Dodaj do ulubionych

kolorowe rajtki modne tej jesieni

28.08.23, 21:23
pamiętam nosiłam takie kolorowe, ale to było ze 30 lat temu i nie byłam wtedy już dzieckiem. Dziś to jednak nie dla mnie, z takich róznych noszonych dawno pamiętam też w rózne wzory np w takie małe w kropeczki, to było cudosmile

Z tego co widzę na zdjęciach moda na wszystko w jednej tonacji
Fajne? któraś się skusi?
Obserwuj wątek
    • pepsi.only Re: kolorowe rajtki modne tej jesieni 28.08.23, 21:28
      Od lat mam kolorowe rajtki, nawet w biedrze w ubiegłą jesień, a może to było 2 lata temu? kupowałam jakieś bordowe, turkusowe... mam też zielone, pomarańczowe.....
      Cieszę się, że wreszcie przyszła moda na kolorowe rajstopy.
      Było mi przykro ubierać sie latami niemodnie.
      • pepsi.only Re: kolorowe rajtki modne tej jesieni 28.08.23, 21:42
        Oczywiście to żart!
        Miałam wywalone na to, czy modne czy niemodne, i skoro kupiłam takie, i następnie nosiłam, to znaczy że mi sie podobają. I nosiłam je z przyjemnością.

Panna Lila. Moim zdaniem są fajne. Tak, skuszę sie, i jak co roku dokupię sobie ze 2-3 pary w kolorze, jakiego jeszcze nie posiadam.
    • kropkaa Re: kolorowe rajtki modne tej jesieni 28.08.23, 21:49
      Calzedonia od lat ma wiele kolorów rajstop. Co prawda ja team #nuda_i_bajzik ale koleżanka nosi wszystkie tylko nie czarne.
      • majenkirr Re: kolorowe rajtki modne tej jesieni 29.08.23, 01:04
        kropkaa napisała:
        koleżanka nosi wszystkie tylko nie czarne
        .

To całkiem odwrotnie niż ja 🙃
        • kropkaa Re: kolorowe rajtki modne tej jesieni 29.08.23, 01:14
          I ja big_grin
          A z dodatkiem kaszmiru jakie milutkie i cieplutkie!
      • tairo Re: kolorowe rajtki modne tej jesieni 29.08.23, 07:23
        Ja czarne noszę, ale nie mogą być gładkie.
        Nie noszę natomiast cielistych.
        • kropkaa Re: kolorowe rajtki modne tej jesieni 29.08.23, 11:45
          Ponieważ większość cienkich rajstop nie dotrwa do prania (co mnie wkurza niemiłosiernie - raz nawet zareklamowałam rajstopy w Calzedonii, gdy nawet kroku nie zrobiłam, bo zaraz oczko poszło), w ub. roku kupiłam 40 den w kolorze nude. Nie wygląda to wcale tak źle jak wszyscy pisali (zakładałam chyba wątek albo się podpięłam), stwierdziłam, że zaryzykuję te 30 zł czy ile tam w wielopaku wychodzi, najwyżej pod spodnie będę w mrozy zakładać. Jakaś odmiana dla czarnego to jest.
    • trampki-w-kwiatki Re: kolorowe rajtki modne tej jesieni 28.08.23, 22:32
      Nosiłam! Ale nózie miałam wtedy chudziutkie takie, że to idealnie wyglądało. Teraz wybieram czerń 😜
      • raczek47 Re: kolorowe rajtki modne tej jesieni 28.08.23, 23:09
        Noszę kolorowe,jak najbardziej,ale wolę kontrastowo,np.rozowe rajtki i granatowa sukienka, zaczynam się tak ubierać mniej więcej od końca października (ale to samo przychodzi) ,to taki zastrzyk energetyczny.
        • hosta_73 Re: kolorowe rajtki modne tej jesieni 28.08.23, 23:28
          A jakie nosisz buty do takiego zestawu? Granatowe?
          • raczek47 Re: kolorowe rajtki modne tej jesieni 29.08.23, 09:18
            Też,ale i szare,brązowe,czarne,już wtedy takie wyższe,botki,kozaki.
    • tairo Re: kolorowe rajtki modne tej jesieni 28.08.23, 23:09
      Noszę konsekwentnie od lat bez zwracania uwagi na modę, bo lubię. Resztę ubrań mam raczej stonowanych (większość czarna), więc z rajstopami szaleję, zarówno kolory jak i wzory.
      Zobacz sobie Snag Tights.
      Zaglądając do szuflady: Aristoc, Cette, Charnos, Falke, Gipsy, Jonathan Aston, Leg Avenue, Marilyn, M&S, Oroblu, Pamela Mann, Pretty Polly, Wolford, nawet coś z Primarka mam.
      • panna_lila Re: kolorowe rajtki modne tej jesieni 29.08.23, 07:14
        Zobacz sobie Snag Tights.
        dziekuję zajrzałam, aż chce się braćsmile...a te modelki przeurocze, jest w nich taka radość życiasmile
        • tairo Re: kolorowe rajtki modne tej jesieni 29.08.23, 07:19
          Bierz, warto!
    • jowita771 Re: kolorowe rajtki modne tej jesieni 28.08.23, 23:43
      Uwielbiam takie rajstopy! Nakupię i będę komponować z resztą.
    • mrs.solis Re: kolorowe rajtki modne tej jesieni 29.08.23, 05:38
      Oprocz czasow przedszkolnyc, nigdy nie mialam kolorowych albo wzorzystych rajstop. Cos takiego jest dla mnie nie do przejscia, tak samo jak kolorowe spodnie.
    • conena Re: kolorowe rajtki modne tej jesieni 29.08.23, 07:30
      O nie. Stylizacje na Phoebe Buffay totalnie nie dla mnie. #teamczarne
    • alina460 Re: kolorowe rajtki modne tej jesieni 29.08.23, 07:35
      A mi się nie podoba, że tak się wszystko zlewa kolorystycznie. Wolę raczej kontrasty.
    • mama-ola Re: kolorowe rajtki modne tej jesieni 29.08.23, 08:18
      Noszę jesienią 40 den granatowe, niebieskie, zielone i szare od paru lat. (Innych kolorów akurat nie, bo mi nie pasują do spódnic). Tutaj są czerwienie i pomarańcze - no jakiś rudy mogłabym rozważyć. Ten miętowy będzie wyglądał trupio, wiem, bo miałam jasnoszare i były trupie, wyrzuciłam.
      Moja koleżanka z pracy miała musztardowe, strasznie jej się podobały; ja akurat musztardowe nie bardzo.
    • primula.alpicola Re: kolorowe rajtki modne tej jesieni 29.08.23, 08:19
      Oj, nie. Kiedyś nosiłam, teraz to zupełnie nie moje.
    • la_felicja Re: kolorowe rajtki modne tej jesieni 29.08.23, 14:58
      Mnie to się kojarzy z Amy Farrah Fowler, zwłaszcza do płaskiego obuwia. Nie moja bajka.

Chociaż miałam kiedyś jedną kumpelkę - ubierała się albo cała na czarno, albo na szaro - do tego oczoyebne amarantowe albo turkusowe rajstopy i jakiś jeden element biżuterii w tym samym kolorze (albo kolczyki, albo naszyjnik, albo bransoletka) - efekt był fajny. To były późne late 90-te albo wczesne dwutysięczne
    • princy-mincy Re: kolorowe rajtki modne tej jesieni 29.08.23, 15:12
      Od lat mam kolorowe rajty, zwlaszcza fiolety, fuksje i roze, trafi sie jeszcze blekit i turkus.
      Lubie taki kolorowy, mocny akcent.
    • snakelilith Re: kolorowe rajtki modne tej jesieni 29.08.23, 15:16
      Mam pełną szufladę kolorowych rajstop. Nie noszę czarnych ciuchów, więc czarne odpadają. A cielistych też nie noszę, bo jak noszę spódnice to raczej takie krótsze i nie chcę by wyglądało to za bardzo wyzywająco.
      Kolorowe rajstopy są do tego super. Tyle tylko, że nawięcej ma granatowych, oberżyny i ciemnej zieleni. Oraz szarości, taupe i podobnie wpadających w kolory i wzory wełny. Ma też jedną pary w szkocką kratkę, w stonowanych kolorach. Pastelowych jak te miętowe, raczej nie noszę, choć ładnie to moim zdaniem wygląda. W ogóle mam zamiar zimą nosić jaśniejsze i weselsze kolory niż do tej pory, więc czemu?
      • trampki-w-kwiatki Re: kolorowe rajtki modne tej jesieni 29.08.23, 15:22
        Lubię to!
    • mja-15 Re: kolorowe rajtki modne tej jesieni 29.08.23, 15:51
      Kolorowe to chyba miałam w dzieciństwie, tak poniżej 4 roku życia.
      Obecnie pod spodniami, które noszę zawsze i wszędzie i tak koloru nie widać. Chociaż jest na tyle ciepło zimą, że w ogóle rajtek zimą nie noszę.
    • siedemkropek82 Re: kolorowe rajtki modne tej jesieni 29.08.23, 19:41
      Mam jeszcze fioletowe choć nie wiem czy na tyłek mój jeszcze wejdą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka