Dodaj do ulubionych

Najdziwniejsza wiadomosc, jako ostatnio

29.08.23, 17:57
przeczytalyscie? Ja mam z dzisiaj. Do policji w Graz zglosil sie facet bez nosa. Twierdzil uparcie, ze nos stracil przy upadku z rowera. Psy policyjne odnalazly nos pana, ktory nie tylko nie chce kooperowac z policja, jak rowniez z lekarzami. Ponizej link. Macie cos rownie kuriozalnego?

Tekst linku
Obserwuj wątek
    • szarmszejk123 Re: Najdziwniejsza wiadomosc, jako ostatnio 29.08.23, 18:01
      Nie kuriozalne, ale godne podziwu - w Turynie przypadkowy przechodzeń złapał w locie czterolatkę która wypadła z balkonu na 5 piętrze.
      • dwa_kubki_herbaty Re: Najdziwniejsza wiadomosc, jako ostatnio 29.08.23, 18:17
        Zawsze mnie zastanawia jakie zdrowotne konsekwencje ma złapanie np. 20 kg spadających z 12 metrów? Naderwane mięsnie, scięgna czy nadwyrężony kręgoslup?
        Oczywiscie chwala mu za złapanie dziecka ale pewnie flaki mu się poprzestawiały.
        • szarmszejk123 Re: Najdziwniejsza wiadomosc, jako ostatnio 29.08.23, 18:19
          Widziałam go w tv, wygladał zdrowo :p
          • panna.nasturcja Re: Najdziwniejsza wiadomosc, jako ostatnio 29.08.23, 19:55
            Nie ma opcji zeby takie przeciążenie pozostało bez wpływu na zdrowie i kręgosłup.
            • szarmszejk123 Re: Najdziwniejsza wiadomosc, jako ostatnio 30.08.23, 08:58
              Myślę jednak, że nigdy się nie dowiemy jakie konsekwencje zdrowotne poniósł ten facet, bo to nie bardzo medialne i w ogóle nie "hero" 😉
    • 1matka-polka Re: Najdziwniejsza wiadomosc, jako ostatnio 29.08.23, 18:11
      W Turkmenistanie jest narodowy obowiązek zbierania bawełny w weekendy. Zbieraja nauczyciele, lekarze, inzynierowie, urzednicy państwowi, bibliotekarki, przewodnicy, kazdy.
      • andallthat_jazz Re: Najdziwniejsza wiadomosc, jako ostatnio 29.08.23, 19:17
        No to odpadaja rozkminy, co robic w weekend. 🤪
    • marta.graca Re: Najdziwniejsza wiadomosc, jako ostatnio 29.08.23, 18:21
      Jeden facet zarezerwował sobie kanię w lesie smile
      • turbinkamalinka Re: Najdziwniejsza wiadomosc, jako ostatnio 29.08.23, 18:44
        marta.graca napisała:

> Jeden facet zarezerwował sobie kanię w lesie smile
        >
        W zeszłym roku była jakaś afera o rydze. Dokładnie nie przytoczę ale było mniej więcej tak. Jakiś turysta znalazł na polanie rydze. Opowiadał o tym chyba w knajpie. W każdym bądź razie usłyszał to miejscowy i o mało nie doszło do bijatyki. Miejscowy twierdził że to jego miejscówka i on sobie te rydze hodował. Problem polegał na tym że miejscówka państwowa.
      • andallthat_jazz Re: Najdziwniejsza wiadomosc, jako ostatnio 29.08.23, 19:18
        Obsikal ja, czy tabliczke jakas postawil? 😂
        • bene_gesserit Re: Najdziwniejsza wiadomosc, jako ostatnio 29.08.23, 19:22
          Tabliczkę postawił " kanie zarezerwowane. Problem?" i tu był numer telefonu.

Ktoś te kanie zerwał, usmażył i wysłał mi zdjęcie talerza. Rezerwatów strzelił focha na tyle, że w odpowiedzi mu wysłał smsa "idę na policję, gnoju". Śmieje się z niego teraz cała Polska, a dyrekcja lasów państwowych potwierdza, ze rezerwacji grzybów nie praktykuje się w sensie, że są nieważne
          • andallthat_jazz Re: Najdziwniejsza wiadomosc, jako ostatnio 29.08.23, 19:26
            Hahaha! Byloby kombo jskby jeszcze poszedl na policje bez nosa! 😂😂😂
    • ursydia Re: Najdziwniejsza wiadomosc, jako ostatnio 29.08.23, 18:24
      Ach te sławne jakoimywink
      • andallthat_jazz Re: Najdziwniejsza wiadomosc, jako ostatnio 29.08.23, 19:19
        Odpuszczamy naszym winowajcom...
    • bene_gesserit Re: Najdziwniejsza wiadomosc, jako ostatnio 29.08.23, 18:29
      W Australii pewna mila pani skarżyła się na przygnębienie i roztargnienie. Tomografia wykazała coś dziwnego, jakby nietypowy guz. Podczas operacji chirurdzy wyciągnęli jej z mózgu żywego, ośmiocentymetrowego robala. Robal okazał się być pasożytem, który bytuje w putonach. Pacjentka przeszla do historii jako pierwszy człowiek zarażony pytonim pasozytem. Poza tym miewa się całkiem dobrze i nadal jest miła.
      • szarmszejk123 Re: Najdziwniejsza wiadomosc, jako ostatnio 29.08.23, 18:30
        O fuuuuu 🤮🤮🤮🤮
        • kira_03 Re: Najdziwniejsza wiadomosc, jako ostatnio 30.08.23, 08:40
          Nie chciałam tego wiedzieć 🤯🤢
    • heca7 Re: Najdziwniejsza wiadomosc, jako ostatnio 29.08.23, 18:39
      Że Petarda dostała pracę jako dyrektor i będzie zajmować się mężczyznami tongue_out
      • 1matka-polka Re: Najdziwniejsza wiadomosc, jako ostatnio 29.08.23, 18:49
        Mężczyznami
        • heca7 Re: Najdziwniejsza wiadomosc, jako ostatnio 29.08.23, 19:16
          Sorry wink Moja wielka wina.
      • andallthat_jazz Re: Najdziwniejsza wiadomosc, jako ostatnio 29.08.23, 19:20
        😂 "Gdzie ci Mezczyzni, prawdziwi tacy..." Na powaznie, to wialabym na ich miejscu.
        • alewcale Re: Najdziwniejsza wiadomosc, jako ostatnio 29.08.23, 19:33
          To z cyklu "Nasze polskie Eldorado".....no kaznodzieja normalnie. Powiedział, że 2200netto i jest 2200netto.
          Zastanawiam się jak to wpłynie na inflację, bo dziarskim krokiem zmierzamy w kierunku Wenezuela bis 🤔
          www.biznesinfo.pl/kosztowna-pomylka-kaczynskiego-dotyczaca-14-emerytury-miliony-polakow-dostana-wiecej-pieniedzy-mm-mm-290823
          • andallthat_jazz Re: Najdziwniejsza wiadomosc, jako ostatnio 29.08.23, 19:38
            A Wy narzekacie jeszcze... 🙄 Prezes mowi i masz.
            • alewcale Re: Najdziwniejsza wiadomosc, jako ostatnio 29.08.23, 20:43
              a może to Argentyna bis? 🤔 Tylko co mają zrobić ci, którzy nie mają serca napadać na sklepy, bo żal im ekspedientek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka