Dodaj do ulubionych

" W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania Skiby i Karo

28.08.23, 18:29
Na różnych plotkarskich serwisach, (które mi się przypadkowo wyświetliły wink) wynurzenia świeżo upieczonych małżonków:
"Różnica wieku ma plusy i minusy. W łóżku uprawiamy wspinaczkę wysokogórską, osiągamy szczyty. Po wszystkim wypadałoby coś obejrzeć, ja chcę zobaczyć jakiś program informacyjny, ona bajki Disneya"— powiedział rozbawiony Krzysztof Skiba.
Z kolei "Karolina Skiba przyznała, że będzie opiekować się mężem za kilka lat, gdy ten nie będzie już samodzielny."
A dla ciekawskich Skiba rozstał się z żoną szybko i bez bólu ( może tylko dla niego?), własnego syna na ślub nie zaprosił, a Karolina wcale nie jest utrzymanką i nie chce robić kariery na plecach męża, bo sama ma mnóstwo znajomych w telewizji, ale się nie chwali, pracuje w branży IT, a oprócz tego jest wziętą fotomodelką, ale zrezygnowała z fotomodelingu dla Skiby, co oficjalne oświadcza na insta.
plejada.pl/newsy/krzysztof-skiba-staje-w-obronie-mlodszej-partnerki-nie-jest-utrzymanka/lf2mx4m?utm_source=plejada.pl_viasg_plejada&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=undefined&utm_v=2
Obserwuj wątek
    • primula.alpicola Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania Skiby i 28.08.23, 18:36
      Ale że niesamodzielny już za kilka lat?!
      • ggrr.ruu Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 18:40
        Ta wspinaczka wysokogórska go wykończy
        • ichi51e Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 18:55
          Myślisz ze próbuje co zajechać? Stary trik w sumie
          • marta.graca Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:17
            Riki już nas tu na forum oświeca, jak można faceta tuż po 50-tce do grobu wpędzić wink
            • ggrr.ruu Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:19
              Faceta do 50 wpędza do grobu to że kobieta nie chce seksu, a po 50 - to że chce big_grin
              • la_mujer75 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:25
                smile
              • z_lasu Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:29
                🤣🤣🤣 Święte słowa!
        • homohominilupus Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:37
          Wtedy można wjechać funicularem na jakąś Gubałówkę czy cuś
      • memphis90 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:09
        Akurat jak Karolinka wyrośnie z Psiego Patrolu.
    • figa_z_makiem99 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania Skiby i 28.08.23, 18:41
      Pasują do siebie, żona odtchnęła. Czytałam kiedyś, że sensowna z niej kobieta. Zdradzał ją i rzadko bywał w domu, prowadził życie kawalera. Obecna żona zyskała rozgłos i odziedziczy tantiemy.
      • ggrr.ruu Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 18:44
        Odziedziczy ostatnia, niekoniecznie obecna big_grin
        • alterego72 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 18:58
          To chyba zależy od tego, czy poprzednia zdążyła się zabezpieczyć...
        • black.imak Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:48
          Tu jest jeszcze ten ból, w kwestii dziedziczenia, że ze związku karokempi nie będzie potomstwa. Pisała kiedyś, że jest chora i ma wszystko wycięte.
          • kamin Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 21:28
            Pisała, że jest po kilku operacjach. Niekoniecznie wycięcia czegokolwiek
            • black.imak Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 00:36
              To fakt. Pisała o operacjach i że ma sztucznie wywołaną menopauzę, a to może być np. z powodu endometriozy.
          • riki_i Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 22:44
            black.imak napisał(a):

> Tu jest jeszcze ten ból, w kwestii dziedziczenia, że ze związku karokempi nie b
            > ędzie potomstwa. Pisała kiedyś, że jest chora i ma wszystko wycięte.

Tiaaa, ostatnia żona mojego tatusia też tak mówiła. A potem w czwartym miesiącu oznajmiła ojcu, że "Pan Bóg ją wysłuchał".
      • daniela34 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 18:46
        Jeśli ta perspektywa niesamodzielności za kilka lat jest realna, to pierwsza żona odetchnie tym bardziej.
        • riki_i Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 22:45
          daniela34 napisała:

> Jeśli ta perspektywa niesamodzielności za kilka lat jest realna, to pierwsza żo
          > na odetchnie tym bardziej.

On wygląda bardzo źle i niezdrowo. Zresztą, solidnie sobie na to zapracował.
    • zamyslona_ona02 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania Skiby i 28.08.23, 18:48
      Jakby mój mąż powiedział w towarzystwie albo tym bardziej w mediach, że w łóżku osiągamy szczyty to chyba zaczęłabym pisać pozew rozwodowy. Podobnie gdyby użył w jednym zdaniu moje imię i "utrzymanka".
    • ichi51e Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania Skiby i 28.08.23, 18:55
      Skad się bierze u takiego starszego w sumie pana potrzeba opowiadania ludziom jak mi się z zona w lozku uklada? Skad podejrzenie ze ktokolwiek podejrzewa ze nie zdobywają szczytów?
      • daniela34 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 18:56
        Żeby tylko po tych opowieściach nie nastąpil spektakularny rozwód. Pamiętam, że taki wylewny w sprawach tajemnic alkowy był swego czasu Marcinkiewicz.
        • alpepe Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:00
          To samo pomyślałam. Jak nie oglądałam telewizji, tak piejącego z zachwytu Marcinkiewicza w telewizji śniadaniowej pamiętam.
          • borsuczyca.klusek Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:11
            U Kaza to nawet wprost było powiedziane, że chłop pierwszy raz w życiu zaznał seksu oralnego. No cóż...
            • ichi51e Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:15
              Znałam takiego co z zona die brzydził bo ona potem dzieci całuje…
            • ggrr.ruu Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:19
              No to w sumie można go zrozumieć 🙄
        • lella_two Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:15
          Bosz, przeczytałam "spektakularny wzwód" i myślę, czo ta Daniela?
          • daniela34 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:21
            Podmienili ją czy co? 😄
      • ggrr.ruu Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:02
        Stąd co u wszystkich celebrytów - kasa leci z tego, że nieważne jak ale mówią
      • figa_z_makiem99 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:03
        Podobnie żenujące wynurzenia jak u Petardy. Seksoholizm wali na głowę. Znam podobnych ludzi, też opowiadają o swoich szczytach, w wieku lat 20, 30 to zabawne, później niesmaczne. Jakby dorośli ludzie nie wiedzieli, że inni uprawiają seks i jakby to kogoś interesowało ... Jakoś nie chcę sobie wyobrażać Skiby, gdy zdobywa szczyty.
        • jolie Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 20:18
          figa_z_makiem99 napisała:

> Podobnie żenujące wynurzenia jak u Petardy. Seksoholizm wali na głowę. Znam p
          > odobnych ludzi, też opowiadają o swoich szczytach, w wieku lat 20, 30 to zabawn
          > e, później niesmaczne. Jakby dorośli ludzie nie wiedzieli, że inni uprawiają se
          > ks i jakby to kogoś interesowało ... Jakoś nie chcę sobie wyobrażać Skiby, gdy
          > zdobywa szczyty.

Seksoholizm? Moim zdaniem to raczej zwyczajne erotomańskie gawędziarstwo, trochę ekshibicjonizmu na potrzeby mediów społecznościowych. Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje, to bardzo prawdziwe porzekadło. A ludzi przekonanych, że ich życie seksualne interesuje otoczenie jest w sumie całkiem sporo, jak nie chcesz o tym gadać/nawet słuchać to oczywiście na stówę masz problem z własnym seksem i zazdrościsz🤣.
          • figa_z_makiem99 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 20:38
            U jednych erotomania gawędziarska, u innych seksoholizm, byłam z takimi na wakacjach smile Najwyraźniej na starość zrobiłam się drętwa, po wuj mi wiedzieć, że była laska pod prysznicem? I słuchała tego nastolatka.
            • jolie Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 20:46
              Ja z taką jedną, której wszystko się z d...ą kojarzyło pracowałam przez dwa lata w jednym pokoju. Koszmar i jak najbardziej ta osoba była w moim odczuciu zaburzona. Po tym doświadczeniu bardzo doceniam osoby z kijem w tyłku, one są bardzo potrzebne, a w pracy nawet bezcenne😀.
      • arwena_111 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:03
        Może jak bajkę poopowiada 1000 razy to sam w nią uwierzy? I inni w to uwierzą?
      • lauren6 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:08
        Żeby inni starsi panowie #zazdrościli
      • marta.graca Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:18
        Jak w tym dowcipie:
        -panie doktorze, moi koledzy mają po 80 lat i jeszcze mogą!
        - niech się pan też chwali!
        • borsuczyca.klusek Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:24
          😂
      • black.imak Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:48
        Starszy pan udowadnia że jeszcze może.
      • okruchlodu Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 20:03
        A słyszałaś kiedyś, żeby młody chwalił się ile razy dziennie może? Tylko starsi panowie tak robią🤣.
        • ggrr.ruu Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 20:11
          Oczywiście że się chwalą
        • heca7 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 21:30
          Ja raz słyszałam osobiście jak facet się chwalił, że "może siedem razy bez wyjmowania" sciana Tak ze 38 lat miał...
          • hosta_73 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 22:57
            Może mial na myśli 7 ruchów frykcyjnych 😋
            • szpil1 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 10:51
              😁
      • krypteia Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 20:15
        ichi51e napisała:

> Skad się bierze u takiego starszego w sumie pana potrzeba opowiadania ludziom j
        > ak mi się z zona w lozku uklada? Skad podejrzenie ze ktokolwiek podejrzewa ze
        > nie zdobywają szczytów?

Bo każdy się pod wąsem uśmiecha wyobrażając sobie ich łóżkowe ekscesy? Koleś ma swoje lata, jest łysy i ma sporą nadwagę. Założę się że ma też nadciśnienie i problemy z potencją a więc niebieskie tabletki są zapewne cały czas w użyciu
        • ggrr.ruu Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 20:23
          Życie seksualne łysych czyms się różni od życia seksualnego owłosionych?
          • maslova Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 21:08
            Może łysi nie muszą obawiać się szarpania za włosy podczas dzikiego, namiętnego seksu 🤪
            • ggrr.ruu Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 21:15
              Gorzej jak on ją za te doczepy szarpie 🙄
            • jolie Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 21:15
              Włosy u faceta? Bleee. Łysina to co innego, jest imo miła w dotyku😀.
          • heca7 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 21:31
            No jednak nie ma jak rąk w jego włosach (na głowie tongue_out ) zanurzyć wink
            • chatgris01 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 21:37
              Może go poklepać (Genowefa Bombke w operze mi się przypomniała) cool
            • maslova Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 22:39
              Często ci łysi na głowie mają gęstwinę na klacie 😏
      • riki_i Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 22:46
        ichi51e napisała:

> Skad się bierze u takiego starszego w sumie pana potrzeba opowiadania ludziom j
        > ak mi się z zona w lozku uklada?

To kumpel Rikiego.
      • czarnajuzia Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 13:07
        Był taki dowcip:
        Wchodzi staruszek do konfesjonału i nawija:
        - Mam 92 lata. Mam wspaniałą żonę, która ma 70 lat. Mam dzieci, wnuki i prawnuki. Wczoraj podwoziłem samochodem trzy nastolatki, zatrzymaliśmy się w motelu i uprawiałem seks z wszystkimi trzema.
        - Czy żałujesz, synu, tego grzechu?
        - Jakiego grzechu?
        - Co z ciebie za katolik?
        - Jestem żydem.
        - To czemu mi to wszystko opowiadasz?
        - Wszystkim opowiadam!
    • arwena_111 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania Skiby i 28.08.23, 19:02
      Wydawało mi się, że Kazia i poetki nic nie przebije jeśli chodzi o żenadę. Ale Karokrzyś chyba jednak się już z nimi zrównał i pędzi do przodu. Upadek będzie chyba bardziej spektakularny i bardziej bolesnym niż w przypadku Kazia.

• marzeka11 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:04
        Najgorsze oprócz tego bzdurnego bredzenia Skiby jest jego odpychający wygląda- taki przejrzały serdelek.
      • lella_two Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:17
        Czekaj, czekaj, Kazio nie daje na razie za wygranąbig_grin Tam też już ślub w planach.
        • arwena_111 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:19
          Mówisz, że walka będzie do końca? Tak jak Petarda, Antek i ten od rafacośtam?
          • lella_two Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 20:34
            W końcu pudel musi z czegoś żyć🤷‍♂️
      • heca7 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 21:32
        Jeszcze im brakuje. Filmik z kibla nadal daje przewagę Kaziowi wink
      • obrus_w_paski Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 21:34
        Faktem jest ze poetka była u szczytu ładnego wygladania podczas związku z Kaziem. Chyba ze mam w pamięci wyretuszowana okładkę czegoś.

Swoją droga ciekawe co u Izabeli
    • liliawodna222 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania Skiby i 28.08.23, 19:06
      Ohydne.
      • joana012 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:09
        Treści które wydala z sobie Skiba są wprost proporcjonalne do jego odpychającego wyglądu.
        Sperma mu mózg zalała co razem z brakiem klasy jest nie do zniesienia.
        Daję ich szczęściu kilka lat aż do pierwszego znużenia sobą
        • arwena_111 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:20
          Lat? Ależ ty jesteś optymistką big_grin
    • auksencja15 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania Skiby i 28.08.23, 19:08
      Mój jedyny komentarz na to: 🤢
    • bene_gesserit Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania Skiby i 28.08.23, 19:08
      Takie wątki to woda na ich młyn.
      Oni oboje zyskali na tym związku - on zapewne stał się bohaterem dla innych starszych panów z łysiną i brzuszyskiem. Że może oni też wyrwą laskę w wieku córki, kto wie, kto wie. Ona zyskała olbrzymia popularność na zasadzie 'nie ważne, jak mówią, byleby mówili'. Może ją w przyszłości spieniężyć, stać się panią z telewizji, influenserką albo kołczką.

Ekscytowanie się każdą, umyślnie dobitną wypowiedzią tych ludzi to robienie im dobrze. Naprawdę, oni właśnie na to liczą.
      • jolie Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 20:19
        Zgadzam się z każdym słowem.
        • taniax Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 20:29
          A ja się nie zgadzam ponieważ bardzo widać że oboje nie czują się dobrze z tymi komentarzami, skiba już w każdej publicznej wypowiedzi się do nich odnosi, tlłumaczy i wyjaśnia ona ciągle w tych swoich social mediach z żalami że jak tak mogą, chyba jednak liczyli na cieplejszy odbiór ich związku. Skibę jeszcze trzyma fakt że stare chłopy mu zazdroszczą pewnie stąd te nawiązania do seksu, przypomina że jednak jest czego zazdrościć, cokolwiek nie gadają.
          • bene_gesserit Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 19:14
            Yhyyy. A mimo toż że sławą ich tak boli, są razem w każdej polskiej lodówce. Tere-fere.
      • kropkaa Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 22:18
        Gdyby mąż miał marzenia "wyrwać laskę w wieku córki", to nawet walizki byłoby mi szkoda - z torbą z Ikei by szukał nowego lokum.
        Pierwsza żona chyba z radości nadal pije szampana.
        • jolie Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 09:41
          Torby z IKEI jak najbardziej imo szkoda, często się przydaje. Proponuję worek na śmieci - tańszy.
          • princy-mincy Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 10:32
            Alez Wy dobre zony jestescie! Wywalic przed dom wszystko jak leci, bez zadnego worka!
            • memphis90 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 14:21
              Jak wystawisz w tej ikeowej tęczowej, to jest szansa, ze ktoś mu po drodze do motelu w pysk natrzaska…
    • alexa0011 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania Skiby i 28.08.23, 19:09
      Jprdl, Kaz i stukanko w samolocie do Japonii bis. Wstydzę się za nich niczym jeden z bajki Sąsiedzi, gdy zakrywał oczy i rozsuwał dwa palce 😅😅😅😅😅😅😅
      • hosta_73 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 14:08
        "gdy zakrywał oczy i rozsuwał dwa palce"

Ja tak oglądam horrory 😂
        • alchemy_alice Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 14:13
          Jak moja kuzynka. Ona zawsze mówi, że to jak wełniana prezerwatywa, to przed niczym nie chroni, ale jakoś lepiej się jej ogląda ;P
    • borsuczyca.klusek Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania Skiby i 28.08.23, 19:13
      Nie rozumiem dlaczego taki stary, medialny wyjadacz jak Skiba aż tak się podkłada 🙄
      • bene_gesserit Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:17
        Bo na karierę estradowca robi się już za stary. A z czegoś żyć trzeba.
        • borsuczyca.klusek Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:26
          Gość jest w mediach odkąd pamiętam i jakoś do tej pory udawało mu się żyć bez robienia totalnej żenady. Jeżeli to jego świadomy wybór to jest to zwyczajnie przykre 🤷‍♀️
          • bene_gesserit Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:48
            Myślę, że nie do końca świadomy. Facet wyraźnie myśli małą główką i do tego ładuje sobie ego, a to niemożliwie ogłupia. Facet jest w mediach od wieków - no właśnie. Życie na walizkach i błaznowanie na scenie to nie jest zajęcie dla starszych panów. Pewnie nie porzuci kariery, ale w związku z odświeżona popularnością zajmie się rozwojem jakiegoś mniej wymagającego zajęcia, w radiu albo jako działacz czy cośtam
      • figa_z_makiem99 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:23
        Ludzie się zmieniają z wiekiem, jak Kukiz. Druga młodość, panienka poczuła piniondz i zakręciła staruchem. Gdyby był budowlańcem, nie spojrzalaby na niego, a tak będzie później odcinać kupony.
        • borsuczyca.klusek Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:27
          Kukizowi to wódka nie pozwoliła żyć 🙄
          • figa_z_makiem99 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:30
            Wcześniej nadawał na polityków, teraz jest politykiem. I tak bywa
          • figa_z_makiem99 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:33
            Podobnie żona Rutkowskiego, wystawne życie rekompensuje męża oblecha.
        • ggrr.ruu Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:31
          Przecież sama nie spojrzalabys na swojego męża jakby był budowlańcem
          • figa_z_makiem99 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:39
            Mój mąż nie miał pieniędzy ani nie był sławny, więc porownanie od czapy, intelektualistą też nie jest. Nie związałabym się z robotnikiem fizycznym ze względu na to, że za dużo nas dzieli, nawet gdyby spał na pieniądzach. Wiem, że gdzieś są budowlańcy czytający noblistów, ale jedna jaskółka wiosny nie czyni.
            • ggrr.ruu Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:46
              No to dziwny zarzut wobec innej kobiety że nie chciałaby robotnika
              • figa_z_makiem99 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:49
                W tym przypadku chodziło o pieniądze i rozpoznawalność, nie o różnice umysłowe.
          • conena Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 20:41
            ggrr.ruu napisała:

> Przecież sama nie spojrzalabys na swojego męża jakby był budowlańcem

co prawda mój stary nie jest budowlańcem, ale muszę stanąć w ich obronie. zawsze byłam w ich typie, na podryw budowlańca zawsze mogłam liczyć, pozostałe grupy zawodowe pozostawały ślepe i głuche na mój urok osobisty. więc leave budowlańcy alone, każden jeden jest lepszy od Skiby.
        • taniax Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:44
          Tak właśnie wygląda idealizowanie pod wpływem hormonów a już stare chłopy osiągają w tym szczyty.
          Kaz dokładnie tak samo i będąc pod wpływem d..y i seksu długo uważał że Iza nie jest żadną utrzymanką a zarobków i kariery w londyńskim city może jej zazdrościć każdy polski minister. Nie była też dla niego recepcjonistką na emigracji tylko wąską specjalistką bo inteligencją rzucała na kolana. Jeśli wystarczyło trochę seksu i chłop z tamtej zrobił specjalistę od finansów i tłumacza oraz poleciał z nią do ambasady wziąc ślub, to co się dziwić że Skiba robi dziś wziętą modelkę z laski która ma warunki by być modelką z portalu maxmodels ewentualnie instagrama gdy poprzerabia sobie foty. Po paru latach gdy hormonalne oczadzenie minęło Kazowi na pełnej kur... wjechała rzeczywistość było już tylko pogardliwe "weź się do jakiejkolwiek roboty" w stronę Isabel, nie mogę się doczekać jaki finał będzie miała historia miłosna Skiby.
          • riki_i Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 22:53
            taniax napisała:

> Po paru latach gdy hormonalne oczadzen
            > ie minęło Kazowi na pełnej kur... wjechała rzeczywistość było już tylko pogardl
            > iwe "weź się do jakiejkolwiek roboty" w stronę Isabel,

oraz "idź na bezrobotne" big_grin

> nie mogę się doczekać jaki finał będzie miała historia miłosna Skiby

finał może być taki, że zanim nastąpi rozpad relacji Pan ciężko zachoruje i kojfnie

sorry, że piszę takie rzeczy, ale dla mnie on wygląda źle i chorobowo
            • taniax Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 23:24
              To że on ma kałdun, jest łysy co daje mu +100 do nieatrakcyjności oraz powoduje że wygląda źle i niezdrowo nie znaczy że będzie umierał. A jej napewno już w życiu nie grozi przymieranie głodem, cokolwiek nie będzie z tym związkiem w przyszłości, nie skończy jak Izabel bo korzysta z koniunktury, będzie pracować na instagramie, Iza nie miała tyle szczęścia bo to nie był ten czas.
              • homohominilupus Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 23:33
                Kaldun dyskwalifikuje to jasne, ale łysy, dobrze zbudowany facet to mniam.
                • taniax Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 09:16
                  Nie w Polsce gdzie większość facetów ma ziemniaczane twarze, oczywiście zgadzam się że są kobiety którym podobają się łysi ale większości ludzi nie i z jakiegos powodu taki wizerunek kojarzy się źle. Skibie tez nie dodaje urody bo wygląda niezdrowo mimo że fakty są takie że przy Karokrzysiowej jest zdrowszy bo ona go bada profilaktycznie co kilka miesięcy, wyniki mu się poprawiły.
                  • taniax Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 09:29
                    Jeśli ktoś myśli że panna szybko da z siebie zrobić opiekunkę to się myli, już wjechały badania profilaktyczne i dieta wegańska. Skiba wbrew pozorom ma szanse pożyć dłużej, jeśli do tej pory nie wykończył go tryb życia jaki prowadził to teraz może być tylko lepiej.
                    • riki_i Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 11:17
                      taniax napisała:

> Jeśli ktoś myśli że panna szybko da z siebie zrobić opiekunkę to się myli, już
                      > wjechały badania profilaktyczne i dieta wegańska. Skiba wbrew pozorom ma szanse
                      > pożyć dłużej, jeśli do tej pory nie wykończył go tryb życia jaki prowadził to
                      > teraz może być tylko lepiej.

Po jednej trasie Big Cyca zwykły człowiek dochodził by do siebie przez miesiąc. A on tak żył przez dekady. Są w sieci liczne relacje, chyba nawet na tym forum czytałem kiedyś historię kogoś kto miał nieprzyjemność lecieć obok Skiby z chłopakami samolotem do/ czy z Londynu.
                  • jolie Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 12:01
                    taniax napisała:

> Nie w Polsce gdzie większość facetów ma ziemniaczane twarze, oczywiście zgadzam
                    > się że są kobiety którym podobają się łysi ale większości ludzi nie i z jakieg
                    > os powodu taki wizerunek kojarzy się źle. Skibie tez nie dodaje urody bo wygląd
                    > a niezdrowo mimo że fakty są takie że przy Karokrzysiowej jest zdrowszy bo ona
                    > go bada profilaktycznie co kilka miesięcy, wyniki mu się poprawiły.

Dla mnie łysina u faceta to żadna wada, ale prawda jest taka, że Skibie włosy nie dałyby nic, jego głównym problemem wyglądowym nie jest brak włosów.
                    • taniax Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 12:27
                      No niestety przy tych twarzach to polskim facetom mogą pomóc jedyne włosy i zarost bo co innego.Uważasz że Skibie nic nie pomoże i prawdopodobnie tak jest bo on ma niezdrowy wygląd z natury coś jak Antek Królikowski który co by ze sobą nie zrobił zawsze będzie wyglądał na zaspanego.
                      • jolie Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 12:51
                        On jest pyknikiem z brzydką twarzą. Musiałby włożyć bardzo dużo wysiłku w pracę nad sylwetką. Na wzrost i rysy twarzy nie ma wpływu. Gdyby teraz zapuścił brodę, wyglądałby raczej jak św. Mikołaj, nie wiking. Problemem jest tusza.
                      • ggrr.ruu Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 12:52
                        Gdyby facet napisał tak o Polkach zostałby nazwany oblechem i mizoginem
                        • taniax Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 13:50
                          Ale to jest prawda tak jak i fakt że w Polsce jest nadpodaż atrakcyjnych kobiet, jest ich dużo więcej niż atrakcyjnych facetów.
                          • jolie Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 13:54
                            Często na forum czyta się negatywne uwagi o urodzie Polaków, dla mnie Słowianie są niczego sobie.
                          • ggrr.ruu Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 14:07
                            Już blisko połowa Polek ma nadwagę i otyłość, jakoś na ulicach tych piękności nie widać. Większość - co nie jest dziwne - jest przeciętna.
                • jolie Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 09:43
                  homohominilupus napisała:

> Kaldun dyskwalifikuje to jasne, ale łysy, dobrze zbudowany facet to mniam.
                  >

Oczywiście, zgadzam się! Jeszcze krótka broda do tego zestawu, uhmm.
        • black.imak Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 00:52
          Przecież właśnie ci wytłumaczyli. Ona nie potrzebuje jego piniondzów bo jest informatyczką i wziętą fotomodelką. Nie potrzebuje też jego znajomości w szołbyznesie bo sama je ma.
      • taniax Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 19:57
        Patrzcie i się dziwujcie jaka jest moc d..y i seksu. Zawsze to powtarzam, niewielu mi wierzy a przykłady z życia można mnożyć i te historie są podobne.
        • chatgris01 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 21:13
          Podręcznikowym (nomen omen) tego przykładem jest "Pamiętnik Anastazji P." big_grin
          pl.wikipedia.org/wiki/Marzena_Domaros
        • waleria_bb Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 08:54
          To nie jest tylko moc dupy i seksu. Tu u kobiety występuje całkowity brak poczucia obciachu i silne parcie na szkło.
          • taniax Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 09:09
            Nawet jeśli to w jaki sposób realizuje swój cel, przy pomocy jakich super mocy?
            • jolie Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 09:45
              Na wstępie ma nad Skibą przewagę - jest młodsza i jednak ładniejsza. Już z racji tego kręci nim jak chce.
              • taniax Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 09:48
                Tak w tym świecie to daje przewagę bo młodość i uroda jest najwyższą walutą.
                • ggrr.ruu Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 10:14
                  Tyle że ona ani nie jest młodziutka (32 lata to dojrzała kobietą a nie dziewczątko) ani specjalnie ładna, co widać jak nie ma wyretuszowanych zdjęć.
              • arwena_111 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 10:05
                Bycie ładniejszą od Skiby - to nie problem. On wysoko poprzeczki nie stawia big_grin
                • jolie Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 11:57
                  Zgadzam się w 100%, to żaden wyczyn. Relatywnie (nie obiektywnie) jest ładniejsza i dlatego ma przewagę, bo różnica atrakcyjności jest na jej korzyść.
    • bei Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania Skiby i 28.08.23, 19:36
      Przypomina mi parę- Monika Richardson i Zbigniew Zamachowski, tylko tam to pani uchylała drzwi alkowy
    • princesswhitewolf Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania Skiby i 28.08.23, 20:27
      Jezu jaka zenada z ta opieka za pare lat i szczytami. Boze co za disco Polo
    • gama2003 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania Skiby i 28.08.23, 21:27
      Na moje oko to nie tylko w łóżku.
      Te wywiady to szczyty szczytów.
      Ale uważam, że mają dużą wartość terapeutyczną dla byłej żony i mam nadzieję, że tak na nią działają. Rozśmieszająco i ulgotwórczo.
    • gaskama Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania Skiby i 28.08.23, 22:26
      Gratulacje dla pierwszej żony! Obciachowiec nie robi jej siary.
      • ggrr.ruu Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 22:48
        Ależ pani najwyraźniej taki mąż pasował jak nie wniosła przez tyle lat l rozwód.
        • riki_i Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 22:56
          ggrr.ruu napisała:

> Ależ pani najwyraźniej taki mąż pasował jak nie wniosła przez tyle lat l rozwód

Pffff! A żonie Nienackiego czy Wodeckiego? Sławny mąż generujący deszcz forsy jest nie do pogardzenia. Jak sobie prowadzi alternatywne życie z dala od domu to nawet lepiej....
          • ggrr.ruu Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 28.08.23, 22:59
            Dlatego nie ma co się nosić ze pani taka wspaniała a on oblech, bo jak jej ten oblech pasował to widocznie z niej też żadne cudo
        • black_magic_women Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 00:37
          ggrr.ruu napisała:

> Ależ pani najwyraźniej taki mąż pasował jak nie wniosła przez tyle lat l rozwód
          > .

Otóż to! Nie wiem dlaczego wszyscy tak się nad nią roztkliwiają. Przecież on zawsze był obleśny, a nie że nagle się taki stał.
          • waleria_bb Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 08:56
            Zgadzam się z tym.
        • 71tosia Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 10:36
          Ja tam bym się pierwszej zony nie czepiała ze nie wzięła rozwodu. Często jest tak ze nawet jak facet dawno nie odpowiada to ciagle decyzja o rozwodzie jest trudna - bo dzieci, bo mieszkanie, bo obowiązki, bo jakiś sentyment, bo wspólni znajomi etc. Nie kazdy ma ochotę kompletnie przeorganizować zycie bez wyraźnego impulsu.
          No i wcześniej pewnie aż tak mu nie odbijało i nie opowiadał w wywiadach o tym co robi w łóżku z pierwsza zona?
      • szpil1 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 10:55
        gaskama napisała:

> Gratulacje dla pierwszej żony! Obciachowiec nie robi jej siary.

Szczerze mówiąc to szkoda mi jego synów.
    • alchemy_alice Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania Skiby i 29.08.23, 03:02
      black.imak napisał(a):

> "Różnica wieku ma plusy i minusy. W łóżku uprawiamy wspinaczkę wysokogórską, os
      > iągamy szczyty. Po wszystkim wypadałoby coś obejrzeć, ja chcę zobaczyć jakiś pr
      > ogram informacyjny, ona bajki Disneya"— powiedział rozbawiony Krzysztof Skiba.

Być może nie rozpoznaję ironii, ale tutaj chyba mnie kopnęła w tyłek i mam przedziwne wrażenie, że Skiba sobie zwyczajnie żartuje
    • falofilia.falofilia1 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania Skiby i 29.08.23, 10:57

W ramach retorski była ślubna powinna ogłosić coś w stylu : "z moim dużo młodszym nareszcie wiem co to jest .........................." , o !
      tak by oblechowi gula latała przez tydzień i fujarka zwisała i nie chciała dygnąć nawet o milimetr 24/24 smile smile smile

..................
      www.facebook.com/p/Andrzej-Gerlach-100076612399478/
      • riki_i Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 11:13
        Póki on jest na haju, to nic nie dotrze. A jak się z niego wybudzi, to żadne demonstracje byłej żony nie będą potrzebne, bo sam skonstatuje w jakiej czarnej dupie się znalazł.
        • taniax Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 14:03
          riki_i napisał:

> Póki on jest na haju, to nic nie dotrze. A jak się z niego wybudzi, to żadne de
          > monstracje byłej żony nie będą potrzebne, bo sam skonstatuje w jakiej czarnej d
          > upie się znalazł.

I to jest wspaniałe bo ono musi nastąpić. Znam takich co po wybudzeniu kilka następnych lat zachodzili w głowę co tu się odjeb..ło?
          • hosta_73 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 14:07
            Jak do tego doszło, nie wiem 😀
            • falofilia.falofilia1 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania 29.08.23, 19:19
              Myśleli Wackiem smile
              Albo inaczej . To Wacek za nich myślał smile

...............
              www.onet.pl/styl-zycia/onetkobieta/to-wszystko-jest-banda-zlodziei-mieszkancy-warmii-i-mazur-o-politykach/h1x93ev,2b83378a
    • falofilia.falofilia1 Re: " W łóżku osiągamy szczyty"- Wyznania Skiby i 29.08.23, 13:15

Kazimierz Skiba smile

.........
      www.facebook.com/p/Andrzej-Gerlach-100076612399478/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka