Dodaj do ulubionych

Powiedzcie proszę jak to mogło powstać

11.08.23, 23:32
Czy ktoś się orientuje jakim cudem moga powstać takie dziury w kostce brukowej??? Wyglądają dziwnie równo jak na ubytki. Oprócz tego uszkodzeń innego rodzaju, rys itp. jest cała masa. Ale co trzeba robić, żeby to powstało? Na całej kostce przed blokiem w różnych miejscach. Raczej nikt tam nie wiercił. Mam wrażenie, że z każdym wyjściem z domu obserwuje więcej. Materiał musi być okropnej jakości, ale chyba w bloku też mieszka jakaś dzicz
Obserwuj wątek
    • 35wcieniu Re: Powiedzcie proszę jak to mogło powstać 12.08.23, 07:46
      Raczej nikt tam nie wiercił.

Chyba jednak tak.
      Natomiast rysy... No użytkowana jest przez wielu ludzi to idealna nie będzie, normalna rzecz, zwłaszcza jak materiał niskiej jakości.
      • yennefer.00 Re: Powiedzcie proszę jak to mogło powstać 12.08.23, 08:02
        Zniszczenia są nadzwyczaj duże, ale te okrągłe otwory mnie mocno zastanawiają:/. Chyba się nie nadaje do bloku, bo mnie krew zalewa co ludzie robią.
    • krwawy.lolo Re: Powiedzcie proszę jak to mogło powstać 12.08.23, 08:02
      Może krabiki?
    • ichi51e Re: Powiedzcie proszę jak to mogło powstać 12.08.23, 12:22
      Cos zrobilo the dziure… Jakis pret stalowy?
    • dwa_kubki_herbaty Re: Powiedzcie proszę jak to mogło powstać 12.08.23, 12:27
      Wiertło, włóż palca w dziurę, jak ram gdzie jest "walcowy" kształt jest w miarę gładko to napewno wiertlo, od góry odprysk od wiercenia.
    • samaasma Re: Powiedzcie proszę jak to mogło powstać 12.08.23, 12:28
      Rozumiem niszczyć
      ale po co ktoś miałby wiercić w chodniku nie ma innych rzeczy do zniszczenia?????

Może tą dziurę już były zrobione podczas transportu np. żeby związać tą paczkę czy coś

Przecież jak ktoś by miał niszczyć to by wy ją całe kostki bo tak jest łatwiej a nie siedział Kucał i wiercił dziurę

Chodnik wygląda na nowy więc może to już po prostu byłam a ty masz jakieś omamy Ze złości????
      • 1matka-polka Re: Powiedzcie proszę jak to mogło powstać 12.08.23, 15:03
        Nie trzeba kucać, są takie dlugie wiertła😌
        • samaasma Re: Powiedzcie proszę jak to mogło powstać 12.08.23, 15:05
          No ale wandale raczej nie mają takiego sprzętu profesjonalnego i długich wierteł więc to się kupy nie trzyma smile))))))))))))

Przypomnę wam :wandale raczej by te kostki powyjmowali albo czymś spryskali jakąś farbą olejno czy coś

Musi być tanio, prosto i szybko
        • banicazarbuzem Re: Powiedzcie proszę jak to mogło powstać 12.08.23, 15:11
          Ale po co ktoś miałby to wiercić? I kiedy? W nocy jak wszyscy śpią i lepiej słychać hałasy czy w dzień jak jest pełno ludzi? No bez sensu
      • ichi51e Re: Powiedzcie proszę jak to mogło powstać 12.08.23, 15:11
        Mi to wyglada jakby ktoś albo cos dolewał pod spod po położeniu albo odpowietrzal…
        • maleficent6 Re: Powiedzcie proszę jak to mogło powstać 12.08.23, 15:39
          Pod kostkę? 😳
          • ichi51e Re: Powiedzcie proszę jak to mogło powstać 12.08.23, 16:07
            Czasem sie tak parkiet uzupełnia czemu nie kostkę…
            • maleficent6 Re: Powiedzcie proszę jak to mogło powstać 12.08.23, 16:25
              Nie wiem, słoneczko, czemu nie. Może parkiet to nie kostka?
              Kostki się nie odpowietrza ani niczego nie dolewa. Nie skleja, nie wierci. Tylko układa.
              • maleficent6 Re: Powiedzcie proszę jak to mogło powstać 12.08.23, 16:27
                Poza tym parkiet się właśnie uzupełnia, tam też się niczego nie dolewa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka