Było super i jak zawsze za krótko. Zaczęłam oglądać oferty itaki na 2024 i mnie kuszą ceny, żeby coś zarezerwować Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 15:21 Bieszczady, Druskienniki i Sejny w dwa tygodnie z dwoma dniami przerwy. Więc dziś odpoczywamy bo to był jakiś bieg przez płotki a nie relaksujący urlop Druga część we wrześniu. Grecja ze znajomymi. Na zdjęciach Sanok, Niemen, Sanok i stok w Druskiennikach. Wszędzie mi się podobało Odpowiedz Link Zgłoś
hippolina Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 15:47 Uwielbiam ten skansen w Sanoku, byłam już chyba z dziesięć razy i niezmiennie mnie zachwyca. Ale świetne wakacje, troszkę zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 17:22 Moje wakacje sprzed kilku lat 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 18:47 hippolina napisała: > Uwielbiam ten skansen w Sanoku, byłam już chyba z dziesięć razy i niezmiennie m > nie zachwyca. Ale świetne wakacje, troszkę zazdroszczę. Byłam totalnie zauroczona tym skansenem Jakby mi ktoś powiedział, że można tam zarezerwować pobyt weekendowy to pierwsza bym się tam zapisała Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 16:31 Ależ piekne to zdjęcie rzeki. A sztuczne naśnieżany stok latem to mi się z Dubajem kojarzy, bleh... Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 18:45 Ale całkiem ciekawe doświadczenie. Pusto było poza tym więc wygodnie się jeździło. Tylko trochę nudno po kilku zjazdach. No i wyciąg chodzi rozpaczliwie wolno. Generalnie stok bardzo bezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
hippolina Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 15:21 Oj, zjadłabym zupy grzybowej Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 15:26 Właśnie wracamy do domu po dwóch tygodniach w Polsce. Odpocząć w sumie odpoczęłam, odwiedziliśmy rodzinę, ale pogoda była kiepska. No nic, nałapiemy słońca w październiku, jak pojedziemy na 2 tygodnie nad ciepłe morze. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 15:35 I po i przed. Latem zwykle pracuję - z wyboru a nie koniecznosci. Wszystko co do tej pory - super. Odpoczełam, nacieszyłam się róznymi rzeczami. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 15:46 Zawsze po i zawsze przed - how else? Cheers (toasting here & there tego lata ). Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 16:08 I po i przed i w trakcie. Pogoda tylko w Polsce nie dopisała. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia.1980 Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 16:27 10 dni w Białce Tatrzańskiej na termach w Bani. Termy, góry, spacery. Póżniej 5 dni w Sławie na RapStacji. Pogoda była idealna. Wszyscy na maksa zadowoleni. Może jeszcze w tym miesiącu na jakieś 5 dni uda się wyjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 17:21 Moja wakacje upłynęły bardzo zwierzakowo Kroko i tygrys z Wrocka, papuga z Sosnowki i alpaka z Karkonoszy Plus bardzo, bardzo dziwny Liczyrzepa - ewidentnie w zaawansowanej ciąży, w dodatku z kuflem alko… Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 17:26 Trzy tygodnie we Włoszech. Prawie wszystko, co planowaliśmy, udało się zrealizować. Było cudownie, moc wrażeń i emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 18:30 Byłam nad Zalewem Wiślanym, mieszkałam w Folwarku Kadyny (piękne miejsce), ale robiłam wycieczki po okolicy - Tolkmicko, Frombork, Krynica, piesze szlaki po Wysoczyźnie Elbląskiej. Piękna okolica, mało ludzi (pomijając Krynicę, gdzie ludzie depczą sobie po piętach). Pogoda była ładna, ciepło, ale nie upały. Dla mnie idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 18:48 Kurcze tośmy się minęły dwa tygodnie Byłam w Kadynach w lipcu. Prawda jak tam ładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 18:56 Mnie te Kadyny już od zeszłego roku chodziły po głowie 🙂 Nie żałuję że pojechałam, miejsce piękne i z klimatem. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: A kto już po wakacjach? 07.08.23, 13:26 Przyjaciółka w lipcu była w Folwarku Kadyny. Też robili wycieczki sobie. Chwaliła konie, alpaki czy lamy, króliki, okolice. Dali jej bezpłatnie lepsze i droższe teoretycznie zakwaterowanie bo jakiś drobiazg był nie tak w pierwszym pokoju. W końcu mieli chyba 2 sypialnie z salonem za jakąś nieadekwatną niższą cenę. Miło. Na posiłki też nie skarżyła się, a potrafi wybrzydzać. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: A kto już po wakacjach? 07.08.23, 13:28 I, o ile nie mylę z Sopotarium gdzie koleżanka wcześniej była, to w tych Kadynach chwaliła masaże itp zabiegi. Odpowiedz Link Zgłoś
tokyocat Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 23:59 Prawie. Zostalo mi 3 dni. Jestem na Malcie 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: A kto już po wakacjach? 07.08.23, 13:18 Ja. Już po. Ale rozkoszuję się swoim zadupiem bo takie raczej wakacyjno letnie jest. Jeszcze ze 2 tygodnie codziennych kilkugodzinnych psich spacerów po łąkach i lasach i potem muszę otrzepać warkoczyki, ubrać się trochę lepiej i zacząć biegać na koncerty bo już dawno zakupiłam ok 10 biletów i nie zamierzam zmarnować okazji do letniego zatopienia się w muzyce . Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: A kto już po wakacjach? 07.08.23, 13:34 A pan małżonek jutro jedzie do Amsterdamu, potem Szkocja i na koniec Londyn. Odpowiedz Link Zgłoś
cisco1800 Re: A kto już po wakacjach? 07.08.23, 13:35 Już po. Byliśmy nad ciepłym morzem, niestety w największe upały, ale patrząc na to co dzieje się teraz w kraju pogodowo, wyszło in plus. Upały mieliśmy, teraz odpoczywamy w chłodzie. Wyskoczymy jeszcze na kilka dni na wieś, bo pogoda ma się poprawić Odpowiedz Link Zgłoś