enty.enty 14.08.23, 22:50 W niedzielę. Może spotkam tam jakąś e-matkę... ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enty.enty Re: Wybieram się do Krakowa! 14.08.23, 23:08 Pierwszy raz zwiedzę miasto. Wiem - wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Wybieram się do Krakowa! 14.08.23, 23:14 Ja już wróciłam. Niestety. Było magicznie 🥰 Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Wybieram się do Krakowa! 15.08.23, 00:31 Napisz, co zwiedzałaś, gdzie byliście. My byliśmy w Krakowie kilka miesięcy temu i rok temu i znowu mam ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Wybieram się do Krakowa! 15.08.23, 10:35 Niestety Majcher sukcesywnie zabudowuje miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Wybieram się do Krakowa! 15.08.23, 14:00 Takie patologie jak wieczny prezydent nie powinny w ogóle mieć miejsca w państwach demokratycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Wybieram się do Krakowa! 15.08.23, 18:50 No, ale tak mamy. I powiem, że zawsze głosowałam na Majchrowskiego, teraz nie będę, bo te drzewa mnie potwornie wkurzyły, a poza tym, już wystarczy, ale kto? Mam problem. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Wybieram się do Krakowa! 15.08.23, 20:39 Nas już Dominiko dawno na tym świecie nie będzie, a Majchrowski nadal będzie rządził. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Wybieram się do Krakowa! 15.08.23, 20:40 Wiecie, że on chce znów kandydować?... Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Wybieram się do Krakowa! 15.08.23, 20:42 No właśnie wiem i jest to dla mnie wprost niebywałe! Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Wybieram się do Krakowa! 15.08.23, 11:09 Byliśmy tydzień. Kazimierz - synagogi, Rynek, Sukiennice, podziemia rynku; Wieliczka, Auschwitz muzeum, Muzeum lotnictwa, Wawel, kopiec Kościuszki Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Wybieram się do Krakowa! 15.08.23, 22:00 Ja Wawel niestety tylko z zewnątrz, przy okazji spaceru nad rzeką. Muzeum Narodowe. Kantor. Mocak. Księgarnie jakieś w Mocaku też. Kazimierz, oprócz synagog, bazylika i nalewki u Józka. Kilka nowych stosunkowo budynków z ciekawą architekturą. Poza tym Opera. Filharmonia. Kościół Mariacki, Teatr Stary, muzeum interaktywne w nim. Rynek, Sukiennice, na dorożki popatrzyliśmy i gołębie. Barek w pobliżu Piwnicy pod Baranami, Planty, Błonie, coś tam coś tam cośtam starość nie radość nie pamiętam w tej chwili ale wszystko podobało się i ukradnę Twoje określenie: było " magiczne". Byliśmy autem i nie narzekam na korku itp. Miałam świetnego kierowcę. Aczkolwiek zaparkować pod Teatrem x2 lokalizacje było hardcorowo. Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Wybieram się do Krakowa! 16.08.23, 09:40 My też nie weszliśmy na Wawel, do zamku znaczy. Nie było już biletów. Ospacerowaliśmy z zewnątrz tylko, ogrody, baszta, co zapomniałam, jak się nazywa, no i jama wątłego smoka 😛 Odpowiedz Link Zgłoś
siedemkropek82 Re: Wybieram się do Krakowa! 15.08.23, 15:49 W Krakowie bywam w tygodniu więc dziś mnie nie spotkasz. Dziś odpoczywam w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
enty.enty Re: Wybieram się do Krakowa! 15.08.23, 17:30 W Krakowie będę 3 dni A ja rzeczywiście mogę straszyć: 25 kg nadwagi, włosy i paznokcie nie zrobione. Ogólnie to nie jestem w formie, a więc i tak uciekałabym od e-matek. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Wybieram się do Krakowa! 15.08.23, 20:34 włosy i paznokcie nie zrobione. No faktycznie, istny upiór. Ja paznokci nie robię z zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Wybieram się do Krakowa! 15.08.23, 18:52 Dziś wtorek, enty-enty w niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś