slatynka85 23.08.23, 16:44 Hej, chodzi mi o polecenie ładnych i wygodnych majtek. Dobrych jakościowo i nie stringi, bo tych mam całą szufladę. Jakie najczęściej kupujecie? Mile widziane linki, 😊 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
presens Re: Wygodna, ładna bielizna 23.08.23, 18:27 Wszystkie porozklejały mi się w pralce, te elegantsze Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Wygodna, ładna bielizna 24.08.23, 20:28 Ja suszę w siatkach i piorę w siatkach. I nic mi się nie rozkleja. A mam tylko Chantelle. Odpowiedz Link Zgłoś
alterego72 Re: Wygodna, ładna bielizna 23.08.23, 17:33 A mają majtki z wysokim stanem, żeby nie wyglądały jak babcine? Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Wygodna, ładna bielizna 23.08.23, 18:19 Mają, zawsze kupuję rozmiar większe, żeby nie uciskały. Odpowiedz Link Zgłoś
slatynka85 Re: Wygodna, ładna bielizna 23.08.23, 18:51 Ładna, które modele polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Wygodna, ładna bielizna 23.08.23, 21:08 Kupuję u nich bardotki i majtki z wysokim stanem. Mają wyprzedaże i często dają zniżki. Na przykład: Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Wygodna, ładna bielizna 23.08.23, 21:26 Kupuję zawsze majtki do kompletu, ale mam też takie, są świetne i nie odznaczają się pod ubraniem, tylko biorę rozmiar większe. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Wygodna, ładna bielizna 23.08.23, 18:25 www2.hm.com/pl_pl/productpage.1011444010.html?gclid=Cj0KCQjw3JanBhCPARIsAJpXTx6hKtarcXm3MLmk48stHo_okS7DWOSyQv-I5sfn4csur73PC-22oRAaAgCwEALw_wcB Tylko że ja nie szukam jakichś super gatek, idę w hurt, muszę mieć pełną szufladę, zmieniam i kilka razy dziennie, tu trening tu sauna tu coś tam. Mam też wystrzałowe, do specjalnych zadań, ale... Jako naturalistka rzadko widzę sens wyszukania itd. Odpowiedz Link Zgłoś
slatynka85 Re: Wygodna, ładna bielizna 23.08.23, 18:53 Myślałam o hm też. Fajne, cena zajebista Odpowiedz Link Zgłoś
slatynka85 Re: Wygodna, ładna bielizna 23.08.23, 19:12 Kupiłam ten 6pak, jeszcze miałam nagrodę Klubowicza, więc w sumie wysyłka wyszła za darmo 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
bombelek1 Re: Wygodna, ładna bielizna 24.08.23, 19:43 Też te mam te z hm. Planuję kupić takie zwyklaki bawełniane w kappahl, wzięłam dla dziecka i jakość super. Ale te z astratexu niezłe, muszę popatrzeć. Dzięki, figo 😘 Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Re: Wygodna, ładna bielizna 23.08.23, 18:26 Chantelle i Natori, ale ta druga marka nie wiem, czy jest dostępna w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
slatynka85 Re: Wygodna, ładna bielizna 23.08.23, 18:54 Chantelle bardzo mi się podoba, zaraz sobie wyguglam tą drugą markę Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Wygodna, ładna bielizna 23.08.23, 22:53 np. Gatta, Etam, generalnie w każdej sieciówce znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Wygodna, ładna bielizna 23.08.23, 22:57 Ostatnio ktoś polecał Muji. Kupiłam (ale nie te bezszwowe, które mają być super, bo one były tylko baaardzo wysokie) i testuję, ale na razie każdą parę miałam na sobie raz. Są miłe w dotyku, nie odznaczają się pod ubraniem jakoś specjalnie, a co do jakości, to na razie się nie wypowiem. Mimo, że nie brałam gatek z wysokim stanem, to i tak są dość wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Wygodna, ładna bielizna 24.08.23, 00:27 Kupiłam ten model: muji.com.pl/bielizna/1007228-40521-figi-szorty-purpurowe.html#/16517-rozmiar-xs i ten: muji.com.pl/bielizna/1007225-40506-figi-brazowe.html#/16518-rozmiar-s Były też takie, ale sięgnęłyby mi chyba pod pachy: muji.com.pl/bielizna/1007232-40544-bielizna-bezszwowa-majtki-z-wysokim-stanem-czarne.html#/16517-rozmiar-xs Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Wygodna, ładna bielizna 24.08.23, 00:32 Dzięki wielkie! Przejdę się zatem do Muji Te wysokie mogą się zwijać, też raczej nie będę ryzykować, tym bardziej że skład nie zachęca. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Wygodna, ładna bielizna 24.08.23, 07:47 Te wysokie tylko tak na zdjęciu wyglądają - sięgają mniej więcej tego samego tego samego miejsca w talii, co inne modele. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Wygodna, ładna bielizna 24.08.23, 12:31 Mam podbne z M&S i jednak się zwijają. Te z Muji też o to bym podejrzewała. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Wygodna, ładna bielizna 24.08.23, 12:40 Ja je mam osobiscie. Jak kupowałam, liczyłam na to, że będą wyższe a własnie mimo tego zdjęcia sięgają nie za wysoko - na pewno nie tak wysoko, jak modele high waist z innych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Wygodna, ładna bielizna 24.08.23, 12:45 To dziwne, bo trzymałam je w ręku razem z tymi innymi, które ostatecznie kupiłam, i wydawały się sporo wyższe. A juz tamte wypadają wyżej niż podobne modele z innych marek. Ja nie lubię ani bielizny, ani spodni po same żebra, więc ich nie wzięłam. A cena dośc wysoka jak na potencjalną wtopę... Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Wygodna, ładna bielizna 24.08.23, 12:59 A jak się noszą? Nie zwija się góra? Ale tak naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Wygodna, ładna bielizna 24.08.23, 13:16 Mnie się wydaje, że to może zależeć od budowy ciała. Jesli ktoś ma dłuższy tułów, to może te majtki sie nie zwijają, a przy krótszym, gdzie są biodra, talia i zaraz ciało znów się rozszerza - będzie się zwijać. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Wygodna, ładna bielizna 24.08.23, 13:22 Super się noszą, bo są takie trochę bardziej mięsiste (nie lubię zbyt cienkich majtek - np. uniqlo nie dla mnie), rzeczywiscie nic w nich nie drapie ani nie pije, mają fajnie wymysloną wkładkę. I nie, nie zwijają mi się. Tylko radzę sobie sprawdzić rozmiarówkę i za małych nie wziąć - to japońska firma, rozmiary wypadają raczej mniejsze niż większe. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Wygodna, ładna bielizna 24.08.23, 20:14 A ja bym powiedziała, że rozmiary są spore. Wzięłam M i pasują idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Wygodna, ładna bielizna 25.08.23, 16:43 Mówię o tych bezszwowych. Te zwykłe są bardziej rozciągliwe. Przymierzyłam majtki - z przodu sięgają mi nieco niżej niż te zwykłe bawełniane, mimo iż te zwykłe wzięłam o rozmiar mniejsze niż bezszwowe. Wychodzi ok. 2cm poniżej pępka. Natomiast nogawki to takie bardziej szorty niż to, co sugeruje zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Wygodna, ładna bielizna 24.08.23, 20:27 Wygodne to dla mnie DIM, bezszwowe. Ladne Chantelle i Passionata. Odpowiedz Link Zgłoś