elstilo 15.08.23, 21:50 Jesteście w stanie coś sobie znaleźć? Ja widzę same małe ubrania, jak coś mi się spodoba to max 38-40. Chciałabym kupować czasami coś z drugiej ręki ale zawsze wychodzę z pustymi rękoma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nostalgia81 Re: Kupowanie w lumpeksie w rozmiarze xl 16.08.23, 09:40 Zalezy od sortu ubran - z Wloch zawsze sa male, ale jak jest sort z UK to sredni rozmiar to 16-18 )) i jak najbardziej Moze zmien ciuchland? Odpowiedz Link Zgłoś
vessss Re: Kupowanie w lumpeksie w rozmiarze xl 16.08.23, 09:56 Tak, ale w pierwszym dniu po dostawie towaru, błyskawicznie te duże, a co najważniejsze fajne i na czasie, znikają. Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Kupowanie w lumpeksie w rozmiarze xl 16.08.23, 11:04 "Ciałopozytywnych" coraz więcej, więc masz ostrą konkurencję. Albo kupuj w dniu dostawy, albo schudnij. Odpowiedz Link Zgłoś
wisniowy_sad Re: Kupowanie w lumpeksie w rozmiarze xl 16.08.23, 11:14 Polecam ciucholandy z odzieżą z Niemiec - u mnie są same wielkie rozmiary... Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: Kupowanie w lumpeksie w rozmiarze xl 16.08.23, 11:45 "Ja widzę same małe ubrania, jak coś mi się spodoba to max 38-40" Kurde, mam odwrotnie. Szukam małych, a widzę same XXL... Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Kupowanie w lumpeksie w rozmiarze xl 16.08.23, 12:11 Ja tak samo. Często bardzo fajne rzeczy wpadają mi w ręce, niestety duże rozmiary. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Kupowanie w lumpeksie w rozmiarze xl 16.08.23, 12:19 Tak, choć teraz nie tak często. Ale najfajniejsze ciuchy, np. sukienki mam z ciuchów. Ale właśnie trzeba znaleźć odpowiedni sklep. W moich są nawet wieszaki z dużymi rozmiarami, ale czasem trzeba się naszukać. Ba, znajduję spodnie, czy tuniki naprawdę duże, 50 kilka, do 60 rozmiaru. Odpowiedz Link Zgłoś