Dodaj do ulubionych

A kto już po wakacjach?

06.08.23, 13:15
Gdzie byłyście? Jesteście zadowolone? A pogoda była ładna?
Obserwuj wątek
    • siedemkropek82 Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 15:04
      Mnie się już urlop kończy. Jutro muszę być w pracy. Byliśmy w Krynicy Zdroju. Nawet pogoda się udała. Odpoczęłam. 2 tygodnie.
      • memphis90 Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 17:12
        Wakacje ze starym grzybem…
    • yannefer Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 15:16
      Ja już po wakacjach. Byliśmy we Włoszech w trakcie upałów,w okolicach Ravenny. Było super i jak zawsze za krótko.
      Zaczęłam oglądać oferty itaki na 2024 i mnie kuszą ceny, żeby coś zarezerwować
    • heca7 Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 15:21
      Bieszczady, Druskienniki i Sejny w dwa tygodnie z dwoma dniami przerwy. Więc dziś odpoczywamy wink bo to był jakiś bieg przez płotki a nie relaksujący urlop tongue_out
      Druga część we wrześniu. Grecja ze znajomymi.
      Na zdjęciach Sanok, Niemen, Sanok i stok w Druskiennikach. Wszędzie mi się podobało wink
      • igge Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 15:31
        Sanok i Niemen jak z bajki.
      • hippolina Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 15:47
        Uwielbiam ten skansen w Sanoku, byłam już chyba z dziesięć razy i niezmiennie mnie zachwyca. Ale świetne wakacje, troszkę zazdroszczę.
        • grey_delphinum Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 17:22
          Moje wakacje sprzed kilku lat 😊
        • heca7 Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 18:47
          hippolina napisała:

> Uwielbiam ten skansen w Sanoku, byłam już chyba z dziesięć razy i niezmiennie m
          > nie zachwyca. Ale świetne wakacje, troszkę zazdroszczę.

Byłam totalnie zauroczona tym skansenem smile Jakby mi ktoś powiedział, że można tam zarezerwować pobyt weekendowy to pierwsza bym się tam zapisała smile
      • homohominilupus Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 16:31
        Ależ piekne to zdjęcie rzeki.

A sztuczne naśnieżany stok latem to mi się z Dubajem kojarzy, bleh...
        • heca7 Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 18:45
          Ale całkiem ciekawe doświadczenie. Pusto było poza tym więc wygodnie się jeździło. Tylko trochę nudno po kilku zjazdach. No i wyciąg chodzi rozpaczliwie wolno. Generalnie stok bardzo bezpieczny.
    • hippolina Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 15:21
      Oj, zjadłabym zupy grzybowej
    • eliszka25 Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 15:26
      Właśnie wracamy do domu po dwóch tygodniach w Polsce. Odpocząć w sumie odpoczęłam, odwiedziliśmy rodzinę, ale pogoda była kiepska. No nic, nałapiemy słońca w październiku, jak pojedziemy na 2 tygodnie nad ciepłe morze.
    • chococaffe Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 15:35
      I po i przed. Latem zwykle pracuję - z wyboru a nie koniecznosci.

Wszystko co do tej pory - super. Odpoczełam, nacieszyłam się róznymi rzeczami.
    • bi_scotti Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 15:46
      Zawsze po i zawsze przed - how else? wink Cheers (toasting here & there tego lata smile).
    • magdallenac Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 16:08
      I po i przed i w trakcie. Pogoda tylko w Polsce nie dopisała.
    • ewcia.1980 Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 16:27
      10 dni w Białce Tatrzańskiej na termach w Bani.
      Termy, góry, spacery.
      Póżniej 5 dni w Sławie na RapStacji.
      Pogoda była idealna.
      Wszyscy na maksa zadowoleni.
      Może jeszcze w tym miesiącu na jakieś 5 dni uda się wyjechać.
    • memphis90 Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 17:21
      Moja wakacje upłynęły bardzo zwierzakowo smile
      Kroko i tygrys z Wrocka, papuga z Sosnowki i alpaka z Karkonoszy smile

Plus bardzo, bardzo dziwny Liczyrzepa - ewidentnie w zaawansowanej ciąży, w dodatku z kuflem alko…
      • grey_delphinum Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 17:26
        Trzy tygodnie we Włoszech. Prawie wszystko, co planowaliśmy, udało się zrealizować.
        Było cudownie, moc wrażeń i emocji.
    • default Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 18:30
      Byłam nad Zalewem Wiślanym, mieszkałam w Folwarku Kadyny (piękne miejsce), ale robiłam wycieczki po okolicy - Tolkmicko, Frombork, Krynica, piesze szlaki po Wysoczyźnie Elbląskiej. Piękna okolica, mało ludzi (pomijając Krynicę, gdzie ludzie depczą sobie po piętach).
      Pogoda była ładna, ciepło, ale nie upały. Dla mnie idealnie.
      • heca7 Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 18:48
        Kurcze tośmy się minęły dwa tygodnie wink Byłam w Kadynach w lipcu. Prawda jak tam ładnie?
        • default Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 18:56
          Mnie te Kadyny już od zeszłego roku chodziły po głowie 🙂 Nie żałuję że pojechałam, miejsce piękne i z klimatem.
      • igge Re: A kto już po wakacjach? 07.08.23, 13:26
        Przyjaciółka w lipcu była w Folwarku Kadyny. Też robili wycieczki sobie. Chwaliła konie, alpaki czy lamy, króliki, okolice.
        Dali jej bezpłatnie lepsze i droższe teoretycznie zakwaterowanie bo jakiś drobiazg był nie tak w pierwszym pokoju. W końcu mieli chyba 2 sypialnie z salonem za jakąś nieadekwatną niższą cenę. Miło. Na posiłki też nie skarżyła się, a potrafi wybrzydzać.
        • igge Re: A kto już po wakacjach? 07.08.23, 13:28
          I, o ile nie mylę z Sopotarium gdzie koleżanka wcześniej była, to w tych Kadynach chwaliła masaże itp zabiegi.
    • tokyocat Re: A kto już po wakacjach? 06.08.23, 23:59
      Prawie. Zostalo mi 3 dni. Jestem na Malcie 😀
    • igge Re: A kto już po wakacjach? 07.08.23, 13:18
      Ja. Już po. Ale rozkoszuję się swoim zadupiem bo takie raczej wakacyjno letnie jest. Jeszcze ze 2 tygodnie codziennych kilkugodzinnych psich spacerów po łąkach i lasach i potem muszę otrzepać warkoczyki, ubrać się trochę lepiej i zacząć biegać na koncerty bo już dawno zakupiłam ok 10 biletów i nie zamierzam zmarnować okazji do letniego zatopienia się w muzyce smile.
      • igge Re: A kto już po wakacjach? 07.08.23, 13:34
        A pan małżonek jutro jedzie do Amsterdamu, potem Szkocja i na koniec Londyn.
    • cisco1800 Re: A kto już po wakacjach? 07.08.23, 13:35
      Już po. Byliśmy nad ciepłym morzem, niestety w największe upały, ale patrząc na to co dzieje się teraz w kraju pogodowo, wyszło in plus. Upały mieliśmy, teraz odpoczywamy w chłodzie. Wyskoczymy jeszcze na kilka dni na wieś, bo pogoda ma się poprawić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka