Dodaj do ulubionych

Jak ustawić język polski w frytkownicy xiaomi

17.08.23, 19:44
Kupiłam dzisiaj sobie beztłuszczową frytkownicę xiaomi i poległam na ustawieniu języka.
Jak ją podłączyłam do prądu i włączyłam to wszystko było po angielsku. Próbowałam w ustawieniach zmienić na polski. Tak zaczęłam naciskać i kręcić pokrętłem że teraz mam niderlandzki. Jak wchodzę w ustawienia te po niderlandzku to nic mi się nie chce zmienić. Nie wiem gdzie mam naciskać i czy coś trzeba przytrzymać, aby zadziałało. Niby na instrukcji to jest proste, ale u mnie nie działa. Naciskam, kręcę i doopa.
W instrukcjach na YouTube już mają język polski.
Obserwuj wątek
    • jahelena Re: Jak ustawić język polski w frytkownicy xiaomi 17.08.23, 19:58
      Wgrać nowy soft po twardym resecie. Założyć wcześniej konto w xiaomi i tam robić backupy.
      • asia-loi Re: Jak ustawić język polski w frytkownicy xiaomi 17.08.23, 20:09
        jahelena napisała:

> Wgrać nowy soft po twardym resecie. Założyć wcześniej konto w xiaomi i tam robić backupy.

Dzięki za odpowiedź, ale ja z Twojej rady nic nie kumam. Za trudna rada. sad
        Już jakoś ustawiłam. smile
        • jahelena Re: Jak ustawić język polski w frytkownicy xiaomi 17.08.23, 20:29
          Gratulacje. Ja, aby usmażyć fryty, nie muszę komunikować się z frytkownicą, czy to po polsku, czy po mandaryńsku smile
          • asia-loi Re: Jak ustawić język polski w frytkownicy xiaomi 17.08.23, 21:22
            jahelena napisała:

> Gratulacje. Ja, aby usmażyć fryty, nie muszę komunikować się z frytkownicą, czy
            > to po polsku, czy po mandaryńsku smile

Frytki usmażyłam na czuja, zanim ustawiłam język. Wyszły dobre. Natomiast warzywa mi nie wyszły. Muszę popróbować różnych opcji i przepisów. Jutro spróbuję mięso.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka