riki_i
26.08.23, 22:02
Znalazłem na fejsie fascynującą grupę "Casting Warszawa", gdzie łowi się chętnych do paradokumentów "Ukryta prawda" oraz "48h zaginieni".
www.facebook.com/p/Casting-Warszawa-100070801186445/
Szukają głównie odtwórców i odtwórczyń ról młodocianych prostytutek, pedofilów, kiboli, gwałcicieli, seryjnych morderców i tym podobnych person.
Opisy jak z historii spraw słynnej kancelarii mecenas Zielinko. Przykłady:
Do serialu "48H" poszukujemy do roli: 🎭
MARCEL FABER (około 37) Przystojny, inteligentny, świetny pediatra, do którego przyjeżdżają pacjenci z całej Polski. Z pozoru oddany lekarz, społecznik i dobry człowiek, w rzeczywistości to drapieżnik seksualny, który wziął na cel pogubione nastolatki z biednych rodzin, które porywa i gwałci.
JACEK (37 lat) pielęgniarz w domu opieki, budzi sympatię. Wydaje się niegroźny, ale w rzeczywistości jest niebezpiecznym ,,drapieżnikiem seksualnym’ i porywaczem
Do serialu 48 H. Zaginieni poszukujemy:
1.Sara Pajor ( 20) – zaginiona, prostytutka .Bardzo ładna, z trudną przeszłości. Nie została modelką, bo jest za niska. Inteligentna, chociaż niewykształcona. Zaczęła zarabiać jako „lepsza prostytutka”. Rola jest trudna i kontrowersyjna, bez nagości. (5 scen)
2. Anna Kucia ( 22) – przyjaciółka Sary ( też prostytutka)
Przeciętnej urody, zaciśnięte usta. Też się sprzedaje, ale nie ma takiego powodzenia jak Sara. Koleżanka z dzieciństwa ( 6 scen)
Teraz najlepsze. CREME DE LA CREME. Stawki!
Stawki za udział w tych mega kompromitujących shitach są ŻENADNE.
Najwyższe jakie znalazłem, są takie:
Do Ukrytej Prawdy poszukujemy:
25 sierpnia - Paulina (19). Ofiara gwałtu. Ładna, wrażliwa, rozchwiana psychicznie, przeszła załamanie nerwowe i od tej pory cierpi na depresję. 1 scena bez kontrowersji, w której mówi jedną kwestię i płacze. 250 zł netto
24 i 25 sierpnia - Borys (23), kumpel Maksa i Daniela typ bogatego, rozpieszczonego chłopaka, zgwałcił Paulinę, ma kilka kwestii w 3 scenach, 400 zł netto łącznie
24 i 25 sierpnia - Jarek (23), kumpel Maksa i Daniela typ bogatego, rozpieszczonego chłopaka, zgwałcił Paulinę, ma kilka kwestii w 3 scenach, 400 zł netto łącznie
25 sierpnia - Paolo (25), kolega Maksa, - ma wyglądać na Włocha, mówi tylko „Ciao, tutti!” oraz „Bene” więc może to być Polak z włoską urodą - 150 zł netto
23 sierpnia – Zbychu (23) opisany jako zawodnik MMA, ale tak naprawdę musi być po prostu bardzo postawny – ma 1 scenę
Mówi tylko „Podbijasz do mojej panny, lamusie?” „Co powiedziałeś!?” - 200 zł netto
Z większymi rolami jest gorzej. Za sporą rolę prostytutki Ewy Pajor, o której pisałem wcześniej i 4 pełne dni zdjęciowe proponują zaledwie 1000 zł. 37-letni pielęgniarz w domu opieki, z alter ego drapieżnika seksualnego i porywacza, za 2 dni zdjęciowe dostanie 800 zł netto. Chyba najbardziej opłacają się zatem zwykłe epizody, liczone po 150-200 zł netto.
No i co, emateczki? Wchodzicie w ten interes? Wielki świat i wielka kariera stoją otworem!
Ps. Zauważyłem, że chętnych nie brakuje...