biala.koszula 11.08.23, 19:44 z wołowiną i bekonem i pepsi... Burgerownię mam pod nosem. Wypiłam szklankę maślanki ale to nie pomaga. Miałam odchudzać się, wesele za 4 tygodnie, miałam też pójść na spacer...niech mnie ktoś powstrzyma! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hippolina Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 05:08 Zjedz sobie burgera na zdrowie, ale bez bułki i pepsi Odpowiedz Link Zgłoś
biala.koszula Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 08:12 hippolina napisała: > Zjedz sobie burgera na zdrowie, ale bez bułki i pepsi Zwlekałam a potem było już późno i nie zamówiłam, co było błędem bo na to konto zjadłam cały malutki chleb z masłem i żółtym serem. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 08:16 Nie zamówiłaś? Znaczy miałaś zamiar dać sobie tę bułkę przynieść do domu? Chociaż burgerownia pod nosem? Odpowiedz Link Zgłoś
biala.koszula Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 08:22 Nie. Chciałam zamówić przez telefon i po chwili pójść po tego burgera. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 08:30 Ok. Jeśli zamówisz telefonicznie, czy tam online, to nie musisz stać w ewentualnej kolejce i potem czekać, aż bułkę skompletują? Odpowiedz Link Zgłoś
biala.koszula Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 08:45 Nie musisz czekać bo dostajesz informację za ile minut przyjść po gotowego burgera. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 07:24 Idź na spacer na burgera Pepsi odpuść. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 08:08 W życiu byłem ze dwa razy w McDonaldzie i raz w Burger Kingu. Może bywałbym częściej, gdyby nie te waciane bułki. To jest niejadalne. A, raz pojechałem po nuggetsy dla syna znajomej. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 09:57 Ta bułka to największe rozczarowanie. Pamiętam, jak się ekscytowalusmy, że McDonalda otwierają. A tam bułka z tektury i mielone coś a la kotlet. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 10:04 Generalnie nie mam nic przeciwko fastfudom. Dość często jadam yufkę, nie pogardzę zapiekanką, w mięsnym kupię sobie LKW (w prawdziwej bułce), ale za le big macque podziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 23:20 Bawaria to nie moje klimaty. Ale taką bułkę zjadłbym. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 18:17 Idź do prawdziwej burgerowni, która serwuje fajne bułki maślane to zrozumiesz dlaczego ludzie to lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 18:24 Bułki maślane?! Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 18:25 Może jeszcze chałki? Albo drożdżówki? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 18:27 Bułka jest zasadniczo jedna, pszenna, ze złotobrązową, chrupiącą skórką. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 21:50 A u nas wypiekają z dodatkiem masła i burgery w takich bułkach są pyszne. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 22:26 Nie będę się spierał. Nie jadłem. Bułka maślana kojarzy mi się ze śniadaniem dla przedszkolaka. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 09:07 Pojedź na rowerze do najdalszej burgerowni i zjedz ze smakiem i bez wyrzutów sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_filemon88 Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 09:23 Ale po co? To jest tylko w twojej głowie. Zajmij się czymś i ci głód przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 10:03 Haha zajmij się czymś i głód ci przejdzie 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
biala.koszula Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 20:18 kot_filemon88 napisał(a): > Ale po co? To jest tylko w twojej głowie. Zajmij się czymś i ci głód przejdzie. Zajęłam się. Zjadłam cały mały chleb. Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 10:35 Następnym razem kup sobie steka, zgrilluj i zjedz z sałatą skropioną sokiem z cytryny i oliwą. Odpowiedz Link Zgłoś
jehanette Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 11:36 Idź na spacer i zjedz burgera. Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 20:01 Żeby kalorycznie wyjść na 0, to by chyba musiała uskutecznić spacer z Krakowa do Sosnowca... Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 20:06 Idź spacerem na burgera, pepsi odpuść Odpowiedz Link Zgłoś
biala.koszula Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 20:16 pepsi.only napisała: > Idź spacerem na burgera, pepsi odpuść Nie warto sobie nic odpuszczać bo potem kończy się tak jak wczoraj: sama zjadłam cały mały chlebek z masłem i żółtym serem. Odpowiedz Link Zgłoś
hippolina Re: Mam ochotę na burgera, mega wrednego 12.08.23, 20:13 A ja bym zjadła torcik wedlowski Odpowiedz Link Zgłoś