Dodaj do ulubionych

T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej.

21.08.23, 21:33
www.plotek.pl/plotek/7,154063,30102730,tomasz-lis-zaatakowal-korwin-piotrowska-naczelna-hejterka.html
Czytałyście?
IMHo Lis ma rację. KKP przez lata uprawiała regularny hejt i wyżywała się szczególnie na atrakcyjnych kobietach, bo generalnie nienawidziła i własnej płci i ładniejszych od siebie kobiet. Pamiętam, jak szczególnie w " Maglu" upodobała sobie Hankę Lis- wtedy żonę Tomasza i urządzała po niej regularne jazdy.
A wy co tam sądzicie?
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 21:37
      Sądzimy, że kobiety brzydkie i inteligentne zarazem są podwójnie nieszczęśliwe.
      • taniax Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 21:43
        Co to za bzdura. Korwin Piotrowska prowadziła taki format i tyle o czym miała opowiadać w programie plotkarskim jak nie o innych? podobnie jak Agnieszka Woźniak Starak, jej chyba nikt nie podejrzewał o zazdrość o urodę np Dody.
        • is-laura Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 21:53
          Ja ją podejrzewam, bo Doda była ładna przed przeróbkami, a AWS bardzo przeciętna. AWS to wyrachowana wredna narcyzka
          • taniax Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:14
            Nie, Doda kiedyś wyglądała gorzej niż dziś i też jest narcystyczna.
            • is-laura Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:25
              Nie zgadzam się. Pamiętam Dodę z reality show i wyglądała wówczas bardzo dobrze. Młoda AWS przy niej to dziewczę z prowincji. Doda jest ekspresyjną showmenką a nie narcyzką, nie skrywa swoich emocji i nie ukrywa niechęci.
              • seaview Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:29
                Doda wyglądał dobrze w połowie drogi, czyli po przeróbkach, ale przed przesadą.
              • borsuczyca.klusek Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 23:15
                Obrażanie wszystkich na prawo i lewo oraz bójki po różnych kiblach to ten ekspresyjny show?
          • semihora Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:26
            >>>Ja ją podejrzewam, bo Doda była ładna

Eee? IMO miała męską urodę...
            • alpepe Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 07:00
              Doda bez przeróbek na twarzy wyglądała jak jej ojciec.
      • figa_z_makiem99 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 21:50
        Karolina gdy była młoda nie wyglądała źle. Gdyby chciała się wylaszczyć, ma potencjał, ma ładną twarz, nad ciałem można popracować. Ona jest zgorzkniala z jakiegoś powodu i to się odbija po całości.
        • triss_merigold6 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 21:52
          Wyglądała bardzo źle. Nie, nie mogłaby się wylaszczyc, musiałaby zmienić sobie twarz na zupełnie inną. Ma typ urody, którego szczerze nie trawię, patrzenie sprawia mi fizyczną przykrość.
          • figa_z_makiem99 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 21:57
            Zawsze miała źle dobrane fryzury i ubrania, tak jakby ta brzydota była w jej głowie. Dla mnie obiektywnie miała potencjał. Wg mnie ma jakiś problem z kobiecością.
            • geez_louise Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:05
              Nie ma potencjału, widziałam ją kiedyś w knajpie. Fatalna figura - niska, bardzo niskie podwozie, karykaturalnie wielkie biodra, wąskie ramiona. Musiałaby schudnąć do rozmiaru 34 żeby móc zamaskować brak proporcji ubraniem. Do tego krótka szyja, przylepione do czaszki marne włosy, lekki zez i nieprzyjemna mimika. Plus wkurzający głos. W telewizji wyglądała znacznie lepiej niż na żywo.
              • figa_z_makiem99 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:14
                Nie widziałam jej w realu.
              • koko8 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 10:16
                geez_louise napisała:
                > Nie ma potencjału, widziałam ją kiedyś w knajpie. Fatalna figura - niska,

Nie zmyślaj, nie jest niska.

I sorry, że tylko tyle wniosłam do wątku
                • livia.kalina Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 12:42
                  Ma 170 cm wzrostu więc wzrost ma przeciętny i na pewno nie jest niska.
            • taniax Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:09
              A o Wellman to jakoś nikt nie mówi bo nie można powiedzieć że brzydka czy że miała problemy z kobiecością dlaczego bo jest lubiana bo śniadaniówka nie jest kontrowersyjna.
              • geez_louise Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:15
                Wellman to ten sam typ. Nieatrakcyjna trajkocząca baba, i od razu obwołana niezwykłą osobowością. Nie widzę tej wybitnej inteligencji ani u jednej ani u drugiej.
          • semihora Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:27
            triss_merigold6 napisała:

> Ma typ urody, którego szczerze nie trawię, patrzenie sp
            > rawia mi fizyczną przykrość.

Ale to twój problem akurat smile

(PS To nie patrz wink)
          • seaview Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:32
            Ty nie trawisz, co nie znaczy, że obiektywnie nie miała potencjału. Kiedyś pisałaś, że Osiecka była ładniejsza od swojej córki, co dla mnie jest jakąś herezją, bo uważam odwrotnie.
        • taniax Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:17
          Ma ładne rysy ale cała reszta do zmiany. Zgorzkniała? Raczej chciała trzepać kasę, zarabiać na kontrowersjach i myślę że w 2023 jest jej smutno że czasy świetności takich telewizyjnych formatów minęły, że tv to przeszłość.
          • towarzyszka_leila Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 23:04
            Tv to przeszłość, ale KKP świetnie odnalazła się na instagramie, gdzie jej polecajki filmowe, komentarze społeczne jak i stylizacje są całkiem inspirujące.
      • frntta666 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:42
        To twoje, czy cytat? Bo frapujace
      • homohominilupus Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:46

> Sądzimy, że kobiety brzydkie i inteligentne zarazem są podwójnie nieszczęśliwe.

Gdyż?
      • turbinkamalinka Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 23:37

> Sądzimy, że kobiety brzydkie i inteligentne zarazem są podwójnie nieszczęśliwe.

Czy pani Piotrowska jest twoją sasiadką? Nie musi być bliską. Ale swego czasu sporo działała na szkodę swojej dzielnicy smile
      • sanciasancia Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 10:26
        Wręcz przeciwnie.
    • ichi51e Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 21:40
      Za wiele nie sadze bo od lat TV nie śledzę - ale akurat K-P zawsze wyglądała mi na mokra nastroszona wroblica która nadrabiała inteligencja i ciętym językiem. W sumie myśle ze miała świadomość ze może płuc jadem a obiektywnie - dalej wyglada na lisa co narzeka ze winogrona kwaśne…
      • clara.burgund Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 21:42
        ichi51e napisała:

> Za wiele nie sadze bo od lat TV nie śledzę - ale akurat K-P zawsze wyglądała m
        > i na mokra nastroszona wroblica która nadrabiała inteligencja i ciętym językiem
        > . W sumie myśle ze miała świadomość ze może płuc jadem a obiektywnie - dalej wy
        > glada na lisa co narzeka ze winogrona kwaśne…

Przekupa a nie cięty język.
        • berdebul Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:55
          Pogadaj z nią w realu, umysł żyleta.
    • figa_z_makiem99 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 21:40
      Kiedyś lubiłam jej poczucie humoru, magiel towarzyski to była porażka i hejt w czystej postaci. Woźniak-Starak też hejtowała, a teraz udaje, że tego nie było. Rabczewskiej można nie lubić, ale czepianie się jej rodziców było wstrętne.
      • marzeka11 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 21:50
        Hejter (za mobbing m.in. stracił pracę) atakuje hejterkę.
        Kiedyś lubiłam ją oglądać, ale jak zobaczyłam, w jakim kierunku poszła w "Maglu"- zdecydowanie nie.
        Jeden wart drugiego.
    • pani_tau Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 21:41
      Do obecnego imidzu Korwin-Piotrowskiej, który sama samiutka tak pracowicie buduje, idealnie pasuje powiedzenie "przebrał się diabeł w komżę i ogonem na mszę dzwoni".
      • clara.burgund Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 21:45
        Ale np Weroniki Rosati zazarcie broniła, mimo, że cała Polska miała polewkę z jej " kariery w USA" i dziwnych układów ze starymi dziadygami. A Karolina w jej przypadki niczym ten Reytan, być może bała się układów i kontaktów rodziców Werki.
        • triss_merigold6 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 21:47
          Jakie tam kontakty i układy, przebrzmialy profesor, niegdysiejszy minister i projektantka, z którą wywiady w "Twoim Stylu" były w połowie lat 90-tych.
        • mieszkanienaturalnie Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 21:48
          Tak samo pani Środa, dla Wysokich Obcasów przeprowadziła liczne wywiady rzeki z Weroniką.
          • triss_merigold6 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 21:50
            Starsza pani Środa nie ma zbyt dobrej orientacji, niewiele osób zrobiło tak wiele by ośmieszyć pojęcie feminizmu w Polsce.
            • seaview Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 23:31
              Ona przede wszystkim nie umie mówić tak, żeby przekazać sens, zwłaszcza kiedy meritum bywa trafne, ale nie po drodze z więcej niż jedną stronę debaty (patrz: post o przeterapeutyzowaniu).
      • triss_merigold6 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 21:45
        Amen. Dekady w plotkarskich mediach, a kreuje się na ukrzywdzoną.
        • pani_tau Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 21:58

> Amen. Dekady w plotkarskich mediach, a kreuje się na ukrzywdzoną.

Magiel towarzyski - jeździła równo po współprowadzącym, Tomaszu Kinie.
          Chłop nie mógł zdania powiedzieć, żeby go nie flekowala w odpowiedzi.
          Powinni jej dokooptować maskotke pieska kiwającego łebkiem.
      • taniax Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 21:46
        A celebryci to są narcystyczni więc sobie narcystycznie racjonalizują nawet program plotkarski, dla nich zawsze jak krytykują to zazdroszczą no ale tu to już jest absurd.
      • pani_tau Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 21:47
        Pamiętam spektakularny popis nienawiści w wykonaniu Piotrkowskiej kiedy to z wielką satysfakcją doprowadziła do łez Annę Samusionek.
        Przerażające to było widowisko.

Karolina Korwin-Piotrowska ma bardzo mocną pozycję na liście osób, którym w żadnych okolicznościach ręki nie podam.
        • taniax Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 21:55
          A jak to jest publicystyka?Polityków ci nie ża? Bo od 25 lat jeździ po nich Olejnik.
          • pani_tau Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:01
            Znaj proporcję mociumpanie...
        • princesswhitewolf Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:07
          Pani tau, toz to Pudel... A wy Pudelek.pl.tez tak przezywacie ze do łez doprowadzil? To bruk przeciez dziennikarstwa
          • pani_tau Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 23:43
            Ale jak Pudel? Przedstawienie Piotrkowskiej, w którym pastwila się nad Samusionek miało miejsce w DDTVN.
    • princesswhitewolf Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 21:44
      Bo Hania ktora poderwala meza(Lis) przyjaciolce (Kinga Rusin) taka fajna....
      • clara.burgund Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 21:46
        princesswhitewolf napisała:

> Bo Hania ktora poderwala meza(Lis) przyjaciolce (Kinga Rusin) taka fajna....

Gdyby tenże mąż nie połaszczył się sam na Hanię, nic by z tego podrywania nie wyszło.
        Chłop to nie rower, którego można ukraść z klatki schodowej.
        • princesswhitewolf Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:00
          Wybacz ale ja uwazam ze to obojga wina bo to.przyjaciolka jej byla. Umywanie raczek ze tylko wstretny Lis ponosi wine to fatalny blad.
      • nangaparbat3 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 10:53
        Może to mąż poderwał Hanię?
    • mieszkanienaturalnie Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 21:46
      Naprawdę ona jest wg Was inteligentną osobą? Mnie niczym nie zaskoczyła, poza tym jej język polski jest zwykły, mówi jak przekupa.
      • triss_merigold6 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 21:53
        Na tle tvn-owskich postaci jest inteligentna.
      • borsuczyca.klusek Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 23:20
        Jej recenzje filmów są całkiem zgrabne. Ogólnie wolę ją czytać niż słuchać.
    • geez_louise Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 21:54
      Jakiś inny Magiel Towarzyski oglądałam niż reszta komentujących, w „moim” Piotrowska z Kinem jeździli wyłącznie po celebrytach uprawiających idiotyczne wywiady i sesje w brukowcach i kolorowej prasie. Fanką KKP nie jestem, wcale jej nie uważam za wybitnie inteligentną, dla mnie to jej całe filmoznawstwo i poczucie humoru jest raptem na przeciętnym poziomie, zawsze się dziwiłam, że zrobiła taką karierę. Ale może z tym natrętnym dziamgotaniem na wielu robi wrażenie „brzydka i mądra”. Przed „Maglem” nasi celebryci nie znali granic ni kordonow i głupoty które radośnie publikowali były porażające.

AWS po dodzie i jej rodzicach jeździła za ohydne potraktowanie nieślubnej córki, które usiłowali zasłonić wywiadami o idealnym małżeństwie i rodzicielstwie, dodając słodziutkie uśmiechnięte zdjęcia.
      • simply_z Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:00
        Tylko, że rodzice Dody są prywatnymi osobami, nie do końca rozumiem, czemu Woźniakowa po nich jeździła.
        • geez_louise Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:10
          Byli prywatnymi osobami dopóki nie pchali się do mediów i z ukochaną córunią nie zasłynęli z wypowiedzi na temat eks kochanki tatusia i jego nieślubnej córki, nastolatki wtedy.
      • marzeka11 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:01
        Ale potem to poszło dalej- tzn. została tylko ona do komentowania, Kin gdzieś zniknął.
      • figa_z_makiem99 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:03
        AWS też walczyła o prawdę jak Petarda? Szkoda, że nie walczyła po śmierci męża, tylko udaje, że był aniołem.
        • geez_louise Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:07
          A to już oddzielna sprawa, ale w sprawie dody i ohydy jej rodziców - miała rację. Narcystyczne szopki odstawiała doda, że niewinnych rodziców atakują, aż się pochorowali.
          • figa_z_makiem99 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:20
            Można ojca źle oceniać moralnie, płacił też niskie alimenty, ale wplątywać w to córkę i żonę, linczować ich za to publicznie? Gdyby mój ojciec zrobił córkę na boku, nikt nie miałby prawa mnie zmuszać do kontaktu, pomocy i oceniać mnie. A pani sypiająca z żonatym? Nie zmusisz nikogo do miłości.
            • geez_louise Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:30
              ludzie.fakt.pl/polscy-celebryci/doda-ostro-o-przyrodniej-siostrze-i-jej-matce/ck68nff

Tego bylo dużo. Trzydziestolatka jeździła po nastolatce i do tego rodzice ruszyli z medialną akcją „idealna para z idealnym dzieckiem”.
              • figa_z_makiem99 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:40
                Przecież nastolatka lansowala się w mediach jako siostra dody, gdzie była jej matka? Nagabywali dodę non stop o tą dziewczynę i odpowiedziała. Dla mnie Rabczewski to taki sam oblech jak jego kochanka. Matka powinna chronić nastolatkę, skoro zafundowała jej takiego tatusia, a nie liczyć, że może coś ugra od jego córki. Nadal nie rozumiem hejtu i tak nie pokochali nastolatki.
                • geez_louise Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:47
                  Nie non stop, to była krótka akcja. Dziewczyna żyła w strasznej biedzie i bez alimentów, a Doda zarabiała miliony.

Doda pokazała wtedy swoją prawdziwą twarz, rodzina tez zaprezentowała się pięknie, nic tego już nie zakryje, chociaż próbuje prezentować wrażliwe serduszko.
                  • figa_z_makiem99 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:54
                    Miała oddać milion córce kochanki jej ojca? Doda sama te pieniądze zarobiła. Kochanka doskonale wiedziała co robi, a żonaci w 90 % się wypinają. Rabczewski to oblech. Swoje pieniądze też tak chętnie oddajesz potrzebującym? I można cię za to publicznie hejtowac? Czy masz dziecko z żonatym? Szkoda dziewczynki, ale to matka powinna o nią zadbać, pocisnąć oblecha o większe alimenty.
                  • is-laura Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:59
                    Doda miała rację, że kochanka nie liczyła się z nią wplątując się w romans z jej ojcem. Dlaczego miałaby płacić kobiecie? To nie jest żaden jej obowiązek, również moralny. Od utrzymania dziecka są rodzice, a nie rodzeństwo
                  • figa_z_makiem99 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 23:03
                    Dla mnie rodzina Rabczewskich jest toksyczna, tatuś narcyzek zdradzacz, uległa żona która wybacza i wszyscy udają, że jest idealnie. Doda wybiera mężczyzn podobnych do ojca, ale nie toleruje zdrad i nie uczy się na błędach. Odtwarza traumę z rodzinnego domu z każdym partnerem, a ma inny charakter niż matka. Nie odpowiada za błędy ojca, może pomagać komu chce.
                    • taniax Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 23:07
                      Smaczek jest taki że żona podobno nie jest uległa tylko rządzi domu a tatuś jest pod pantoflem.
                      • figa_z_makiem99 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 23:24
                        Znam podobną rodzinę, mąż na piedestale i żona wybaczala, mężowi to odpowiadało, bo wszystko za niego robiła, a on fruwał aż się zestarzał. Narcyzm pasywny też jest toksyczny, poświęcenie to też forma kontroli. Żona z córki zrobiła partnerkę, a z męża dziecko. Gdzie takiemu mężowi będzie lepiej? Zamiast wziąć odpowiedzialność za swoje czyny, uciekał pod skrzydła żony. A ona dumna I blada, bo idealna rodzina najważniejsza.
                        Po śmierci męża, matka uwiesila się na córce i nadskakuje dalej.
                • borsuczyca.klusek Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 23:38
                  Nikt jej nie kazała nikogo pokochać. Mogła się po prostu zachować przyzwoicie i chociażby odmówić komentarza.
                  Ale jak tak sięgnę pamięcią to ta trudna sztuka nigdy się jednak Dodzie nie udała.
                  • figa_z_makiem99 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 00:38
                    Doda wysławia się jak prosta chamka. Założę się, że gdyby jej ojciec odszedł do kochanki i doda była biedna, kochanka nie przejmowałaby się nią. Podobnie jak ostatnia żona Ciechowskiego. O dzieci powinni martwić się rodzice.
                    • borsuczyca.klusek Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 08:03
                      Doda to jest prosta chamka, która weszła do szołbizu w pozłotku wysokiej inteligencji.
                      Do dziś nie wiem rozumiem dlaczego tylu ludzi to kupiło i jak widać po tym wątku niektórzy dalej to kupują.
                      • figa_z_makiem99 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 09:24
                        Nie przepadam za dodą, ale to nie powód, żeby miała utrzymywać cudze dzieci.
                        • borsuczyca.klusek Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 12:30
                          Nikt jej nie kazał nikogo utrzymywał. Ale jednak ludzie mieli słuszny zgrzyt, że pan rencista dołem sprawny migał się od płacenia alimentów.
                          • figa_z_makiem99 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 13:10
                            Tak, facet który zdradza żonę to frajer bez honoru, kobieta która sypia z takim panem jest podobna do niego, wtedy żona i dziecko jej nie przeszkadzało. Skoro urodzilo się z tego dziecko trzeba wziąć odpowiedzialność za swoje czyny i cisnąć pana frajera. Ostatnio był wątek i każda matka chciała zabezpieczyć swoje dzieci, przepisywać majątek za życia.
      • agatha.trixie Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:09
        Dokładnie. Magiel nie był żadnym hejtowaniem na wizji, tylko obnażaniem narcyzmu, hipokryzji, chciwości i zakłamania celebryckiego światka. Nic dziwnego, że państwo celebryci tak go nienawidzili.
      • ichi51e Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:18
        akurat kariera Korwin-Piotrowskiej dziwi tak samo jak kariera Piotra Krasko...
        • borsuczyca.klusek Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 23:23
          Piotr Kraśko to był akurat ustawiony od dzieciństwa
    • princesswhitewolf Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:06
      A co do Korwin Piotrowskiej tom..taka formula programu od samego poczatku.

Ja nie rozumiem dlaczego inteligentne niby ematki nie rozumieja ze to jest taki typ przesmiewczego programu. Tak samo jak Rewolucje Kuchenne nie oznaczaja ze glowna tak postac jest wredna baba. Oni wysylaja psychologow wczesniej do restauracji by szukali problemu, dziury ktora niby latwo uzdrowic. Magdsie Gessler rezyser mowi: rzuc talerzami a ta rzuca bo rezyser wymyslil. A malo sie kloca niby? Hoho

Tak samo z Piotrowska. Siedzi cale biuro i wymysla dla niej powodu do obgadywania i wysmiewania a ona recytuje..To taki Pudel telewizyjny.

I tyle.w.temacie.
      • figa_z_makiem99 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:22
        Rozumie ale nie kupuje tego typu rozrywki, sama też nie chciałaby brać w tym udziału. Gęba się do człowieka przykleja.
        • frntta666 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:27
          Podpisze sie pod figa. Poza tym mysle, ze ludzie tacy jak Wojewodzki, czy Piotrowska maja te konwencje pod siebie- i sie w nich czuja swietnie. Oprocz tego, ze kasa sie zgadza wink
        • princesswhitewolf Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:45
          No ale jakoś Pudelek ludzi tak nie buntuje. Dla mnie to taki sam bruk dziennikarstwa
          • frntta666 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:51
            Pudelek mial nawet gorsze zagrania. Np zdjecia: zblizenia twarzy zaplakanych rodzicow na pogrzebie dziecka. Tu musze przyznac, ze masz racje, jeden mul. Ale redaktorzy pudelka sie nie kreuja na walczacych z hejtem swietoszkow a KKP- owszem. I jej hipokryzja ludzi wkurza.
            • waleria_bb Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 08:55
              Prawda. Oczywiście, TV rządzi się swoimi prawami i każdy zdaje sobie sprawę, że KKP realizowała pewien zamysł. Jednak uważam, że Magiel to był na tyle specyficzny format, że nie można tłumaczyć: ona tylko odgrywała rolę itd. Rolę szydercy i hejtera realnych osób przyjmie według mnie osoba bez skrupułów i z gatunku po trupach do celu. KKP rola prowadzącej dała szansę na pływanie w celebryckim szambie, bo pomysł na tamte czasy był nowatorski i tak funkcjonowała sobie jako naczelna hejterka. Żarło do pewnego momentu, teraz takim treściom już nikt nie przyklaskuje, ostrość i szydera to już domena dziadersów/babersów i cóż było robić... 'Nawróciła' się, żeby dalej funkcjonować na insta i tyle.
              • ichi51e Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 09:00
                Ona mysla ze gra i ze to taka konwencja a ludzie o których gadała tępe dzidy się na żartach nie poznały. Jakoś jak przeczytałam ze kwestionowała czy Dowbor cokolwiek osiągnęła w dziennikarstwie to mi sie za Dowbor przykro zrobiło. Przecież do jedna z najsłynniejszch prezenterek starej telewizji i nie nie ma bata żeby Korwin tego nie wiedziała.
                • frntta666 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 11:04
                  A o Herbus napisala: "lachon, ale przynajmniej ladny lachon". KKP miala wyjatkowo niskie zagrywki i jakos tak przypadkiem czesto wymierzone byly w atrakcyjne, mlode kobiety...
              • princesswhitewolf Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 09:38
                >Żarło do pewnego momentu, teraz takim treściom już nikt nie przyklaskuje,

Sadzac po popularnosci Pudelka i nakrecanego przez niego watkow o Smaszcz racze sie nie zgodzic
                • lauren6 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 12:58
                  Pudelek nie hejtuje celebrytów. Większość artykułów pudelkowych to sesję fotograficzne lub cytowanie wpisów celebrytów z SM. Komentarze pod artykułami to już twórczość czytelników, z resztą ostro cenzurowana.
    • seaview Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:27
      Nie na wszystkich atrakcyjnych kobietach się wyżywała, w Dodzie była zakochana.
    • mid.week Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:33
      Nie ogladalam MT regularnie ale hejtu na osobach nie kojarze, to było obnazanie glupoty, pustoty i bezobciachowości celebrytów
      • nowel1 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 22:59
        To jest strasznie śmieszny wątek. Z jednej strony głębokie zniesmaczenie Maglem, z drugiej paskudna jazda po wyglądzie i preferencjach seksualnych Korwin-Piotrowskiej. Czad.
        • bazia_morska Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 07:28
          "Patrzenie na nią sprawia mi fizyczną przykrość". Wątek do odstrzału.
          • triss_merigold6 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 08:04
            Utożsamiasz się?
            • nowel1 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 08:44
              Tak, ja też jestem bardzo inteligentna i bardzo złośliwa, a patrzenie na mnie sprawia ludziom fizyczną przykrość. Piszą o tym po całym internecia.
      • borsuczyca.klusek Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 23:25
        Była śmianie się z wyglądu. Na przykład ze wzrostu Edyty Herbuś.
        Było też wyśmiewanie imienia dziecka Markowskiej.
        • ichi51e Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 23:27
          Dowbor: "Razem z panem, którego nazwiska już nie pamiętam, wyśmiewaliście teksty z kolorowych gazet, których bohaterami my byliśmy. Często teksty wymyślone przez redakcje, nieautoryzowane, o czym pani doskonale wiedziała" – napisała.

Nie zapomnę, jak na antenie pytała pani: "A kto to jest Katarzyna Dowbor, co ona takiego osiągnęła w dziennikarstwie? Dla mnie nic"”
          • lauren6 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 09:18
            I niech mi ktoś powie, że to nie jest klasyczny hejt.
            • princesswhitewolf Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 09:36
              A czymze nazwac tutejsze tutejsze watki o Smaszcz niby?
              • ichi51e Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 10:09
                Ale jaki związek? Ktoras z nas napisała książkę o tym jak to w biznesie inni mobbingują i jaki to straszny ludzki dramat?
                • princesswhitewolf Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 10:30
                  No ma zwiazek bo sa cale watki przesmiewcze i hejtujace np Smaszcz. Wiec jakby nie bylo troche hipokryzja jest mowienie ze Piotrowska jest be bo krytykowala ludzi.

Co do ksiazki, nie napisalam ze forumki sa dziennikarkami piszacymi ksiazki o mobbingu. Podnosze tylko i wylacznie kwestie ze ematki tez wylewaja hejt na takie czy owakie postaci z grona celebrytow wiec moze te konkretne ematki niech sie zastanowia piszac o chorej umyslow Smaszcz
                  • ichi51e Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 13:59
                    Sek w tym ze KKP po latach pracy z plotek i nakręcania hejtu postanowiła napisać książkę o mobbingu i hejcie w środowisku aktorskim czym wywołała spore zdziwienie wśród środowiska. Bo bynajmniej nie o sobie napisała
                    • pursuedbyabear Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 16:01
                      Tak, jej nagłe przejęcie tematem mobbingu i molestowania w środowiskach artystycznych spotkało się ze sporym WTF w tychże.
                      Wisi mi jej uroda, wzrost czy cokolwiek innego, ale hipokryzja jest na krindżowym wręcz poziomie. Trzeba wszak przyznać, czuje koniunkturę.
    • kaki11 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 21.08.23, 23:09
      No niestety ale tak. KKP to jest typowa "dziennikarka" wykreowana na tym, że hejtowała sobie celebrytki i showbiznes udając że sama jest ponad to, a teraz udaje, że było inaczej. I chyba ten temat był nawet tu na forum poruszany przy okazji jej książki.
      • waleria_bb Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 09:00
        Kiedyś ostrość i szydera żarły, dziś nie. To samo z Wojewódzkim, kiedyś robił wrażenie ciętym językiem itd. Dziś większość uważa go za smętnego dziadersa.
        • simply_z Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 09:49
          Z drugiej ta poprawnosc polityczna jest straszna.
          • waleria_bb Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 09:54
            Też prawda, bo wszystko zaczyna być hejtem/oceną/atakiem.
    • pursuedbyabear Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 09:34
      Wart Pac pałaca, tyle powiem.
    • dyzurny_troll_forum Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 09:52
      clara.burgund napisała:

> generalnie nienawidziła i własnej płci i ładniejszych od siebie kobiet.

Generalnie wszystkie kobiety nienawidzą ładniejszych od siebie kobiet...
      • sattwaguna Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 10:17
        Kobiety też nienawidzą brzydszych od siebie kobiet.

Generalnie ten wątek ładnie pokazał hipokryzję. Niby takie świadome, nowoczesne, rozumiejące a jedna przez drugą o innej kobiecie pisze, że brzydka, może lesbijka, nikt jej nie chciał, nie wiadomo co z jej seksualnością, statusem związkowym i zawartością gaci. I wszystko to w poczuciu wyższości.
        Niczym jedna z drugą wypowiadających się kobiet nie różni się od dziada z pod budki z piwem. Oczekującego, że kobiety mają stanowić estetyczną dekorację a jak już w ich mniemaniu tej dekoracji nie stanowi to są już jest mniej warte.
        • hanusinamama Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 10:49
          Moze mam sporo wygaszone ale ja tam widzę, że większość tu pisze, że chamka i hejterka.
          I mają rację. Wypromowała się sama na "inteligentną brzydulę"...bo chyba tak łatwiej było ugrać te niby wielką inteligencję. "Jestem brzydka ale mądra". Do jej wyglądu nic nie mam. Do jej zachowania przed laty w maglu a teraz do odwracania kota ogonem już tak. Faktycznie lepiej się ją czyta niż słucha. O kinie głupio nie pisze ale też nie jest taką znawczynią jaką z siebie robi.
          Mam wrażenie, że wypłynęła właśnie na urodzie. TV potrzebowała wtedy "mało atrakcyjnej babki z ciętym językiem". Jakby była ładniejsza zginęłaby pośród innych średniaków. A tak na fali magla stworzyła sobie image wielce inteligentnej.
    • szare_kolory Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 12:24
      clara.burgund napisała:

> A wy co tam sądzicie?

Że przyganiał kocioł garnkowi, co jednak nie znaczy, że niesłusznie.
    • beata.1968 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 12:47
      Pamiętam z Magla Towarzyskiego jak mówiła wiele niefajnych rzeczy o ludziach , zapamietałam że wyśmiewała niski wzrost Kasi Cichopek i Edyty Herbuś , nazywając je " kobiety wzrostu siedzącego psa" czyli krytykując nie mierny poziom gry aktorskiej tylko wygląd ( sama piękną nie będąc) . Ogólnie coś mi w niej zawsze zgrzytało , jakiś fałsz.
    • suki-z-godzin Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 13:00
      KPP pewnego dnia uwierzyla, że to co było formułą programu moze stać się podstawą do formułowania sądów ekskatedralnych w każdej kwestii jaka jej do glowy przyjdzie. Przestałam ją obserwować po którejś z kolei brzydkiej wypowiedzi o jakimś celebie. Opinie można mieć, ale latanie z pochodnią i wskazywanie, kogo dzisiaj ZBIOROWO nie lubimy, to nie.
    • kropkacom Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 16:06
      Nic. Fajnie, co? big_grin
    • dwa_kubki_herbaty Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 16:13
      Ale dziennikarze jako mieszkancy osiedla to chyba tak mają, że nie umieją odróżnić występu na wizji od spotkania w sprawie wywozu smieci, atakuja, wcinają się w słowo, wypowiadają się tak żeby zrugać rozmuówcę, mówią w tonie prowadzenia debaty czy wywiadu z politykami wrogiego ugrupowania, lapia za słówka - MASAKRA z takim coś merytorycznie załatwić, jak tacy są w domu przy dyskusjach to prawie jak patusy.
      • koko8 Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 16:21
        dwa_kubki_herbaty napisała:

> Ale dziennikarze jako mieszkancy osiedla to chyba tak mają, że nie umieją odróż
        > nić występu na wizji od spotkania w sprawie wywozu smieci, atakuja, wcinają się
        > w słowo, wypowiadają się tak żeby zrugać rozmuówcę, mówią w tonie prowadzenia

Co ty za bzdury wypisujesz? Zapewniam cię, że dziennikarze to normalni ludzie - są różni.
    • wapaha Re: T. Lis o Karolinie Korwin Piotrowskiej. 22.08.23, 16:22
      Nie lubię jej . Mam wrażenie że jej maniera -bo tak to odbieram -jest na pokaz i na siłę. Zawsze w kontrze zawsze na "nie". Gdyby 100 osób patrzylo w zachwyceniu na budynek.KJP powiedziałaby że piękny owszem ale znacząco odbiega od standardów, źle wkomponowany w przestrzeni i za wysoki a w restauracji Michellin oznajmilaby że nie wie czym wszyscy się zachwycają

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka