Dodaj do ulubionych

Kryzys w życiu.

28.08.23, 12:43
Ile można być maksymalnie w kryzysie.Nie związkowym ale życiowym.Ile maksymalnie trwał kryzys w waszym życiu? Na przestrzeni lat miałam dwa.We wczesnej młodości trwał 4 lata. We wczesnej starości czyli aktualnie trwa 8 rok i nie wyglada na to by miał minąć.Niektórzy maja to stałe czyli ciagle życie od kryzysu do kryzysu. A czy są ludzie którzy tych kryzysów wogole nie maja?
Obserwuj wątek
    • samanta1010 Re: Kryzys w życiu. 28.08.23, 12:50
      to chyba potrzebujemy definicje kryzysu
      • alpepe Re: Kryzys w życiu. 28.08.23, 12:55
        10/10
    • jehanette Re: Kryzys w życiu. 28.08.23, 13:11
      Może to nie kryzys tylko twoje życie, i trzeba coś zmienić? Kryzys to coś dość nagłego i czasowego, co moja samoistnie albo po ogarnięciu, a nie trwa 8 lat
    • mamtrzykotyidwato5 Re: Kryzys w życiu. 28.08.23, 13:35
      Tak. Ja nie mam kryzysów, tzn ja w ogóle nie znam takiego pojęcia, jak kryzys w odniesieniu do siebie.
    • daltonka Re: Kryzys w życiu. 28.08.23, 13:38
      Jeśli masz na myśli kryzysy wywołane śmiercią osoby bliskiej, chorobą, rozstaniem - to każdy je przechodzi. I trwają równie, pol roku, czasem kilka lat. Jeśli masz na myśli kryzys w rozumieniu depresja to jest to inny temat. Doprecyzuj
    • mandre_polo Re: Kryzys w życiu. 28.08.23, 13:39
      Zależy co jest tym czymś co nazywasz kryzysem
    • jolie Re: Kryzys w życiu. 28.08.23, 14:04
      To chyba zależy, co kryzys wywołało, czy to czynnik zewnętrzny czy wewnętrzny (choć często zachodzi interakcja).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka