Dodaj do ulubionych

Cze艣膰 pi臋kne 馃グzrobi艂am sa艂atk臋 (fotka)

20.08.23, 05:44
Witam pi臋kne, jak min臋艂a nocka, mi cudownie, wczoraj dla Was zrobi艂am pyszn膮 sa艂atk臋 (ry偶,udko gotowane,kukurydza, szczypior, majonez, s贸l i pieprze)polecam bardzo dobra,ja jeszcze le偶臋 w 艂贸偶ku ale zaraz wstaj臋 na kawk臋 i id臋 z moim przyjacielem na spacerek i b臋d臋 si臋 szykowa膰 bo jedziemy dzisiaj do Sielpia Wielka,偶ycz臋 Wam cudownego dnia kochane 馃尫馃尮鈿橈笍馃尰馃尯
Obserwuj w膮tek
    • mariola233 Re: Cze艣膰 pi臋kne 馃グzrobi艂am sa艂atk臋 (fotka) 20.08.23, 05:45
      A i kupi艂am takie patyczki zapachowe, zapachowe taki sobie 馃グ
    • 35wcieniu Re: Cze艣膰 pi臋kne 馃グzrobi艂am sa艂atk臋 (fotka) 20.08.23, 06:51
      Sielpia Wielka si臋 deklinuje.
      Zapewne nie w mariolkowym 艣wiecie, ale rozwa偶 to kiedy艣.
      • panna.nasturcja Re: Cze艣膰 pi臋kne 馃グzrobi艂am sa艂atk臋 (fotka) 21.08.23, 00:47
        Zapewne przepisywa艂a to z cudzego facebooka tam si臋 nie deklinowa艂o, bo podpina艂 si臋 automatycznie link do profilu.
        • atoness Re: Cze艣膰 pi臋kne 馃グzrobi艂am sa艂atk臋 (fotka) 21.08.23, 01:01
          Rany, znajome dziecko 艣ci膮ga艂o kiedy艣 na dyktandzie i 艣ci膮gn臋艂o r贸wnie偶 zapisane na g贸rze strony nazwisko. Istotnie i tu mog艂o si臋 tak zdarzy膰.
          • atoness Re: Cze艣膰 pi臋kne 馃グzrobi艂am sa艂atk臋 (fotka) 21.08.23, 01:04
            Swoj膮 drog膮: mo偶e do Sielpia Wielka je偶d偶膮 ci sami, co robi膮 zakupy w Ikea? To by si臋 trzyma艂o kupy. Trzyma艂o kupa.
            • bywalec.hoteli Re: Cze艣膰 pi臋kne 馃グzrobi艂am sa艂atk臋 (fotka) 21.08.23, 01:36
              Chyba w samej Ikei pracuj膮 w marketingu tak t臋gie 艂by, 偶e w reklamach si臋 robi zakupy w Ikea smile
              Co do nieodmieniania nazw w艂asnych, to kiedy艣 widzia艂em blog o podr贸偶ach z dzie膰mi i tam laska nie odmienia艂a nazw miejscowo艣ci: jedziemy do Wo艂osate, jedziemy do Nasiczne - itp - by艂o to bardzo irytuj膮ce.
              • szarsz Re: Cze艣膰 pi臋kne 馃グzrobi艂am sa艂atk臋 (fotka) 21.08.23, 04:46
                Ikea to skr贸t nie pami臋tam od czego, w ka偶dym razie niedeklinowanie by艂o swego czasu promowane przez sama sie膰.
                • homohominilupus Re: Cze艣膰 pi臋kne 馃グzrobi艂am sa艂atk臋 (fotka) 21.08.23, 06:02
                  IKEA= Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd 馃槉

Ja tam deklinuj臋.
                  • szarsz Re: Cze艣膰 pi臋kne 馃グzrobi艂am sa艂atk臋 (fotka) 21.08.23, 06:10
                    Ja tez
                • atoness Re: Cze艣膰 pi臋kne 馃グzrobi艂am sa艂atk臋 (fotka) 21.08.23, 07:29
                  By艂o, a nawet nadal chyba jest. Ale to nie szkodzi. Ka偶dy ma prawo mie膰 durny pomys艂, a odmienia膰 i tak trzeba.
    • majenkirr Re: Cze艣膰 pi臋kne 馃グzrobi艂am sa艂atk臋 (fotka) 21.08.23, 01:06
      Patyczki maj脿 moje imi臋 馃槉
    • rosapulchra-0 Re: Cze艣膰 pi臋kne 馃グzrobi艂am sa艂atk臋 (fotka) 21.08.23, 07:32
      Przepis na sa艂atk臋 brzmi nie藕le smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj si臋

Nie pami臋tasz has艂a lub ?

Nakarm Pajacyka