Dodaj do ulubionych

Radiofrekwrncja mikroiglowa

27.08.23, 21:40
Czy któraś z Was byla na takim zabiegu ? Czy są efekty ? Interesuje mnie na poszarzałą zmęczona twarz, proszę podzielcie się opinią
Obserwuj wątek
    • kot_filemon88 Re: Radiofrekwrncja mikroiglowa 27.08.23, 21:48
      Jeżeli miałaś całe życie taki odcień cery, to zabieg nie pomoże.
      Poza tym idź do lekarza, który się na tym zna, bo kosmetyczki często złe parametry ustawiają i może ci opaść owal albo w ogóle nie zauważysz efektu.
    • aniani7 Re: Radiofrekwrncja mikroiglowa 27.08.23, 21:50
      Na poszarzałą to kwasy i jakaś mikrodermabrazja lub kawitacja wystarczy.
    • b-b1 Re: Radiofrekwrncja mikroiglowa 28.08.23, 15:33
      Mialam serie zabiegów Morpheus8- skóra sie mocno przebudowała, poprawiła się bardzo volumetria twarzy.
      U mnie lekarka określiła plan dzialania- radiofrekwencja byla jednym z etapów.
    • pazdziernikowa47 Re: Radiofrekwrncja mikroiglowa 08.09.23, 17:13
      no więc zdecydowałam się na zabieg, jestem już prawie 3 tygodnie po, jestem zadowolona, wiem ze do pełnego efektu trzeba jeszcze poczekać ale skóra jest bardziej napięta, rozświetlona, wygładzona,
      • annaboleyn Re: Radiofrekwrncja mikroiglowa 08.09.23, 18:09
        To jak pytałaś tu o opinię - byłaś już po zabiegu?
        • taje Re: Radiofrekwrncja mikroiglowa 08.09.23, 18:19
          O, brawo za czujność! Faktycznie, też nie rozumiem pytania, skoro już po fakcie.
        • pazdziernikowa47 Re: Radiofrekwrncja mikroiglowa 08.09.23, 18:50
          Tak, bylam po zabiegu i w tamtym momencie bylam podłamana swoim wyglądem, twarz nie wygladala dobrze, moze powinnam byla inaczej zadać pytanie ale wierz mi w tamtym momencie bylam bardzo zla na siebie ze dalam sie namówić
          • annaboleyn Re: Radiofrekwrncja mikroiglowa 08.09.23, 19:01
            Oj sad
    • gorzka.gorycz Re: Radiofrekwrncja mikroiglowa 08.09.23, 17:19
      Ja miałam. Efekty super, ale trzeba wiedzieć, czego oczekiwać. Zdecydowanie lepsza jakość skory, lekko wygładzone drobne zmarszczki.
    • taje Re: Radiofrekwrncja mikroiglowa 08.09.23, 17:25
      Ja miałam 2 zabiegi (Morpheus). Lekarka zachwycona (patrzy na zdjęcia w powiększeniu) ale ja uczciwie powiem, że nie widzę uderzających rezultatów i nie wiem, czy zarekomendowałabym zważywszy na cenę, jak i na bolesność zabiegu (okropnie boli nawet ze znieczuleniem).
      • b-b1 Re: Radiofrekwrncja mikroiglowa 08.09.23, 20:45
        Zrób jeszcze 3 i sama będziesz zachwycona🤣. U mnie dopiero chwile po ostatnim efekty wyszły na wierzch.
        Myślałam ze tylko mnie tak boli- za każdym razem sobie powtarzałam -jak to możliwe, że dobrowolnie, taką krzywdę, i jeszcze za to płacę 🤣

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka