panna_lila 22.08.23, 20:32 się ekran w telefonie 😕 Czy da się połączyć aparat z drugim jakimś kablem i przerzucić aplikacje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
banicazarbuzem Re: pękła mi szybka i rozlał 22.08.23, 23:37 Wszytko powinnaś mieć w chmurze i wystarczy ja nowym urządzeniu pobrać aplikacje Odpowiedz Link Zgłoś
ireneo Re: pękła mi szybka i rozlał 22.08.23, 23:48 banicazarbuzem napisała: > Wszytko powinnaś mieć w chmurze i wystarczy ja nowym urządzeniu pobrać aplikacj > e ++++++ da się kablem usb, tak przenosiłem Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: pękła mi szybka i rozlał 22.08.23, 23:50 ireneo napisał(a): > banicazarbuzem napisała: > > > Wszytko powinnaś mieć w chmurze i wystarczy ja nowym urządzeniu pobrać ap > likacj > > e > ++++++ > da się kablem usb, tak przenosiłem Aplikacje czy dane? S. Odpowiedz Link Zgłoś
ireneo Re: pękła mi szybka i rozlał 23.08.23, 00:40 snajper55 napisał: > ireneo napisał(a): > > > banicazarbuzem napisała: > > > > > Wszytko powinnaś mieć w chmurze i wystarczy ja nowym urządzeniu pob > rać ap > > likacj > > > e > > ++++++ > > da się kablem usb, tak przenosiłem > > Aplikacje czy dane? > > S. Aplikacje też, ale doinstalowywałem na nowo , chyba każdą jakie odszukał. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: pękła mi szybka i rozlał 22.08.23, 23:55 panna_lila napisała: > się ekran w telefonie 😕 > Czy da się połączyć aparat z drugim jakimś kablem i przerzucić aplikacje? Na pewno możesz przerzucić dane, czyli pliki, zdjęcia, nagrania itp. Najłatwiej chyba to zrobić przenosząc je najpierw na komputer a potem z komputera na drugą komórkę. Na komputerze możesz wygodniej manipulować zawartością komórki. Łączysz kabelkiem usb/usb, jakbyś lądowała komórkę z komputera. Z aplikacjami jest trochę inaczej, gdyż aplikacje zazwyczaj się instaluje i nie zawsze jest to proste przeniesienie plików. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: pękła mi szybka i rozlał 23.08.23, 00:10 Nie masz chmury? OcYwiscie ze da się kablem - tel będzie się wyświetlał jako dysk Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: pękła mi szybka i rozlał 23.08.23, 00:11 Wymień wyświetlacz i styknie Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: pękła mi szybka i rozlał 23.08.23, 06:49 Aplikacje czy zdjęcia z aplikacji? To drugie powinno się dać zrobić za pomocą komputera zwykłym kablem USB jak do ładowania - podłączysz, otworzysz dysk zewnętrzny (telefon) i przerzucisz co potrzebujesz, a jeśli potrzebujesz ich później na nowym telefonie to jego również podłączysz do komputera i zrobisz to samo w drugą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
1012ja Re: pękła mi szybka i rozlał 23.08.23, 07:09 To takie proste? Kiedy mój telefon podłączam do kompa to muszę go odblokować żeby komputer miał dostęp do danych. Czy można odblokować telefon z poziomu komputera? Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: pękła mi szybka i rozlał 23.08.23, 07:32 oj, w takiej sytuacji to pewnie najwygodniej byłoby mieć opcje odblokowania odciskiem palca albo na twarz, ale jak sobie zgooglasz to wyskakują instrukcje jak się dostać do zablokowanego telefonu z poziomu komputera więc chyba jakoś się da. Ja nie miałam takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś