Dodaj do ulubionych

pękła mi szybka i rozlał

22.08.23, 20:32
się ekran w telefonie 😕
Czy da się połączyć aparat z drugim jakimś kablem i przerzucić aplikacje?
Obserwuj wątek
    • banicazarbuzem Re: pękła mi szybka i rozlał 22.08.23, 23:37
      Wszytko powinnaś mieć w chmurze i wystarczy ja nowym urządzeniu pobrać aplikacje
      • ireneo Re: pękła mi szybka i rozlał 22.08.23, 23:48
        banicazarbuzem napisała:

> Wszytko powinnaś mieć w chmurze i wystarczy ja nowym urządzeniu pobrać aplikacj
        > e
        ++++++
        da się kablem usb, tak przenosiłem
        • snajper55 Re: pękła mi szybka i rozlał 22.08.23, 23:50
          ireneo napisał(a):

> banicazarbuzem napisała:
          >
          > > Wszytko powinnaś mieć w chmurze i wystarczy ja nowym urządzeniu pobrać ap
          > likacj
          > > e
          > ++++++
          > da się kablem usb, tak przenosiłem

Aplikacje czy dane?

S.
          • ireneo Re: pękła mi szybka i rozlał 23.08.23, 00:40
            snajper55 napisał:

> ireneo napisał(a):
            >
            > > banicazarbuzem napisała:
            > >
            > > > Wszytko powinnaś mieć w chmurze i wystarczy ja nowym urządzeniu pob
            > rać ap
            > > likacj
            > > > e
            > > ++++++
            > > da się kablem usb, tak przenosiłem
            >
            > Aplikacje czy dane?
            >
            > S.
            Aplikacje też, ale doinstalowywałem na nowo , chyba każdą jakie odszukał.
    • snajper55 Re: pękła mi szybka i rozlał 22.08.23, 23:55
      panna_lila napisała:

> się ekran w telefonie 😕
      > Czy da się połączyć aparat z drugim jakimś kablem i przerzucić aplikacje?

Na pewno możesz przerzucić dane, czyli pliki, zdjęcia, nagrania itp. Najłatwiej chyba to zrobić przenosząc je najpierw na komputer a potem z komputera na drugą komórkę. Na komputerze możesz wygodniej manipulować zawartością komórki. Łączysz kabelkiem usb/usb, jakbyś lądowała komórkę z komputera.

Z aplikacjami jest trochę inaczej, gdyż aplikacje zazwyczaj się instaluje i nie zawsze jest to proste przeniesienie plików.

S.
    • ichi51e Re: pękła mi szybka i rozlał 23.08.23, 00:10
      Nie masz chmury? OcYwiscie ze da się kablem - tel będzie się wyświetlał jako dysk
      • ichi51e Re: pękła mi szybka i rozlał 23.08.23, 00:11
        Wymień wyświetlacz i styknie
    • kaki11 Re: pękła mi szybka i rozlał 23.08.23, 06:49
      Aplikacje czy zdjęcia z aplikacji? To drugie powinno się dać zrobić za pomocą komputera zwykłym kablem USB jak do ładowania - podłączysz, otworzysz dysk zewnętrzny (telefon) i przerzucisz co potrzebujesz, a jeśli potrzebujesz ich później na nowym telefonie to jego również podłączysz do komputera i zrobisz to samo w drugą stronę.
      • 1012ja Re: pękła mi szybka i rozlał 23.08.23, 07:09
        To takie proste? Kiedy mój telefon podłączam do kompa to muszę go odblokować żeby komputer miał dostęp do danych.
        Czy można odblokować telefon z poziomu komputera?
        • kaki11 Re: pękła mi szybka i rozlał 23.08.23, 07:32
          oj, w takiej sytuacji to pewnie najwygodniej byłoby mieć opcje odblokowania odciskiem palca albo na twarz, ale jak sobie zgooglasz to wyskakują instrukcje jak się dostać do zablokowanego telefonu z poziomu komputera więc chyba jakoś się da. Ja nie miałam takiej sytuacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka