Dodaj do ulubionych

Polećcie mądry, ciekawy podcast.

24.08.23, 14:38
Dużo jeżdżę samochodem i lubię w tym czasie słuchać audiobooków lub podcastów.Niestety oprócz tych które słucham cyklicznie ( pierwsza młodość Karoliny Korwin Piotrowskiej i raport o stanie świata Dariusza Rosiaka) nie znajduje nic co by mnie zainteresowało lub przynajmniej nie wzbudzało dreszczy zażenowania ( jak podcast pana Kuby W czy rozmowy Zurnalisty).
Polećcie coś ciekawego - może być to podcast polityczny , socjologiczny ,ale też kryminalny, historyczny. Ważne żeby wciągał słuchacza i żeby było czuć że to nie chałtura. Dziekuje
Obserwuj wątek
    • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Polećcie mądry, ciekawy podcast. 24.08.23, 14:53
      Lubię
      - Dział Zagraniczny, ale słucham wybranych odcinków, dotyczących krajów które mnie interesują.
      - Radio Naukowe - też wybieram interesujące mnie tematy.
      - Olga Herring: True Crime - to ciurkiem. Kiedyś słuchałam w tym temacie Piąte nie zabijaj, ale od kiedy autorka odpłynęła w jakieś wywiady z niewiadomo kim to dałam sobie spokój.

Z anglojęzycznych: Freakonomics Radio

Poza tym książki na Audiotece (też dużo jeżdżę samochodem wink).
    • rozalia234 Re: Polećcie mądry, ciekawy podcast. 24.08.23, 14:56
      1. Dział zagraniczny
      2. Podcast amerykański
      3. Powiększenie (oko press)
      4. Stan wyjątkowy
    • fandorina Re: Polećcie mądry, ciekawy podcast. 24.08.23, 15:15
      -o zmierzchu Marta Niedzwiecka
      - lepiej teraz Radek Budnicki
      - Dominiki Juszczyk Z pasją o mocnych
    • intuicja77 Re: Polećcie mądry, ciekawy podcast. 24.08.23, 15:34
      Dziękuję!!!
    • volta2 Re: Polećcie mądry, ciekawy podcast. 24.08.23, 16:33
      Dzięki za polecenie działu zagranicznego, nie jest może w moim guście, ale troszkę się więcej dowiedziałam o kraju,VW którym aktualnie mieszkam na dłużej i o kraju, z którego niedawno wyjechałam. Oba dzikie, po podkaście zaczynam się głowic, który bardziej?
    • leosia-wspaniala Re: Polećcie mądry, ciekawy podcast. 24.08.23, 19:05
      Podcast Ośrodka Studiów Wschodnich, Powojnie, Stanowo, Justyna Mazur 5NZ, Marcin Strzyżewski, Tomasz Raczek
    • truchtamsobie Re: Polećcie mądry, ciekawy podcast. 24.08.23, 19:17
      - Sekielski o nałogach (nie tylko alkohol. ale hazard,narkotyki,sex itd ciekawe wywiady)
      - Małgorzata Serafin (depresja, choroba dwubiegunowa)
      - Siedem metrów pod ziemią (różnorodność tematów)
      - skrawki (rewelacja p.Ania)
      - Olga Herring ( kryminalny)
      - Światusy (mlodzi ludzie którzy odeszli od sekty jehowy)
      - Magda Motek
      - Martyna Wojciechowska
      - Michał Zerka
    • damartyn Re: Polećcie mądry, ciekawy podcast. 24.08.23, 19:39
      Radio naukowe , a z innej beczki podcast Tomasz Drwala.
    • rosie Re: Polećcie mądry, ciekawy podcast. 24.08.23, 19:47
      Z kryminalnych w samochodzie mogłabym słuchać tylko Hulaj Dusza. Bardzo cenię jeszcze Olgę Hering ale to nie do samochodu (chyba że jako pasażer).
    • hippolina Re: Polećcie mądry, ciekawy podcast. 24.08.23, 21:51
      Podcastowo i kryminalnie, Stanowo, czarnawdowa, Hulajdusza, Zbrodnie prowincjonalne, Szepthanki, Aga Rojek, Karolina Anna, Kryminalnie na faktach, Mystery Cabin, Polskie Archiwum X ,corpus delicti

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka