Dodaj do ulubionych

Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazienki

19.08.23, 14:16
TEJ łazienki w domu Petardy. Jest też zdjęcie wanny. Czy to ta wanna , w której prawowita żona , matka i babcia kąpała najwspanialszych synów, czy została wymieniona? Są nawet fotki baterii i umywalki. Pyza miała też czelność skuć kafelki po Petardzie i ułożyć nową mozaikę. Petarda natomiast usunęła słynny wpis, może Pyza jednak wysłała jej zdjęcia jak kąpie się w nowej wannie, udowadniając tym samym, że wpis o niewyremontowanej łazience był tylko bezczelnym pomówieniem.
www.plotek.pl/plotek/7,154063,30095137,nowa-garderoba-katarzyny-cichopek-prawie-jak-u-carrie-bradshaw.html#do_st=RS&do_a=1046&do_sid=1046&do_w=57&do_v=739#s=BoxOpLink
Obserwuj wątek
    • majenkirr Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 14:24
      Nie podoba mi się, ale komentarze? 😭 😭
    • len.len Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 14:32
      Myślałam, że Kasia i Maciej kupili sobie nowy apartament...
      A to ona zamieszkała u niego??
      • black.imak Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 14:38
        Pyza miała czelność zamieszkać u niego, tam gdzie mieszkał z prawowitą małżonką i o zgrozo, kąpała się w jej wannie.
    • ichi51e Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 14:37
      O jezu…
      • eliszka25 [...] 19.08.23, 14:51
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • ewka.n Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 14:55
          I parę wierzb płaczących. Ty o ile dobrze kojarzę, na obczyźnie, więc w tym przypadku będzie to takie głębsze... nostalgiczne...
          • majenkirr Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 15:03
            to I ja poproszę te wierzby
          • eliszka25 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 15:49
            O właśnie, bociany i wierzby płaczące! To jest myśl 🤗
            • sol_13 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 19:35
              I dzięcielinę
              • eliszka25 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 20:34
                A nie, dzięcielinę zostawię tej od łąk zielonych, co z UK do dzięcieliny wróciła.
        • ga-ti Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 15:21
          Też mam ścianę nad kanapą na zdjęcia przeznaczoną, ale jakoś co się zastanawiamy nad wyborem zdjęć to pojawiają się kolejne i kolejne i w tym chaosie nie mamy nic. I też sobie wymyśliłam jakąś tapetę, ale nie wiedziałam, na jaką się zdecydować. Ha, może się zainspiruję wink
          • eliszka25 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 15:50
            No ja tę ścianę tak gdzieś od dwóch lat projektuję 😄
        • princesswhitewolf Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 15:36
          ee to chyba sa japonskie flamingi a nie bociany. Taki klasyk w sumie w japonii.

Wolalabym jednak bociany bo byloby przynajmniej kontrowersyjnie lol
          • eliszka25 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 15:50
            Może i flamingi, ale ja wolę bociany!
          • szmytka1 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 16:56
            Kobieto... żurawie

Chyba, że na żarcie się nie poznalam
        • dyzurny_troll_forum Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 15:39
          eliszka25 napisała:

> Też mam pustą ścianę za kanapą. Miałam tam zrobić galerię fajnych zdjęć z podró
          > ży, ale może se takie bociany pyerdolnę! 🤣

To chyba są żurawie...
          • ga-ti Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 15:47
            Też obstawiałabym żurawie.
            W sumie też dobre, przylatują do Polski jak jeszcze ziąb na dworze, przed bocianami i jaskółkami.
            • samaasma Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 18:02
              Nienawidzę żurawi
              Wyżerają złote rybki z oczek sad(((
          • eliszka25 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 15:51
            Hugon ich wie, mogą być bociany z żurawiami, na bogato 😄
          • nenia1 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 16:06
            dyzurny_troll_forum napisała:

>
            > To chyba są żurawie...
            >
            żurawie mandżurskie
          • mayaalex Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 22:23
            tak, to zurawie, chyba podrobka tapety gucci z takim wlasnie wzorem (czy tam inspiracja wink, bardzo modnej kilka lat temu (wiem, bo wtedy tez wybieralam tapety i zurawie byly wszedzie). Zurawie oczywiscie japonskie, jako symbol nieprzemijajacj milosci wiec pasuja idealnie.
        • hippolina Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 16:23
          eliszka25 napisała:

> Też mam pustą ścianę za kanapą. Miałam tam zrobić galerię fajnych zdjęć z podró
          > ży, ale może se takie bociany pyerdolnę! 🤣
          To bociany czy żurawie? Bo słabo widać
          • eliszka25 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 17:10
            Myślę, że mogą być żurawie, ale mnie się bociany bardziej podobają.
        • samawsnach Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 18:05
          To są chyba czaple.
      • ewka.n Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 14:52
        No, jelenie to przecież nie są...
        • ichi51e Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 16:59
          Boże przypomnialyscie mi! Znajomi mojej ciotki mieli taka fototapetę! Tam był zielony las i z niego wygladaly jelenie…
          Strasznie to było wtedy eleganckie
          • ewka.n Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 17:08
            Nie wierzę. Puszczę amazońską, palmy itp. to sama widziałam, ale w fototapetę lasu z jeleniami nie uwierzę smile
            • ichi51e Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 17:13
              Uwierz. Boże jakie to na mnie wrażenie robiło!
          • eliszka25 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 17:12
            Też pamiętam taką fototapetę! Moja ciocia miała.
          • marietta0z Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 17:31
            Cały czas można kupić .p

https://static.uwalls.pl/products/79000/79725/u94515p_380.webp
            • ichi51e Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 17:53
              To było bardziej subtelne… zielone liście, krzaki i z tych krzaków wyłaniał się jeleń…
            • eliszka25 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 20:35
              Tamta trochę inna była, ale ta też jest dobra!
    • ga-ti Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 15:17
      A ja to sobie zaraz oczami wyobraźni zobaczyłam taką czarną szafkę pod zlewem u mnie w łazience, zapaćkaną pastą do zębów i osadem z mydła. Chyba źle ze mną.
      Podoba mi się podłoga, płyteczki sześciokątne na ścianie nawet ciekawe, jednak dla mnie za dużo maziajów, podłoga w mozaikę, ściany w maziajki do tego płytki na obudowie wanny też z jakimś mazidłem. I lusterko mi się nie podoba.

A to Katarzyna zamieszkała u Macieja w jego mieszkaniu z czasów wspólnego mieszkania z Pauliną?
      Szczerze to się trochę nie dziwię Paulinie, mnie by szlag trafił big_grin Nie stać ich było na nowe mieszkanie?
      • figa_z_makiem99 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 15:25
        To chyba jest rodzinny dom Kurzajewskiego, pewnie w dobrej lokalizacji. To Petarda mieszkała u niego.
        • ga-ti Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 15:45
          Aha, to ok. Jako była miałabym mniejszy wk.rw wink
          • mikawi Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 16:16
            Ale Petarda właśnie pluła się o to, że konkubina zamieszkała w ICH domu rodzinnym, kąpie się w JEJ wannie, je z JEJ talerzy, nawet siedzi na JEJ leżaczku w hotelu w Grecji. Trzeba mieć chore ego, żeby robić dramę, że obecna kobieta byłego mieszka z nim w JEGO domu (a w zasadzie domu jego rodzicow), do którego nic Petardzie.
            • turbinkamalinka Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 22:19
              Nie wiem jak to u nich bo słyszałam kilka wersji. Kupili dom z Petardą, zamieszkali tam z jego mamą. On po rozwodzie petardę spłacił. Czyli to nie jest jej dom. Druga wersja. To był dom Kurzaja i tam wprowadził sie Niewybuch. Matka zamieszkała tam jakoś w trakcie trawania małżeństwa. Trzecia wersja to Petarda zamieszkała w domu Kurzaja i jego matki.
              Przy czym na tą chwilę wersja nie ma znaczenia. Kurzaj jest po rozwodzie, po podziale majątku i dom jest jego. Trudno oczekiwać że będzie dla każdej nowej partnerki kupował nowy domtongue_out Podejrzewam że Kurzaj jest na tyle majętny że Petarda mogła wziąć te talerze, wannę a nawet kibelektongue_out
              • ichi51e Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 22:42
                Jego ojciec jest pochowany w SM wiec pewnie był taki czas ze mieszkali tam wszyscy razem.
                • turbinkamalinka Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 22:54
                  Gdzie jest ojciec pochowany nie ma znaczenia. Równie dobrze w Starej Miłosnej mógł być gdzieś (do tej pory może być) dom rodzinny Kurzajewskiego. Ale to nie musi być ten konkretny dom.
                  • ichi51e Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 23:22
                    Ale oni sa z Kalisza - ojciec przecież był bardzo znany dziennikarz, posel dopiero w latach 90 się przenieśli do Warszawy
                    • turbinkamalinka Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 23:36
                      A jakie znaczenie ma skąd są. przenieśli się do Starej Miłosnej. Rodzice Kurzaja przeniesli swoje życie do Starej Miłosnej i tam stary Kurzaj został pochowany. Tylko zastanawia mnie skąd wzięło się Petardzie, że to jej łazienka, talerze i cała reszta. Czy to ona przeniosła się do domu Kurzajewskich? Czy może ona z mężem kupili ten dom i zaprosili do wspólnego mieszkania rodziców. I dlaczego ona uważa że to jest nadal jej dom. Skoro są po rozwodzie i jak się domyslam po podziale majątku.
                      • ichi51e Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 23:46
                        stawiam ze to wyglądało tak ze małżeństwo Kurzajewskich kupiło dom a rodzice albo się dorzucili albo kupili na spółkę. Różne życie scenariusze pisze ale ojciec poseł z żona którzy wprowadzają się do domu który kupił całkowicie jego syn z żona? nie widzę tego.
                        • ichi51e Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 23:47
                          chyba ze ojciec już był chory... ale on zmarł dopiero w 2019
                        • turbinkamalinka Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 20.08.23, 00:12
                          W zasadzie nie ma to większego znaczeniasmile. Czy kupili rodzice synowi, czy synowi dali na dom a Paulinla dała połowę, czy może rodzice kupili 1/3 a małżeństwo Kurzajewskich resztę. Znaczenie ma to że po rozwodzie mieszkał tam Kurzaj z matką (jakoś Smaszcz musieli spłacić) i teraz to jest do Kurzajewskiego (a może jego matki). Po 3 latach od rozwodu tam nie ma kafelków, talerzy i wanny należących do Smaszcz. I w zasadzie tylko to ma znaczenie
              • mid.week Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 22:44
                "Niewybuch" ♥️♥️♥️
                • turbinkamalinka Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 22:57
                  Oj bo co zniej za Petarda. Petarda wyrwałaby im nózki, zrobiła na złość, wywaliła z TVP i sprawiła że tej nieszcęsnej łazienki by nie było. A tu tylko z kibelka jakieś gówienko się wylało które może narobić tylko smrodku tongue_out
            • turbinkamalinka Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 23:01
              Ale zauważ że Cichopek lezy też na jej rodzinnych leżakach w Grecjitongue_out Właśnie ukradła ich rodzinne wakacje smile I nie w zadzie dlaczego to ona nie ma tego tak cennego domu? Podobno Kurzaj ją oszukał? Czyli co nie spłacił? A może tylko powiedział "chodź tu zamieszkamy, to jest też twój dom"?
      • m_incubo Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 15:31
        No właśnie, przecież normą jest sprzedawanie rodzinnych domów i kupowanie nowych przy okazji każdego nowego związku!
        Żeby byłej szlag nie trafiał.
      • dreg13 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 15:32
        Lustro straszne. Nie dosc, ze samo w sobie, to jeszcze do tych heksagonów, brrr. Przecież to w żaden sposób nie pasuje
        • ewka.n Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 15:39
          dreg13 napisała:

> Lustro straszne.

Normalnie Buka. Jako dziecko bałaby się wejść do łazienki smile
      • pade Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 16:05
        "A to Katarzyna zamieszkała u Macieja w jego mieszkaniu z czasów wspólnego mieszkania z Pauliną?
        Szczerze to się trochę nie dziwię Paulinie, mnie by szlag trafił big_grin"

Mnie by może nie trafił, ale to byłoby trochę jak dłubanie w ranie.
        • mikawi Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 16:19
          To dom jego rodzicow, nadal mieszka tam jego mama. Paulina zamieszkała po ślubie w domu teściów. To żaden ICH (Petardy i Kurzaja) dom rodzinny, chyba że tylko w znaczeniu sentymentalnym, że mieszkali tam jako małżeństwo.
          • lauren6 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 16:37
            Czyli Cichopkowa płaci za remont domu kobiety, z którą ją nic nie łączy?
            • pade Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 16:46
              lauren6 napisała:

> Czyli Cichopkowa płaci za remont domu kobiety, z którą ją nic nie łączy?

nie czyta ematkibig_grin
            • ewka.n Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 16:50
              lauren6 napisała:

Czyżby skutki braku nauk przedmałżeńskich w wersji cywilnej? A Pyza wydawała się twardo stąpać po ziemi...
            • mikawi Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 17:05
              Może Kurzaj płaci za wszystko. Na miejscu Cichopkowej nie ładowała bym kasy w nie mój dom.
              • borsuczyca.klusek Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 17:31
                Jeżeli w ogóle ktoś tam płaci za cokolwiek.
                • ichi51e Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 17:35
                  Nie no pewnie płaca. Nikt by im za darmo tego nie robił
            • figa_z_makiem99 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 18:47
              Może on płaci, a ona urządza.
            • turbinkamalinka Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 22:22
              lauren6 napisała:

A czemu ona płaci? Kurzaj chyba nie jesy aż tak biedny? Poza tym nawet jeśli Cichopkowa jakoś tam pomaga przy opłaceniu remontu to podejrzewam że ma papier na każdą płytkę położoną w tej łazience i odpowiednią umowę z Kurzajem.
    • princesswhitewolf Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 15:34
      ten opis " jest jakby luksusowo" jest smieszny. Przeciez to kolejna lazienka z katalogu po prostu.
      • marietta0z Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 16:02
        princesswhitewolf napisała:

> ten opis " jest jakby luksusowo"

taka bieda luksus. Pażdzierze, płyta mdf.
        • princesswhitewolf Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 16:51
          no wlasnie. Lazienka taka jak u kazdego kto w 2023 remontuje a nie mieszka na Syberii. A zreszta kto wie, moze i takie sa tam powszechne juz
          • sol_13 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 19:38
            Chyba nie, bo przecież kradli te kible z Ukrainy.
      • quilte Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 21.08.23, 19:15
        To jest cytat. Żarcik taki.
          • quilte Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 21.08.23, 19:57
            Właśnie smile
        • mid.week Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 21.08.23, 20:52
          quilte napisała:

> To jest cytat. Żarcik taki.

A to jest Princes, u niej to normalne
    • mama-ola Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 15:38
      Ubawiła mnie wypowiedź, że dobrze się z Kasią współpracuje, bo ona wie, czego chce - wnętrze ma być i domowe, i stylowe, i klasyczne, i nowoczesne.
      No, wie dziewczyna smile
      • ewka.n Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 15:42
        Wyczuwam profesjonalistę w budowaniu relacji z klientem. Pewnie przy słuchaniu tych wymagań nawet mu powieka nie drgnęła, a jeszcze zapewnił "Będzie Pani zadowolona!" smile
    • primula.alpicola Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 15:40
      Czy Petarda już się odpaliła?
      • black.imak Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 16:21
        Na razie siedzi cicho. A my możemy obstawiać za co się Kaśce tym razem oberwie. Ja myślę, że za to że śmiała cokolwiek zmieniać w domu rodzinnym jej najwspanialszych synów.
    • marietta0z Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 15:58
      Stylówka nisko budżetowa.
      • mandre_polo Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 16:13
        Raczej
    • mandre_polo Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 16:12
      Łazienka niczym wystawka ze sklepu dom i ogród. Będzie się myć w miseczce
    • lilia.z.doliny Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 16:17
      Przy okazji spytam- ktoś wie, gdzie Cichopek robiła zęby? Żeby tam nie trafić. To wygląda po.prostu strasznie
      • marietta0z Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 16:31
        lilia.z.doliny napisała:

> Przy okazji spytam- ktoś wie, gdzie Cichopek robiła zęby? Żeby tam nie trafić.
        > To wygląda po.prostu strasznie
        >

Może Turcja? Nie życzę, by jej to odpadło, bo bedzie taki efekt

https://v.wpimg.pl/MjAyMzA4YgsgGztJbk9vHmNDbxMoFmFINFt3WG4Cf145VisTLVE_DzEWYx0zQT0LNgljCi0bLBooVjtLblAkGTEVLANuUSAIJB1iQyJWKF5yHXtXcQAsWGxNKUl0GXVfdxxgGyACfg90S3pDeFZ8SDw

• marietta0z Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 16:47
      • eliszka25 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 17:16
        Pewnie tam, gdzie Ibisz 😄
        • lilia.z.doliny Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 17:28
          Ale dlaczego oni tak robią tym ludziom? Bo nie na życzenie przecież.
          • aandzia43 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 19:34
            O co chodzi z zębami Cichopek?
            • lilia.z.doliny Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 20.08.23, 06:56
              Kobita miała przepiękny, naturalny uśmiech. Do czasu, kiedy uj wi czemu postanowiła go ulepszyć. W tej chwili.ma te zeby- ją wiem? Wysokie? W czasie wymuszonego uśmiechu pokazuje górne dziąsła w sposobbkarykaturalny i brzydki. I ostatnia jestem do snucia takich dywagacji, jeśli ktosctak.po.prostu ma. Ona sobie to zwyczajnie zrobiła. Na żądanie. Jak idiotyczny tatoo na czole albo pontonowe usteczka. A że wątek jest plotowy, to upuściłam.jad.
              • mandre_polo Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 20.08.23, 07:53
                Dokładnie, na dodatek od tego ciągłego szczerzenie się wyszły jej bryzdy koło ust - jeszcze pór roku temu były widoczne w tv a ona jest młody rocznik, może już je usuwala. Ona w PNS kiedys miała chyba trudniejszy dzień i bez uśmiechu wygląda srogo i staro. Może jest tego świadoma i ciągle się szczerzy na odwrót niż Wiktoria Beckham która uśmiechając się wygląda nie stylowo, nieatrakcyjne
          • eliszka25 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 20:37
            A mnie się nie pytaj 🤷‍♀️
      • black.imak Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 20.08.23, 01:00
        Chyba u tego samego stomatologa co Hakiel a potem poleciła też Kurzajowi.
    • kafana Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 17:15
      Kto dba o te wszystkie buty i ciuchy? Taka sama Pani co sprząta czy to jest jakiś osobny zawód?wink
      • ichi51e Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 17:17
        Przecież to nie jest tak dużo ubrań wcale. Z jednej jej z drugiej jego… jak już ktoś cały pokój z oknem na garderobę poświecił to pewnie w innych pokojach szaf nie maja
    • agatha.trixie Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 17:29
      Pyza lubi zgrywać niewiniątko, ale chyba potrzebuje adrenaliny i sama dokłada do pieca.
      W jej sytuacji, nic nie zmusiłoby mnie do zamieszkania w domu po niestabilnej emocjonalnie Ex. A już na pewno nie lansowałabum się tym w social mediach, wiedząc, że kobieta jest nieprzewidywalna i będzie robić dzikie jazdy. Mój spokój i bezpieczeństwo są dla mnie bezcenne. A Pyzę stać przecież na to, żeby mieć własny kąt. 🤦‍♀️
      • pade Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 17:49
        agatha.trixie napisała:

> Pyza lubi zgrywać niewiniątko, ale chyba potrzebuje adrenaliny i sama dokłada d
        > o pieca.
        > W jej sytuacji, nic nie zmusiłoby mnie do zamieszkania w domu po niestabilnej e
        > mocjonalnie Ex. A już na pewno nie lansowałabum się tym w social mediach, wiedz
        > ąc, że kobieta jest nieprzewidywalna i będzie robić dzikie jazdy. Mój spokój i
        > bezpieczeństwo są dla mnie bezcenne. A Pyzę stać przecież na to, żeby mieć wła
        > sny kąt. 🤦‍♀️

Zaczynam myśleć podobnie.
        To wygląda jak granie Petardzie na nosie, prowokowanie do wybuchu.
        Jeśli tam jest jakiś ogród, to niech jeszcze zrobią sesję zdjęciową przy jej ulubionych kwiatach, albo niech wykopią posadzone przez nią krzaczki i posadzą inne.
        • mikawi Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 18:01
          Przecież były już jakieś artykuły, że oni tam zamieszkali ze względu na opiekę nad matką Kurzaja i Pyzie to wcale nie była miejscówka na rękę ze względu na szkołę dzieci oraz opiekę naprzemienną, którą ma z Hakielem. Wiec raczej nie sądzę, że to robienie Petardzie na złość. Dla mnie to raczej wyraz ogromnego kompromisu z jej strony. Ona ma swoje mieszkanie w Wawie i dom „teściowej” w Starej Miłosnej, czyli mocno pod miastem, który na dodatek ciagle wyrzyguje publicznie Petarda pewnie nie jest spełnieniem jej marzeń.
          • ichi51e Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 18:12
            A jej dzieci nie chodza do szkoły na Kabatach? Ma tam genialny dojazd ze SM - 25 min cały czas autostrada trudno o lepszy.
            • mikawi Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 18:26
              Jej dzieci raczej nie prowadzą auta, wiec są uzależnione od jeżdżenia z matką do Wawy dzień w dzień, może jakieś taxi, whatever. Tak czy siak obstawiam, że zamieszkanie w „świętym rodzinnym domu” było jakąś koniecznością z uwagi na seniorkę i w sumie dobrze to świadczy o Kurzaja, jako synu i Pyzie, jako jego partnerce. A pretensje Petardy to stan chorego umysłu niestety.
              • ichi51e Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 18:42
                Z tym domem z tego co pamietam to była jakaś transakcja wiązana oni go kupili razem z rodzicami dawno temu z zamiarem wspolnego zamieszkania i stworzenia domu wielopokoleniowego. Potem ojciec zmarł i tak sobie razem od lat mieszkaja - pewnie babcia na miejscu przy małych dzieciach i psie była jak z nieba. Dzieciom Cichopek w tym rodzinnym domu pewnie dziwnie troche
          • hrabina_niczyja Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 18:42
            No cóż coby nie mówić to pyza średnio trafiła. Rozwieźć się z mężem, żeby zamieszkać z "teściowa" średnio się raczej widzi.
          • sol_13 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 19:45
            mikawi napisała:

> Ona ma swoje mieszkanie w Wawie i dom „teściowej” w Starej M
            > iłosnej, czyli mocno pod miastem, który na dodatek ciagle wyrzyguje publicznie

Stara Miłosna jest w Wawie.
            Ok Wesoła nie jest to blisko centrum ale nie przesadzajmy, że nie wiadomo gdzie.
      • mandre_polo Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 19:29
        O toto. Identycznie było że zdjęciami rodziny - do końca grała roześmiana żonę hakiela a rozwód był za progiem
        • waleria_bb Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 20.08.23, 02:19
          Myślę, że tu bardziej chodzi o reklamy i współprace na insta. Pyza z tego żyje i pokazywanie lustra i płytek w łazience to nie jest żadna chęć dosrania Petardzie, to jest praca.
          • mandre_polo Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 20.08.23, 07:41
            Żądza pieniądza. Wcześniej z hakielam dokonali wyboru że idą w wille na kredyt by podkreśli status doszło do sytuacji że nie mili na spłatę. Gwiazdce jednego serialu potrzebna willa bo apartament to za mały prestiż.
            • sol_13 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 21.08.23, 07:02
              Problematyczna kwestia była taka, że wzięli na ten dom 3 mln kredytu we frankachwink
              Mroczki obydwa mają od dawna domy (fakt nie w Wilanowie a w Wawrze więc tansze) ale dają radę.
              • mandre_polo Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 21.08.23, 10:01
                To nie chf zawiniły. Cichopek nie będąc aktorka postanowiła wieść życie ponad stan posiadania, skazana jest na bycie słupem ogłoszeniowym bo program w tv jest a za jakiś czas nie będzie
                • sol_13 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 21.08.23, 18:42
                  A to M jak Miłość już nie ma?
    • daniela34 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 18:07

A Paulina na to: już kąpiesz się nie dla mnie w pieszczocie pian

m.youtube.com/watch?v=NNyXKt61TNI
      • mid.week Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 21:50
        daniela34 napisała:

>
        > A Paulina na to: już kąpiesz się nie dla mnie w pieszczocie pian
        >
        > m.youtube.com/watch?v=NNyXKt61TNI

Kocham!

Nie dla mnie już przy wannie odkręcasz kran!

big_grin
        • daniela34 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 22:25
          Też to kocham. To jest taki cudny tekst.
      • eliszka25 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 20.08.23, 00:10
        Też lubię tę piosenkę!
    • panna_meganna Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 20:20
      Łeeee, bidetu nie ma big_grin big_grin big_grin
    • sol_13 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 20:32
      Łazienka jak z OBI, nic mi się tam nie podoba: lustro fatalne i dodatkowo na każdej powierzchni co innego.
      Garderoba za to ładna.
      • ichi51e Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 21:14
        Garderoba ma dobrze zrobione zdjęcie - wyglada jakby to był długi korytarz zakończony oknem. Tymczasem to jest mały zamknięty pokój obstawiony z dwóch stron szafami. Szklana szafa na buty? Good luck. Czy ktoś wymyśli jak dostaje się do szafy obecnie zastawionej biureczkiem? Czy tam jest ściana? Dobre zdjecia
    • livia.kalina Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 21:27
      Czy łazienka po remoncie czy nie, to nie wiem ale pani Cichopek na zdjęciach wygląda jak skrzyżowanie Marii Rotkiel z Anną Lewandowską, czyli jak raczej nie ona.
    • mandre_polo Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 21:40
      Patrzę na obecna Cichopek chyba sobie depiluje czoło bo pamiętam ja z czasów serialu a teraz czoło ma wysokie😋
      • przepio Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 21:54
        mandre_polo napisał(a):

> Patrzę na obecna Cichopek chyba sobie depiluje czoło bo pamiętam ja z czasów se
        > rialu a teraz czoło ma wysokie😋

Tak, teraz mi to przypomniałaś. Ja też w początkowych latach serialu na to zwróciłam uwagę. Teraz już tak nie ma
        • mandre_polo Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 20.08.23, 00:01
          Było z niej przaśne dziewczę, Korzuchowska też taka była ale wyrobiła sobie dobry styl w którym nie jest przebrana. Niestety Cichopek tego nie potrafi uniknąć

www.google.com/amp/s/gwiazdy.wp.pl/cichopek-byla-za-gruba-5856413936735361g%3famp=1
      • przepio Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 21:55
        mandre_polo napisał(a):

> Patrzę na obecna Cichopek chyba sobie depiluje czoło bo pamiętam ja z czasów se
        > rialu a teraz czoło ma wysokie😋
    • mid.week Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 19.08.23, 21:57
      Łazienka w stylu miszmasz, czyli bierzemy wszystko co aktualnie modne i wrzucamy w projekt. Biorąc pod uwagę, że to ponoć jakis stary dom to szkoda.
      Ale co tam łazienka - Pyza obnazyła pazura, gra na nosie Paulutkowi, pompuje zasięgi i wciska ze Smaszczowego szaleństwa profity dla siebie, przejmuje kontrolę. Mądra dziewczyna. Bo nie wierze, że aż tak głupia, że nie wie co właśnie uruchomiła smile
      • eliszka25 Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 20.08.23, 00:19
        Myślę, że możesz mieć rację i to jest celowe.
      • turbinkamalinka Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 20.08.23, 00:33
        Bo to pewnie jest coś na zasadzie "a ja ci Niewybuszku udowodnię że to moja łazienka". Pewnie czuje ogromną presję. Kto by nie czuł. Pewnie z podów jakiś zdrowotnych "teściowej" zdecydowała się zamieszkać w domu partnera, do tego jakaś baba jej wypomina wannę i talerze (wiem drobiazg). Do tego ex na pół Polski próbuje ją poniżyć, pisze o jakiś długach. Przy czym podejrzewam że Cichopkowa swoimi zarobkami jest w stanie przebić Petardę kilkukrotnie. I pewnie to Smaszczową boli. Aktoreczka jednego serialu, prowadząca śniadaniówkę zarabia więcej siedząc na tych samych wyświechtanych leżkach w Grecji, niż prawowita żona i matka robiąc wzmacniające kursy dla kobiet.
      • black.imak Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 20.08.23, 01:08
        Mnie przekonuje też wersja, że celowo prowokują Petardę do ataków, które potem zostaną wykorzystane przed sądem, lub do kościelnego unieważnienia prawowitych zaślubin.
        • waleria_bb Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 20.08.23, 02:27
          Jak dla mnie tu bardziej chodzi o to, że Pyza reklamuje na instagramie wszystko. Od tandetnych ubrań po wyposażenie łazienki. Czy prowokowałaby Petardę celowo? Cóż, ja bałabym się o swoje bezpieczeństwo, a są w dodatku dzieci w tle.
    • misiamama Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 21.08.23, 19:51
      Nie mam konta na insta, czy te zdjęcia są otagowane jako współpraca? Zdjęcie baterii podpisane „bateria”🤦‍♀️ jeśli to nie jest współpraca to co powoduje ze ktokolwiek odczuwa chęć zrobienia foty baterii w łazience? I publikacji tego?
      • ichi51e Re: Cichopek wrzuciła zdjęcia wyremontowanej łazi 21.08.23, 19:56
        # są dla algorytmu cześć ludzie dają zupełnie losowo bo używają generatora hasztagow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka