Dodaj do ulubionych

Niby wiedziałam że Rutkowski z logiką nie całkiem

23.08.23, 21:26
ma po drodze, ale czy tylko mnie się wydaje że taka akcja to strzał w stopę?

Po pierwsze detektyw ujawniający publicznie zlecenia od znanych osób lub i nie znanych to jakoś średnio budzi zaufanie.
Ale czy skorzystałby ktoś z usług detektywa, który jak nie podoba mu się zleceniodawca to zawiadamia przed ostateczną rozmową drugą stronę????? Albo i po rozmowie?
Bez refleksji zwierza się, że zdzwonił do Stanowskiego i powiedział że Janoszek będzie na niego haków szukać i że po rozmowie da znać co wynikło.
I jeszcze o tym opowiada na łamach mediów????
To nie tylko brak logiki, to już skrajna głupawka chyba.

Zawsze wiedziałam że to usługi wymagające skrajnej dyskrecji i nie konfliktowania interesów.
A tu ani dyskrecji ani poszanowania klienta i jeszcze wprost konfliktowanie stron. Cycki mi opadły.

Zainteresowanym link:
www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/janoszek-chcia%C5%82a-by-rutkowski-zniszczy%C5%82-stanowskiego-detektyw-ujawnia-co-dok%C5%82adnie-mu-powiedzia%C5%82a/ar-AA1fEqdL?ocid=msedgntp&cvid=e2bda3b17f3d4762b3a5ba5e8645db8f&ei=51
Obserwuj wątek
    • marusia_ogoniok_102 Re: Niby wiedziałam że Rutkowski z logiką nie cał 23.08.23, 21:29
      No co chcesz, on nie jest przecież detektywem tylko również patocelebrytą, więc...
    • taje Re: Niby wiedziałam że Rutkowski z logiką nie cał 23.08.23, 21:32
      Zgadzam się z Tobą. Takie zachowanie absolutnie dyskwalifikuje detektywa. Z drugiej strony, czy ktoś jeszcze miał złudzenia co do kompetencji i etyki zawodu u Rutkowskiego?
    • figa_z_makiem99 Re: Niby wiedziałam że Rutkowski z logiką nie cał 23.08.23, 21:43
      To kretyn.
    • borsuczyca.klusek Re: Niby wiedziałam że Rutkowski z logiką nie cał 23.08.23, 21:46
      Ludzie pokroju Rutkowskiego to szambo, które należy omijać bardzo szerokim łukiem.
    • heca7 Re: Niby wiedziałam że Rutkowski z logiką nie cał 23.08.23, 21:48
      Od bardzo dawna zastanawiam się kto na litość boską daje mu zlecenia?!
    • madame_edith Re: Niby wiedziałam że Rutkowski z logiką nie cał 23.08.23, 21:49
      Myślę, że jego nikt poważnie nie traktuje, więc wizerunkowo nic do stracenia nie ma 😁. A rozgłos zawsze na propsie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka