Dodaj do ulubionych

Zawieszone konto na portalu Znany lekarz?

26.08.23, 20:57
Chciałam sprawdzić opinie o pewnym lekarzu, którego polecała mi znajoma. Wklepałam jego imię i nazwisko i wyskoczyło mi, że " Twoje konto zostało zawieszone do wyjaśnienia". Lekarzem jest na pewno, skąd zatem coś tak dziwnego?
Obserwuj wątek
    • profes79 Re: Zawieszone konto na portalu Znany lekarz? 26.08.23, 21:06
      Twoje konto zostało zawieszone. NIe jego. Podaj dane to się sprawdzi co i jak (lekarza, nie swoje tongue_out)
      • clara.burgund Re: Zawieszone konto na portalu Znany lekarz? 26.08.23, 23:01
        profes79 napisał:

> Twoje konto zostało zawieszone. NIe jego. Podaj dane to się sprawdzi co i jak (
        > lekarza, nie swoje tongue_out)

Lekarz Tomasz Wasyłyszyn.

Moje nie zostało zawieszone, loguję się normalnie i innych lekarzy znajduję. A jego nie, nawet gdy się wyloguję. Sprawdzisz mi to?
        • taje Re: Zawieszone konto na portalu Znany lekarz? 26.08.23, 23:19
          Wyszukiwarka na znany lekarz w ogóle go nie pokazuje. Natomiast jak klikam na link do jego profilu na znany lekarz z listy wyszukiwań w Google to też dostaję dziwny komunikat: „Twoje konto jest w trakcie weryfikacji. Damy Ci znać, gdy będzie już aktywne. Jeśli masz pytania, skontaktuj się z zespołem Customer Success info@znanylekarz.pl”. Innych lekarzy w tym portalu mogę przeglądać bez problemu więc problem musi dotyczyć tego konkretnego lekarza.
          • clara.burgund Re: Zawieszone konto na portalu Znany lekarz? 26.08.23, 23:24
            Oo, dzięki.
            • profes79 Re: Zawieszone konto na portalu Znany lekarz? 26.08.23, 23:49
              Jak wyżej - ten sam problem.
    • alexis1121 Re: Zawieszone konto na portalu Znany lekarz? 26.08.23, 21:06
      Nie sugeruj się opiniami na znanym lekarzu, są kupione. A negatywne kasowane.
      • annaboleyn Re: Zawieszone konto na portalu Znany lekarz? 26.08.23, 21:40
        Żadna z moich negatywnych opinii nie została skasowana. Choć w jednej administracja starannie dopytywała o szczegóły i poprosiła o zmianę jednego ze sformułowań. Żaden problem, kwestia dostosowania formy, przekaz pozostał niezmienny wink
        • annaboleyn Re: Zawieszone konto na portalu Znany lekarz? 26.08.23, 21:43
          Uzupełniając - lekarze, którym wystawiłam negatywne opinie miei ich sporo również od innych użytkowników. Sprawdziłam - nadal mają.
      • clara.burgund Re: Zawieszone konto na portalu Znany lekarz? 26.08.23, 23:04
        alexis1121 napisał(a):

> Nie sugeruj się opiniami na znanym lekarzu, są kupione. A negatywne kasowane.

Coś mnie tknęło, bo sprawdzałam jeszcze innego lekarza i odkryłam 20 recenzji napisanych tego samego dnia i podobnym stylem. W życiu nie uwierzę, że nagle w tym samym dniu siadło 20 pacjentów i wysmarowało pozytywne recenzje.
        • taki-sobie-nick Re: Zawieszone konto na portalu Znany lekarz? 26.08.23, 23:06
          Hehe. Przesadzili.
    • annaboleyn Re: Zawieszone konto na portalu Znany lekarz? 26.08.23, 21:41
      Stąd, że to nie lekarzowi zawiesili konto wink Do wyjaśnienia wink
      • clara.burgund Re: Zawieszone konto na portalu Znany lekarz? 26.08.23, 23:02
        annaboleyn napisała:

> Stąd, że to nie lekarzowi zawiesili konto wink Do wyjaśnienia wink

No chyba jemu, bo ja się bez problemu loguję i innych lekarzy wyszukuję bez problemu. A jego nie mogę, nawet gdy nie jestem zalogowana.
        • annaboleyn Re: Zawieszone konto na portalu Znany lekarz? 26.08.23, 23:07
          I komunikat o zawieszeniu konta lekarza brzmi "Twoje konto zostało zawieszone"??
          • clara.burgund Re: Zawieszone konto na portalu Znany lekarz? 26.08.23, 23:11
            annaboleyn napisała:

> I komunikat o zawieszeniu konta lekarza brzmi "Twoje konto zostało zawieszone"?

Tak, a jak się wyloguję i wrzucam nazwisko w wyszukiwarkę to w ogóle taki specjalista nie istnieje.
            Zresztą za co mieliby mi zawieszać tam konto, nie wystawiam żadnych opinii, tylko wchodzę je poczytać.

• maurra Re: Zawieszone konto na portalu Znany lekarz? 26.08.23, 23:17
              sprawdziłam i jest tak jak piszesz. Jego nazwisko w wyszukiwarce znanylekarz w ogole nie istnieje a w googlach po linku do znanylekarz mam taki komunikat: "Twoje konto jest w trakcie weryfikacji. Damy Ci znać, gdy będzie już aktywne. Jeśli masz pytania, skontaktuj się z zespołem Customer Success info@znanylekarz.pl".
              Brzmi bez sensu, bo sugeruje że to pacjenta konto jest weryfikowane a ewidentnie komunikat dotyczy profilu lekarza
          • clara.burgund Re: Zawieszone konto na portalu Znany lekarz? 26.08.23, 23:14
            annaboleyn napisała:

> I komunikat o zawieszeniu konta lekarza brzmi "Twoje konto zostało zawieszone"?

A Tobie się wyświetla?
            www.znanylekarz.pl/tomasz-wasylyszyn/dermatolog/warszawa
            • dni_minione Re: Zawieszone konto na portalu Znany lekarz? 26.08.23, 23:17
              Jakby co, ja w ogóle nie mam konta na znanym lekarzu, a pokazuje mi się po kliknięciu w ten link mam: Twoje konto jest w trakcie weryfikacji. Damy Ci znać, gdy będzie już aktywne. Jeśli masz pytania, skontaktuj się z zespołem Customer Success info@znanylekarz.pl
              • clara.burgund Re: Zawieszone konto na portalu Znany lekarz? 26.08.23, 23:25
                dni_minione napisała:

> Jakby co, ja w ogóle nie mam konta na znanym lekarzu, a pokazuje mi się po klik
                > nięciu w ten link mam: Twoje konto jest w trakcie weryfikacji. Damy Ci znać, gd
                > y będzie już aktywne. Jeśli masz pytania, skontaktuj się z zespołem Customer Su
                > ccess info@znanylekarz.pl

Dzięki, czyli jest tak jak podejrzewałam. Coś musiał nawywijać, że mu konto zawiesili.
                • kk345 Re: Zawieszone konto na portalu Znany lekarz? 26.08.23, 23:31
                  Na logikę to ten komentarz raczej wygląda tak, jakby założył sobie konto i nie dokończył aktywacji/weryfikacji, więc tak sobie to wisi w poczekalni.
                  • kk345 Re: Zawieszone konto na portalu Znany lekarz? 26.08.23, 23:32
                    Bo ten komentarz pokazuje się w sekcji Dla profesjonalistów, prawy górny narożnik- czyli to nie część dla pacjentów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka