enty.enty 20.08.23, 00:35 robię sobie przerwę od internetów Kto będzie za mną tęsknił? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enty.enty Re: Od jutra...tzn od dzisiaj 20.08.23, 00:46 Heloł... nikt mnie nie zatrzyma? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Od jutra...tzn od dzisiaj 20.08.23, 00:49 Ja mogę. Jedziesz do Kraka? Odpowiedz Link Zgłoś
enty.enty Re: Od jutra...tzn od dzisiaj 20.08.23, 00:55 Chyba sobie odpuszczę bo niezły upał będzie.. a ja zdycham w upale. Odpowiedz Link Zgłoś
enty.enty Re: Od jutra...tzn od dzisiaj 20.08.23, 01:07 ...z szarych stron! Ty pewnie też detoks uskuteczniasz bo tylko wieczorami bywasz na forumie Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Od jutra...tzn od dzisiaj 20.08.23, 01:13 A, nie, ja z innych powodów. Zresztą forum jest wystarczająco obciążające przez te parę godzin. Szarych stron? To jakiś cytat? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Od jutra...tzn od dzisiaj 20.08.23, 01:20 O kurcze, jakie tajne. Niech ci będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Od jutra...tzn od dzisiaj 20.08.23, 01:32 A tak, żeby pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Od jutra...tzn od dzisiaj 20.08.23, 20:38 Oj bądź sobie skądkolwiek, choćby z Wąchocka, chociaż wtedy nawet ja nie wytrzymam i zapytam o sołtysa, mimo iż wiem, że Wąchockowi przywrócono prawa miejskie już w 1984. Odpowiedz Link Zgłoś
enty.enty Re: Od jutra...tzn od dzisiaj 20.08.23, 22:31 Gdzie jestem? Chyba jeszcze po tej stronie. Chyba zalicze dzisiaj sor Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Od jutra...tzn od dzisiaj 20.08.23, 00:52 Hehe, powodzenia, ja ostatnio chciałam sobie na wakacjach zrobić przerwę od internetu, ale okazało się to niemożliwe, bo cały świat niestety jest w internecie i inaczej nie uzyskam informacji np. o godzinach transferów na wycieczki czy na lotnisko. Zresztą nawet z przewodnikiem, który siedział obok mnie, musiałam rozmawiać z oczywistych względów na WhatsAppie, a nie osobiście, a to już szczyt wszystkiego. Ehh, z rozrzewnieniem wspominam czas tę parę lat temu, kiedy przemierzałam z małżonkiem Afrykę wschodnią i wtedy przez miesiąc byłam kompletnie odcięta cyfrowo. Zabroniłam też małżonkowi pokazywać mi telefon. Ale to już chyba nie wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
enty.enty Re: Od jutra...tzn od dzisiaj 20.08.23, 01:08 A moje życie nudne jak flaki z olejem Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia_is_back Re: Od jutra...tzn od dzisiaj 20.08.23, 01:25 Ale przynajmniej jesteś wolna od chorob wenerycznych Odpowiedz Link Zgłoś