Dodaj do ulubionych

Jak tam piękne wyspane???

15.08.23, 07:39
Witam, ja już po spacerku z Pieseczkiem, ćwiczenia poranne zrobiłam, teraz druga kawka, a jak tam u Was poranek???co macie w planach???dzisiaj piękna upalna pogoda, kocham taką, pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego dnia (to moje zdjęcie)🌻🌺🌹⚘️🌷
Obserwuj wątek
    • hippolina Re: Jak tam piękne wyspane??? 15.08.23, 07:42
      Dzień dobry. O, kawka plujka, szkoda, że nie w szklance z koszyczkiem... ładny kolor paznokci, życzę miłego dnia, chociaż zapowiada się niezłe piekiełko.
      • frntta666 Re: Jak tam piękne wyspane??? 15.08.23, 08:00
        Pazy super, borsuczyca ma konkurencje tongue_out
    • memphis90 Re: Jak tam piękne wyspane??? 15.08.23, 07:43
      Kaaaaaaaawyyyyyyyy……
      • daniela34 Re: Jak tam piękne wyspane??? 15.08.23, 08:37
        O to! Kawy! A potem zbieram się nad rzeczkę. Samochodzikiem. Z rodzinką. Może przyjaciółeczka do nas dojedzie.
        • heca7 Re: Jak tam piękne wyspane??? 15.08.23, 08:47
          Powinno być- kawki! wink I najlepiej autkiem big_grin
    • primula.alpicola Re: Jak tam piękne wyspane??? 15.08.23, 07:48
      A tak, nawet bardzo wyspana, 7,5h w objęciach Morfeuszka😍. Wypielęgnowałam buźkę i szczoteczką z agawki wymasowałam ciałko a teraz kawusia, wsiadam do samochodziku i pędzę poprzerzucać bezmyślnie hantelki i sztangusie. Później poplywamy z rodzinką w jeziorku😊🥰🤩
    • sandy_cheeks Re: Jak tam piękne wyspane??? 15.08.23, 08:09
      Nie, nie wyspana mimo odpalenia dragów nasennych. W nocy tłumy ludzi wracały mi pod oknami na głośno z koncertu na narodowym, potem kilka przejazdów kolumn na sygnałach policja + straż pożarna i motorowe świry prujący po nocy na długiej prostej obudziły córkę, która z rykiem przyszła do naszej sypialni i nie chciała iść do siebie (konkubin dzielnie się zaoferował i spał pół nocy u niej na dywanie).
      Choć nie mam okien skierowanych na ulicę, to niesie się toto po nocy, szczególnie przy otwartych oknach. Dodatkowo jakiś menel pod oknem o 6 rano wyjmował puszki z pobliskiego śmietnika i gniótł je butem.
      Nie wyspałam się dziś za nadto 🤬
    • shellyanna Re: Jak tam piękne wyspane??? 15.08.23, 08:10
      Wyspana. Czekam aż się rodzina obudzi, bo rodzina poszła spać później niż ja.
    • heca7 Re: Jak tam piękne wyspane??? 15.08.23, 08:13
      W ogóle niewyspana sad Późnym wieczorem padło poidło dla kotów. Płaczą, chodzą, proszą. Weź wytłumacz kotu, że zdechło. Drą dzioby pół nocy. Nowe przyjdzie najwcześniej w piątek. Do tego czasu osiwieję sad
      • alterego72 Re: Jak tam piękne wyspane??? 15.08.23, 08:54
        A nie możesz im zwyczajnie nalać wody do miski?
        • heca7 Re: Jak tam piękne wyspane??? 15.08.23, 09:25
          Oczywiście, że nalałam. Jakbym mogła zostawić zwierzę bez wody! Ale one chcą żeby się ruszało... no sorry nie będę siedziała pół nocy z miską w ręku i nią kręciła! Do tego mają miskę psią na dole (piją czasem) i co najmniej 5 punktów z wodą w ogrodzie gdzie też chętnie piją. Ale poidło to fetysz, rozrywka, można łapą nakryć wylot, plumka no i było a teraz nie ma!
    • nutella_fan Re: Jak tam piękne wyspane??? 15.08.23, 08:27
      Jak z takimi paznokciami pisze się smsy?
      • qwirkle Re: Jak tam piękne wyspane??? 15.08.23, 08:44
        Te są jeszcze krótkie. Widuję dziiewxzyny z dwa razy dłuższymi, jak używają palców do precyzyjnych czynności. Woltyżerka, że aż mnie boli. Za każdym razem zastanawiam się, jak to się dzieje, że jeszcze sobie paznokci nie poodrywały od opuszków.
        • dominika9933 Re: Jak tam piękne wyspane??? 15.08.23, 08:50
          Oglądam Agę Grzelak "Japana zjadam", bo fascynuje mnie ta japońska zabawa (Syn mi przywiózł i będę robić pierwszy razsmile, zobacz jakie ona ma paznokcie i jak wykonuje te maleństwasmile. Jestem pod wrażeniem zawsze.
          • qwirkle Re: Jak tam piękne wyspane??? 15.08.23, 15:04
            Dzięki, ale nie🙃😏😅
      • borsuczyca.klusek Re: Jak tam piękne wyspane??? 15.08.23, 08:54
        Normalnie 🙄
        • dominika9933 Re: Jak tam piękne wyspane??? 15.08.23, 09:26
          Wierzę Ci i podziwiam teżsmile
    • naagaakoo Re: Jak tam piękne wyspane??? 15.08.23, 08:50
      Ja ją nie znoszę tego "piękne" jak wczesna nastolatka w podstawówce do koleżanek.... Bleh
    • brenda_bee Re: Jak tam piękne wyspane??? 15.08.23, 09:01
      Średnio wyspana bo do męża dzwonili przez pół nocy i naprawiał awarię
      Zatem jeszcze zalegamy w piernatach.
      W planach na dziś przeżyć oraz przygotowuję się mentalnie do jutrzejszego bardzo ciężkiego dnia w pracy, w upale.
    • bywalec.hoteli Re: Jak tam piękne wyspane??? 15.08.23, 09:17
      Tez uwielbiam taka pogodę. Polecam chwytać lato póki jest z nami, póki nie przyjdą złoty. Pozdrawiam!
    • arista80 Re: Jak tam piękne wyspane??? 15.08.23, 09:37
      Srednio wyspana, Bo wczoraj do poznych godzin trwala Impreza hotelowa I glosna muzyka. Teraz jestesmy na lotnisku w Catanii I czekamy na wylot (ktory nie jest do konca pewny, bo wczoraj byl wybuch Etny i odwolano odloty. Konsekwencja tego dzisiaj jest sporo opoznien). Jest goraco, harmider, ale wakacje byly super. Troche zal wyjezdzac.
      • akseinga1975 Re: Jak tam piękne wyspane??? 15.08.23, 09:52
        Wstalismy o 7 a o 8:30 juz pilam kawe na dzialce.
    • shumarii Re: Jak tam piękne wyspane??? 15.08.23, 14:38
      U mnie już wieczór i poświęcam go na zwiedzanie, bo w ciągu dnia za gorąco, ale jeszcze dwa dni temu cieszyłam się pięknem natury smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka