Dodaj do ulubionych

Mam ochotę na burgera, mega wrednego

11.08.23, 19:44
z wołowiną i bekonem i pepsi...
Burgerownię mam pod nosem. Wypiłam szklankę maślanki ale to nie pomaga.
Miałam odchudzać się, wesele za 4 tygodnie, miałam też pójść na spacer...niech mnie ktoś powstrzyma! big_grin

Obserwuj wątek
    • hippolina Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 05:08
      Zjedz sobie burgera na zdrowie, ale bez bułki i pepsi
      • biala.koszula Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 08:12
        hippolina napisała:

> Zjedz sobie burgera na zdrowie, ale bez bułki i pepsi

Zwlekałam a potem było już późno i nie zamówiłam, co było błędem bo na to konto zjadłam cały malutki chleb z masłem i żółtym serem.
        • krwawy.lolo Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 08:16
          Nie zamówiłaś? Znaczy miałaś zamiar dać sobie tę bułkę przynieść do domu? Chociaż burgerownia pod nosem?
          • biala.koszula Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 08:22
            Nie. Chciałam zamówić przez telefon i po chwili pójść po tego burgera.
            • krwawy.lolo Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 08:30
              Ok. Jeśli zamówisz telefonicznie, czy tam online, to nie musisz stać w ewentualnej kolejce i potem czekać, aż bułkę skompletują?
              • biala.koszula Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 08:45
                Nie musisz czekać bo dostajesz informację za ile minut przyjść po gotowego burgera.
        • marta.graca Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 09:27
          🤦🤯
    • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 07:24
      Idź na spacer na burgera smile Pepsi odpuść.
    • krwawy.lolo Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 08:08
      W życiu byłem ze dwa razy w McDonaldzie i raz w Burger Kingu. Może bywałbym częściej, gdyby nie te waciane bułki. To jest niejadalne. A, raz pojechałem po nuggetsy dla syna znajomej.
      • ayelen40 Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 09:57
        Ta bułka to największe rozczarowanie. Pamiętam, jak się ekscytowalusmy, że McDonalda otwierają. A tam bułka z tektury i mielone coś a la kotlet.
        • krwawy.lolo Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 10:04
          Generalnie nie mam nic przeciwko fastfudom. Dość często jadam yufkę, nie pogardzę zapiekanką, w mięsnym kupię sobie LKW (w prawdziwej bułce), ale za le big macque podziękuję.
          • krwawy.lolo Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 23:20
            Bawaria to nie moje klimaty. Ale taką bułkę zjadłbym.
      • trampki-w-kwiatki Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 18:17
        Idź do prawdziwej burgerowni, która serwuje fajne bułki maślane to zrozumiesz dlaczego ludzie to lubią.
        • krwawy.lolo Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 18:24
          Bułki maślane?! big_grin
          • krwawy.lolo Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 18:25
            Może jeszcze chałki? Albo drożdżówki? smile
            • krwawy.lolo Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 18:27
              Bułka jest zasadniczo jedna, pszenna, ze złotobrązową, chrupiącą skórką.
              • trampki-w-kwiatki Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 21:50
                A u nas wypiekają z dodatkiem masła i burgery w takich bułkach są pyszne.
                • krwawy.lolo Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 22:26
                  Nie będę się spierał. Nie jadłem. Bułka maślana kojarzy mi się ze śniadaniem dla przedszkolaka.
    • aagnes Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 09:07
      Pojedź na rowerze do najdalszej burgerowni i zjedz ze smakiem i bez wyrzutów sumienia.
    • kot_filemon88 Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 09:23
      Ale po co? To jest tylko w twojej głowie. Zajmij się czymś i ci głód przejdzie.
      • szmytka1 Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 10:03
        Haha zajmij się czymś i głód ci przejdzie 😆
      • biala.koszula Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 20:18
        kot_filemon88 napisał(a):

> Ale po co? To jest tylko w twojej głowie. Zajmij się czymś i ci głód przejdzie.

Zajęłam się. Zjadłam cały mały chleb.
    • em_em71 Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 10:35
      Następnym razem kup sobie steka, zgrilluj i zjedz z sałatą skropioną sokiem z cytryny i oliwą.
    • jehanette Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 11:36
      Idź na spacer i zjedz burgera.
      • leosia-wspaniala Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 20:01
        Żeby kalorycznie wyjść na 0, to by chyba musiała uskutecznić spacer z Krakowa do Sosnowca...
    • pepsi.only Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 20:06
      Idź spacerem na burgera, pepsi odpuść wink
      • biala.koszula Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 20:16
        pepsi.only napisała:

> Idź spacerem na burgera, pepsi odpuść wink

Nie warto sobie nic odpuszczać bo potem kończy się tak jak wczoraj: sama zjadłam cały mały chlebek z masłem i żółtym serem.
    • hippolina Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 20:13
      A ja bym zjadła torcik wedlowski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka