Dodaj do ulubionych

fatalne "mody" na składniki kosmetyków

11.08.23, 13:10
Jestem wściekła, bo kolejny błyszczyk, który kupiłam piecze w usta i zostawia kretyńskie uczucie chłodu. Po co to komu??
Czy ktoś może mi polecić błyszczyk, który nie ma żadnych mentoli ani innego piekąco-chłodzącego badziewia w składzie oraz ma konsystencję choć trochę lżejszą od dekarskiego lepiszcza? Może być z każdej półki.

Przypomina mi to o fatalnej modzie dodawania składników wybielających do niemal każdej pasty do zębów (patrz: oferta Blend a Med). Ja nie chcę wybielać, nie chcę mieć nadwrażliwych zębów, i za chwilę zostanę z jednym Elmexem do wyboru sad
Obserwuj wątek
    • andace Re: fatalne "mody" na składniki kosmetyków 11.08.23, 16:08
      Ostatnio używam NYX i jestem bardzo zadowolona, kolory na ustach nie są takie nasycone jak na próbkach: www.hebe.pl/nyx-professional-makeup-olejek-do-ust-supermodel-48-ml-000000000000435840.html
    • novembre Re: fatalne "mody" na składniki kosmetyków 11.08.23, 16:13
      No to czytaj składy przed zakupem, po prostu.
    • summerland Re: fatalne "mody" na składniki kosmetyków 11.08.23, 16:54
      Ja tez szukam jakiegoś normalnego-fajnego beż tych drobinek brokatowych. Kiedys dawno temu te pierwsze błyszczyki w kiulkach byly super. Dawały połysk, nie były ciężkie, nie miały ubocznych efektów i zapach miały bardzo ładny, chyba truskawkowy.
    • samaasma Re: fatalne "mody" na składniki kosmetyków 11.08.23, 17:00
      Paula’s choince super Bardziej balsam z kolorem i to jeszcze ma wysokie SPF
    • aqua48 Re: fatalne "mody" na składniki kosmetyków 11.08.23, 17:32
      Claresa ma fajne błyszczyki.
    • taki-sobie-nick Re: fatalne "mody" na składniki kosmetyków 11.08.23, 21:01
      swinka-morska napisała:

> Jestem wściekła, bo kolejny błyszczyk, który kupiłam piecze w usta i zostawia k
      > retyńskie uczucie chłodu.

Zazdroszczę problemów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka