Dodaj do ulubionych

Najlepsze nogi w Ameryce należą do…

29.08.23, 17:09
Moja faworytka, z tego co sprawdziłam zawsze miała ładne nogi ale chyba coś tam ćwiczy do tego. Idealna długość, ładne kolana i kostki.
Obserwuj wątek
    • clk Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 17:18
      Zgadzam się.
      Tylko ten chłopak za nią psuje cały look
      • 1matka-polka Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 18:07
        Ten z tylu to chyba Justin Bieber...

https://paczaizm.pl/content/wp-content/uploads/miley-cyrus-justin-bieber.jpg

https://pobierak.jeja.pl/images/b/9/5/350357_epickie.jpg
      • szarmszejk123 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 18:08
        Borze, dopiero go zobaczyłam... I już nie odzobaczę 🤣
      • kk345 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 19:38
        clk napisała:

> Zgadzam się.
        > Tylko ten chłopak za nią psuje cały look

Powinna kazać go usuwać ze zdjęć- szykowała się godzinami, a gość w dresie zrujnował wow efekt w pół sekundy.
        • 1matka-polka Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 20:11
          A tu?

https://hips.hearstapps.com/hmg-prod/images/justin-bieber-and-hailey-bieber-are-seen-on-august-28-2023-news-photo-1693253253.jpg?resize=980:*
          • kk345 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 20:18
            Dżizas, jak jakiś bezdomny stalker.
            • seaview Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 20:33
              Koleś jest tragiczny
              • seaview Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 13:37
                Btw. podobnie wygląda Beyonce na scenie razem z Jay Z. On brzydal w luźnych ciuchach, ona wystylizowana i zrobiona na maksa, w seksi fatalaszkach, desperacko kręcąca tyłkiem.
        • angazetka Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 20:55
          Może i szykowała, ale wygląda, jakby nie żyła.
          • kk345 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 21:03
            Spoko, spodziewałam się przeczytać, że ma krzywe/grube nogi, jest okropnie brzydka i ma okropne włosy. Może tez być martwa, czemu nie- ematka nie zawodzi.
            • angazetka Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 21:06
              Przepraszam, że nie podoba mi się zdjęcie celebrytki, której nawet nie znam.
      • borsuczyca.klusek Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 20:13
        To jest prawdziwy szok co showbiz zrobił z tym dzieciakiem.
        • waleria_bb Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 20:15
          Nie on pierwszy.
          • borsuczyca.klusek Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 20:36
            Wiem, on przynajmniej żyje
    • hermenegilda_zenia_is_back Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 17:25
      Bawia te rankingi, z pewnością sprawdzili te wszystkie miliony kobiet i wynik akurat na korzyść celebrytki hahaha. No i człowiek zredukowany do nog, ale ona faktycznie pod kopuła za dużo nie ma, dobrze ze chociaż figurę ma jako kapitał
    • alpepe Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 19:37
      Nie wiem, nie podobają mi się. Niby wszystko w porządku, wypielęgnowane, nie za chude, nie za grube, ale coś tam jest nie tak, ale nie jestem aż tak dociekliwa, by przeanalizować, czy tam są koślawe kolana, czy coś nie tak z proporcjami.
      • kk345 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 20:11
        Oczywiście big_grin
        • alpepe Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 20:55
          Dlaczego? Sądzisz, że powinnam jednak się pochylić? Okej, zajęło mi to chwilę i pewna na sto procent nie jestem, ale chyba koślawe kolana, coś chyba lekko rotuje.
          • koko8 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 21:01
            Koślawe to iksy? Tak, z pewnością ta dziewczyna ma nogi w iks 😂
            • kk345 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 21:03
              W dodatku grube i brzydkie big_grin
              • alpepe Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 21:33
                Nie, ma nogi prawie jak lalka Barbie. Niektórym to się podoba. Mnie nie ale obserwowałam hollywoodzkie aktorki-tancerki z lat 50.-60, taka budowa nóg była dość popularna, u nas nie.
                • koko8 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 21:36
                  Piszesz o szpotawych, koślawe są w iks. Ale też dziewczyna ze zdjęcia takich nie ma.
                • black_magic_women Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 01:35
                  Kiedyś słyszałam określenie "nogi jak odwrócona butelka szampana"(przedwojnie) ale to chyba nie o to chodzi, prawda? Więc jakie to nogi z lat 50 i 60?
    • seaview Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 19:54
      Musiałam się zastanowić czy to Hailey Bieber, czy Bella Hadid.
      Tak, ona w ogóle figurę ma super. Ale nie podobają mi się jej męskie rysy twarzy. Bardzo poszła w ojca.
      • waleria_bb Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 20:01
        Męskie? Nie powiedziałabym. Ma mały nos, normalny podbródek, żuchwa też nie jest jakaś nadmiernie ostra.
        • seaview Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 20:31
          No proooszę cię, kwadrtowa twarz z mocno zarysowaną szczęką.
          • kk345 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 20:35
            Niom. Paskuda, c'nie? big_grin
            • seaview Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 20:52
              No właśnie nie, aż dziwne, że przy takich rysach jest ładna. Oczywiście także konkretnie poprawiona. wink
      • 1matka-polka Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 20:09
        A jej ojciec, to ten najgłupszy Baldwin🙄
    • majenkirr Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 20:05
      I tak jest znienawidzona przez 3/4 Ameryki 😏
      • waleria_bb Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 20:14
        To cały czas chodzi o to, że team Selena jej nie znosi? Nie jestem w temacie zagranicznych gwiazdek, śledzę polskie dramy. 😆
        • majenkirr Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 20:34
          waleria_bb napisał(a):
          > To cały czas chodzi o to, że team Selena jej nie znosi? Nie jestem w temacie za
          > granicznych gwiazdek
          , 😆

Czyli jednak jesteś wink
    • tanebo001 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 21:03
      No nie wiem... Ta stopa grecka wszystko psuje...
      • ewka.n Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 21:12
        tanebo001 napisał:

> No nie wiem... Ta stopa grecka wszystko psuje...

- skrzywił się nasz wysmakowany koneser znacząco przewracając oczyma.
    • bywalec.hoteli Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 21:04
      Nogi ładniejsze od twarzy. Kim jest ich posiadaczka?
    • ewka.n Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 21:40
      A PL królowa jest tylko jedna:

https://api.copypasta.pl/img/covers/363.jpg
    • klaramara33 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 21:44
      Zbyt kościste
    • gaskama Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 21:49
      Nie wiem, kto to, ale nogi ma świetne. Generalnie boską ma figurę.
    • chicarica Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 23:01
      Tak jak zazwyczaj nie wpisuję się w wątkach urodowo-figurowych, bo raz że mnie nudzą, dwa że zawsze jest jatka, tak tu się wypowiem, ale nie na temat. Nóg nie skomentuję bo jak już wspomniałam i tak będzie jatka, ale podzielę się przemyśleniem, że zdumiewa mnie, że jest ona uważana za niesłychanie piękną. Cyborgo-ryba. Twarz kompletnie bez wyrazu.
      Chyba po prostu ikona dzisiejszych czasów, w których rządzi instagramowa pustota.

PS. Skoro jesteśmy przy temacie, to czy ktoś mi może wyjaśnić fenomen tego obrysowywania ust kredką daleko poza obrys naturalnych ust? Przecież to widać jak cholera. Za "moich" czasów uważane to było za tandetę, teraz to jakby mainstream?
    • princy-mincy Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 23:06
      Ona wygląda świetnie i nie wiem jakim cudem dziewczyna tak zadbana jest z takim zapuszczonym gościem.
      • hermenegilda_zenia_is_back Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 23:22
        Gość był kimś, ona nikim zanim nie zaczęła się z nim pokazywać, ona poza znanym starym i wyglądem nie ma nic, on ma talent ( choc niekoniecznie trafiający do wszystkich). Pomogło?
        • princy-mincy Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 09:13
          Nie no, bez przesady. Nie byla nikim, choc mniej znana niz on.
          On niech ma sobie ten talent, tylko co z tego, skoro go tak marnuje?
          • pade Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 09:40
            Ostatnie co można o nim powiedzieć to to, że marnuje talent.
            • princy-mincy Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 14:31
              Kojarze go jako dzieciecego piosenkarza (nie wiem, czy sam pisal teksty), ktory x lat temu zrobil furore wsrod nastolatek a obecnie jest nieprzyjemny dla otoczenia, awanrtury, burdy itp. Widac nie jestem na biezaco, bo przyznam, ze nie jestem jego targetem wink
              • tanebo001 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 14:36
                princy-mincy napisała:
                nie
                > jestem jego targetem wink

masz krótki nóżki?
      • sloneczna_paraolka1 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 02:43
        princy-mincy napisała:

> Ona wygląda świetnie i nie wiem jakim cudem dziewczyna tak zadbana jest z takim
        > zapuszczonym gościem.

On wcale zaniedbany nie jest.
        To ze ma dres i crossy ,nie znaczy ze jest zaniedbany. Ba czyste ciało i bale skarpetki. Wiec chyba coś tam o siebie dba.

Nie wiem gdzie szli ,ale chyba nie na jakąś gale. (Mogę się mylić) Jeśli to jakieś zwykle wyjście , to ona wyglada jak głupia. Skoro na zwykle wyjście wystroiła się jak stróż w Boże ciało.
        • al_sahra Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 03:15
          sloneczna_paraolka1 napisała:

> Nie wiem gdzie szli ,ale chyba nie na jakąś gale. (Mogę się mylić) Jeśli to j
          > akieś zwykle wyjście , to ona wyglada jak głupia. Skoro na zwykle wyjście wystr
          > oiła się jak stróż w Boże ciało.

Była na nowojorskiej promocji swojego nowego kosmetyku (truskawkowy błyszczyk do ust, stąd kolor ubioru, biżuterii i makijażu). On pojawił się jako osoba towarzysząca. Sama zdecyduj, kto był bardziej stosownie ubrany.
          • szarmszejk123 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 09:45
            Mógł chociaż czerwone te klapki założyć..
    • geez_louise Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 29.08.23, 23:18
      Bardzo ładne.
    • frntta666 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 07:14
      Ona cala jest piekna. Widzialam jej zdjecia w takich ciuchach, ze malo ktora sylwetka by sie obronila- a ona wygladala jak milion dolcow wink Chociaz najpiekniejsze nogi, miala Julia Roberts i pewnie nadal ma, bo akurat nogi sie z wiekiem raczej nie psuja...
    • tanebo001 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 07:35
      jastrzabpost.pl/newsy/hailey-bieber-pokazala-posladki-poznaczone-rozstepami_1308684.html
      • frntta666 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 07:39
        Ty nie mozesz byc prawdziwy
        • szarmszejk123 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 08:59
          Za to ona jednak jest, wygląda na to, że jednak jest żywa, bo martwym rozstępy się chyba nie robią wink
          • frntta666 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 09:02
            big_grin a licho wie- skoro wlosy po smierci rosna... wink
            • tanebo001 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 13:12
              Nie, włosy po śmierci nie rosną.
              • frntta666 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 14:13
                U Marqueza rosno! tongue_out
    • natalyaxx Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 09:03
      Super figura, ale twarz nawet po poprawkach mocno męska.
      • kot_filemon88 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 09:40
        Uważam, że urodę ma oryginalną, na pewno ładnie jej nos poprawili. Ale wiadomo, nie każdemu musi się podobać. Mi się nie podoba Bella Hadid, mimo że kombinowała z twarzą.
        • seaview Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 13:41
          Hadid przede wszystkim już jako 19-latka wyglądała na 35-latkę. Oczywiście atrakcyjną i zadbaną.
          • szarmszejk123 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 13:43
            To jest szansa, że jako 50tka też będzie wyglądać na 35 :p

Mam taką koleżankę. W liceum wyglądała na trzydziestkę ( nie było rozkmin kto idzie do monopolowego 🤣) a teraz ma prawie 40 i też wygląda na trzydziestkę:p praktycznie się nie zmieniła 🤷
            • seaview Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 14:13
              Tak, znam ten mit pocieszycielski kobiet, które od zawsze wyglądają "staro". Niestety w praktyce się nie sprawdza. wink
              • szarmszejk123 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 14:21
                Zobaczę za 10 lat jak się koleżanka będzie trzymać:p
                • seaview Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 14:28
                  Przykre, ale w ogóle przeświadczenie o niewyglądaniu na swój wiek często jest bez pokrycia. U mnie towarzystwo dobiega do 40-tki, sporo kobiet uważa, że wygląda na 10 lat mniej, a ja znam takie tylko dwie, kwestia typu urody i dobrych cer. Można być ładną, zadbaną i wygladać dobrze, ale to nie oznacza od razu młodego wygladu.
                  • szarmszejk123 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 14:52
                    A nie no, jasne.
                    Jednak ta wymienioną koleżankę znam od 1 klasy podstawówki i mogłam obserwować jej dorastanie i ona urodowo się jakby zatrzymała w pewnym momencie.
                    Nie jest ładna, bo i nigdy nie była ale tak, jak kiedyś wyglądała 10 lat starzej ( a jest ogólnie dość postawna, więc efektu "dziewczynki" nie było odkąd skończyła 15 lat:p) , tak teraz wygląda 10 lat młodziej 🤷
                    Ciekawe czy jej się to kiedyś wyrówna :p
    • alex_vause35 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 11:39
      Serio, te chude girki? Ćwiczące forumki, które wstawiają swoje fotki na forum, mają ładniejsze i przyjemniejsze...
      • kot_filemon88 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 11:44
        Mhm, krótkie balerony mają.
    • volta2 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 12:36
      Jeśli Tina wciąż żyje, to sorry, ale jeszcze długo nikt nie będzie pretendował do tego zjawiska
      • szarmszejk123 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 13:08
        Zmarła pod koniec maja.
      • seaview Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 13:39
        Nie, nie mają. Ale takich nóg jak ma Hailey nie da się wyćwiczyć, albo się takie ma, albo nie.
    • konsta-is-me Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 13:15
      Za chuda i koścista dla mnie.
      W każdej nogi zbyt chude zaczynaja wyglądać jak kurze łapki.
      • figa_z_makiem99 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 13:20
        One są szczupłej budowy i umięśnione.
        • figa_z_makiem99 Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 13:22
          Miało być w liczbie pojedynczej. Trenujący, drobnej budowy człowiek nigdy nie będzie miał grubszych nóg.
    • hippolina Re: Najlepsze nogi w Ameryce należą do… 30.08.23, 14:47
      Nieładna? To ja poproszę takie paskudne nogi i w ogóle to chcę tak obrzydliwie wyglądać. Zwłaszcza jak na zdjęciu na leżaku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka