taki-sobie-nick 28.08.23, 01:44 ruch10milionow.pl/ Ktoś wie? I dlaczego czekaliśmy na nich 16 lat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki-sobie-nick Re: A to co za jedni? 28.08.23, 01:46 W dodatku zatrudnią płatnych wolontariuszy. Nie, nie pomyliłam się: gratka.pl/praca/wolontariusz-platne-wynagrodzenie/ob/31500353 Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: A to co za jedni? 28.08.23, 08:16 Mają w "planie": Milion samochodów elektrycznych lub wodorowych lub innych ale ekologicznych Zero emisyjny transport publiczny I Ty na nich czekałaś? Doprawdy? (I piszą z błędami. Czym Cię ujęli?) Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: A to co za jedni? 28.08.23, 20:44 35wcieniu napisał(a): > Mają w "planie": > Milion samochodów elektrycznych lub wodorowych lub innych ale ekologicznych > Zero emisyjny transport publiczny > > I Ty na nich czekałaś? Doprawdy? Musiałaś, prawda? Ty też na nich czekałaś. Piszą "Polacy czekali na nas 16 lat". Ja o nich usłyszałam wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: A to co za jedni? 28.08.23, 08:24 Ojprdl, odpaliła mi się strona startowa i dzięki, ale dalej nie wchodzę. Śmierdzi sektą albo jakimiś innymi dziwacznymi tworami na kilometr. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: A to co za jedni? 28.08.23, 08:35 Wejdź, jest super śmiesznie: PLAN NA WIĘZIENNICTWO Amnestia dla tych co dopuścili się lekkich przestępstw aby zrobić miejsce dla prawdziwych gangsterów. Więzienia powinny być podzielone na lekkie, o zaostrzonym rygorze i więzienia pracujące… PLAN NA WŁASNE MIESZKANIE Mamy plan na mieszkania dla młodych Mamy plan na patodeweloperkę Mamy plan na zmiany w prawie budowlanym aby dostosować budowy do potrzeb XXI wieku RATOWANIE ŻYCIA I ZDROWE ŻYCIE Ratowanie życia i zdrowe życie – obowiązkowy przedmiot od najmłodszych lat. W KLASIE MATURALNEJ PRZEDMIOT JAK ZDOBYĆ PRACĘ W klasie maturalnej przedmiot jak zdobyć pracę. Dobre CV, interview i inne przydatne informacje. Nie mają tam w szeregach p. Ogórek? Swego czasu też miała plan na wszystko: będzie inaczej, lepiej, a prawo napisze się od nowa, to proste. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: A to co za jedni? 28.08.23, 20:36 A mnie ani jednym, ani drugim, tylko jakimiś "pozasystemowcami" którzy nie później niż za dwie kadencje popędzą do sejmu. To fundacja... ale nie ma żadnych danych. ' Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: A to co za jedni? 28.08.23, 20:53 A nie mówiłam? ruch10milionow.pl/komitety-wyborcze-wyborcow-r10m/ Pomożemy, pokierujemy, ale kontaktu do siebie nie damy za nic w świecie. Odpowiedz Link Zgłoś