Dodaj do ulubionych

Bo ematka wie - czarna gładka koszulka poszukiwana

20.08.23, 19:32
Mocno oversize, nawet nie wiem jak wtedy rozmiar ogarnąć ale na szczupłą dwunastolatkę. Córka sobie wymyśliła ale wszystkie jakieś nie takie jej zdaniem.
Obserwuj wątek
    • bazia_morska Re: Bo ematka wie - czarna gładka koszulka poszuk 20.08.23, 19:42
      HM? Medicine?
      • milva24 Re: Bo ematka wie - czarna gładka koszulka poszuk 20.08.23, 19:44
        Dzięki, już mi się udało znaleźć coś akceptowalnego na zalando. Tam wchodzi kwestia długości, luźności i kroju rękawów (mają być krótkie ale dość długie i luźne).
      • milva24 Re: Bo ematka wie - czarna gładka koszulka poszuk 20.08.23, 19:45
        A w medicine jedyne co jej się spodobało to bluza z cytatami z Szymborskiej.
    • danaide2.0 Re: Bo ematka wie - czarna gładka koszulka poszuk 20.08.23, 20:29
      Uniqlo? Macie szansę przymiarki?
      • danaide2.0 Re: Bo ematka wie - czarna gładka koszulka poszuk 20.08.23, 20:30
        Aaa... koszulka. Koszula przeczytałam.
        Ale gładkie też są. Różne materiały i modele.
        • milva24 Re: Bo ematka wie - czarna gładka koszulka poszuk 20.08.23, 20:36
          Dzięki, coś tam zamówiłam z zalando. Córka przymierzy i zobaczymy, najwyżej się odeśle. Ona za dużo tego Instagrama się naogląda, upatruje sobie jakiś "outfit" I bardzo chce go skopiować 1:1 a później ma problem ze znalezieniem elementów.
    • nastjaa Re: Bo ematka wie - czarna gładka koszulka poszuk 20.08.23, 21:55
      W Pepco są fajne męskie czarne koszulki za 12 zł, kupiłam już chyba z 5. Co do rozmiaru to może przymierzyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka