Dodaj do ulubionych

Kulisy PiS czytałyście?

17.08.23, 14:52
Głośno o tej książce na X (TT) czy któraś ma już lekturę za sobą?Przeczytałam fragment zacytowany przez Abramczyka i chyba zamówię...
Obserwuj wątek
    • tilijka123 Re: Kulisy PiS czytałyście? 17.08.23, 15:12
      Jest dostępna na Legimi. Planuję przeczytać w najbliższym czasie.
    • alewcale Re: Kulisy PiS czytałyście? 17.08.23, 15:41
      odświeżę cytując "wieszcza":
      Wiecie, do czego doprowadziła wasza absurdalna polityka? Bo to wasza partia w Europie, zarządzana przez tyle lat przez Tuska, doprowadziła wraz z Merkel do katastrofy, której już się nie cofnie - mówił minister Czarnek.

Przytoczył dane dotyczące liczby gwałtów.
      Francja i Belgia, prawie 30 gwałtów na sto tysięcy mieszkańców. Niemcy 11 gwałtów, Polska dwa! - powiedział minister. - Z czego to się bierze? Z waszej polityki absurdalnej!"
      😒🤔
      jakby szary człowiek tak majaczył w rozmowie, to rozmówca by chyba nie wytrzymał.
    • kafana Re: Kulisy PiS czytałyście? 17.08.23, 16:19
      To tego gościa?

open.spotify.com/episode/4yaUyqQ7qSIwdra5J88PgE?si=F1WI2oXaRvqxUTF5HgYc0g
      • kafana Re: Kulisy PiS czytałyście? 17.08.23, 16:52
        A to nie ten ale tez ciekawe
    • samaasma Re: Kulisy PiS czytałyście? 17.08.23, 16:25
      A jest tu ktoś zdrowo myśląca bo zastanawia mnie ta książka

kto przy zdrowych zmysłach by udzielał wywiadu do takiej książki?
      Powiedzmy że pracujecie w ikei i przychodzi dziennikarz i Prosi was o udzielenie wywiadu bo pisze sensacyjna książkę „ kulisy ikea” .
      Serio biegniecie Galopkiem żeby udzielić wywiadu z jakimiś szczegółami które mogą zdradzić ze wy to wy i narobić wam problemów nawet jeśli to jest niby anonimowe???????

Co tak naprawdę stoi za tą książką i kra ja napisał ?????
      • ewka.n Re: Kulisy PiS czytałyście? 17.08.23, 16:34
        A sfrustrowany pracownik ikei do tego stopnia, że zaślepiony tą frustracją z dziką rozkoszą zaszkodzi znienawidzonej organizacji?
        • samaasma Re: Kulisy PiS czytałyście? 17.08.23, 16:43
          No nie wiem jeśli ktoś tam ciągle pracuje to jednak nie będzie swoich frustracji wywlekał…..
          Takie są zasady Bo inaczej mu się może jeszcze pogorszyc jeśli go rozpoznają

Serio wierzycie że to prawdziwa książka ????Nikt przy zdrowych zmysłach by w czymś takim nie brał udziału????
          • babcia47 Re: Kulisy PiS czytałyście? 17.08.23, 16:52
            Jest bardzo wielu byłych członków pis lub działaczy niestowarzyszonych ale działających w ramach jednego klubu poselskiego którzy odeszli nawet niekoniecznie z powodu niezgodności poglądów i teraz bardzo chętnie się na ten temat wypowiadają czesto nawet pod wlasnym nazwiskiem jak np dlugoletni skarbnik partii ktory teraz lapie się za głowę widząc co się wyprawia. W ciągu ostatniego roku mozna bylo obejrzeć wywiad z nim.
    • lauren6 Re: Kulisy PiS czytałyście? 17.08.23, 16:28
      Czeka na mnie w paczkomacie. Będzie lektura na weekend.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka