panna_lila 26.08.23, 12:46 Rodzaj kuchni nie ważny, ma być smacznie. Lokalizacja najlepiej gdzieś w Śródmieściu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heca7 Re: Łódź - gdzie zjeść smaczny obiad? 26.08.23, 13:18 Mnie bardzo smakowało w Farina Bianco koło "stajni jednorożców". Ale czy to jest łódzkie śródmieście to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: Łódź - gdzie zjeść smaczny obiad? 26.08.23, 13:42 Wygląda apetycznie 🙂 dziękuję. Wczoraj jedliśmy w restauracji na Piotrkowskiej, ale nie było to niezapomniane przeżycie kulinarne. Zostajemy jeszcze dwa dni, więc już nie chcę kolejnej wtopy☹️ Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Łódź - gdzie zjeść smaczny obiad? 26.08.23, 14:20 tak? a gdzie jedliście? Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Łódź - gdzie zjeść smaczny obiad? 26.08.23, 14:20 Lubisz indyjską kuchnię? to polecam Ganesh, żydowską- Anatewka włoską-np. Angelo , polska, np mega wybitna golonka z kapustą zasmażaną- tylko w Galicja (manufaktura) naleśniki- Manekin tak sobie lecę z pamieci po tych najbardziej znanych, a wystarczy wejść w bok w podwórce ulicy Piotrkowskiej, i masz tam różne lokale, że nie wspomnę o Off Piotrkowska, czy mały Off (Piotrkowska 217, bodajże) Odpowiedz Link Zgłoś
zalamana_50 Re: Łódź - gdzie zjeść smaczny obiad? 26.08.23, 17:36 Cud miód, Farina bianco, Taki pan pstrąg, Galicja.polecam, sprawdzone Odpowiedz Link Zgłoś