milva24 20.08.23, 19:32 Mocno oversize, nawet nie wiem jak wtedy rozmiar ogarnąć ale na szczupłą dwunastolatkę. Córka sobie wymyśliła ale wszystkie jakieś nie takie jej zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bazia_morska Re: Bo ematka wie - czarna gładka koszulka poszuk 20.08.23, 19:42 HM? Medicine? Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Bo ematka wie - czarna gładka koszulka poszuk 20.08.23, 19:44 Dzięki, już mi się udało znaleźć coś akceptowalnego na zalando. Tam wchodzi kwestia długości, luźności i kroju rękawów (mają być krótkie ale dość długie i luźne). Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Bo ematka wie - czarna gładka koszulka poszuk 20.08.23, 19:45 A w medicine jedyne co jej się spodobało to bluza z cytatami z Szymborskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Bo ematka wie - czarna gładka koszulka poszuk 20.08.23, 20:29 Uniqlo? Macie szansę przymiarki? Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Bo ematka wie - czarna gładka koszulka poszuk 20.08.23, 20:30 Aaa... koszulka. Koszula przeczytałam. Ale gładkie też są. Różne materiały i modele. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Bo ematka wie - czarna gładka koszulka poszuk 20.08.23, 20:36 Dzięki, coś tam zamówiłam z zalando. Córka przymierzy i zobaczymy, najwyżej się odeśle. Ona za dużo tego Instagrama się naogląda, upatruje sobie jakiś "outfit" I bardzo chce go skopiować 1:1 a później ma problem ze znalezieniem elementów. Odpowiedz Link Zgłoś
nastjaa Re: Bo ematka wie - czarna gładka koszulka poszuk 20.08.23, 21:55 W Pepco są fajne męskie czarne koszulki za 12 zł, kupiłam już chyba z 5. Co do rozmiaru to może przymierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś