Dodaj do ulubionych

Dlaczego ucichło o zdradzie Bosackiego?

30.08.23, 19:27
Chodzi o wybory? Dlaczego nie wyszło nigdy na jaw z kim miał romans i do kogo odszedł? Wszystkie media milczą, to że milczy pani Kasia, to rozumiem, ale zazwyczaj chociażby konkurencyjna partia wywlekłaby trupa z szafy, a tu nic.
Obserwuj wątek
    • areyoubetter Re: Dlaczego ucichło o zdradzie Bosackiego? 30.08.23, 19:46
      ???
    • leosia-wspaniala Re: Dlaczego ucichło o zdradzie Bosackiego? 30.08.23, 19:56
      A co to znowu za trup? Zdrada, nawet dla wyborców piss to nie jest przecież żaden wielki skandal. Może jakby zdradził z facetem albo nieletnią, ale tak? Zresztą dla piss akurat lepiej zdrad nie wywlekać.
      • gaskama Re: Dlaczego ucichło o zdradzie Bosackiego? 30.08.23, 20:20
        Szczególnie dla wyborców PiS nie jest to skandal. Im bardziej prawicowa partia tym normalniejsze są skoki w bok. Unieważnia się małżeństwo po 30 latach i jest git.
    • szara.myszka.555 Re: Dlaczego ucichło o zdradzie Bosackiego? 30.08.23, 20:01
      Wydaje mi się, że po prostu to nikogo nie interesuje.
    • kaki11 Re: Dlaczego ucichło o zdradzie Bosackiego? 30.08.23, 20:01
      Bo nikt nie podgrzewa tematu. Bosacki oświadczył, ze nie będzie się wypowiadał, Bosacka podziękowała fanom za wsparcie na insta i chyba tyle (przynajmniej ja tyle wyczaiłam, ale też ich nie śledzę na co dzień), więc skoro para milczy to portale nie mają czego rozdrapywać. Konkurencja polityczna pewnie uznała, że na wyciąganiu romansu nic nie ugra są przecież inne tematy a Bosacki nie jest najbardziej medialną twarzą PO.
    • panna.nasturcja Re: Dlaczego ucichło o zdradzie Bosackiego? 30.08.23, 20:09
      O rany a kogo to obchodzi kto kogo z kim zdradzał lub nie? Dlaczego miałby o tym pisać media? Listości, to są prywatne sprawy a nie tematy dla dziennikarzy.
      • komunia23 Re: Dlaczego ucichło o zdradzie Bosackiego? 30.08.23, 20:14
        Przecież plotkarskie portale głównie piszą o zdradach i wałkują temat. Koroniewscy x lat temu, Rzeźniczak, Antek z nową flamą, Fabiański i Rafalala. To wszystko były zdrady. A tu napisali raz, bez wywlekania z kim zdradził.
      • taniax Re: Dlaczego ucichło o zdradzie Bosackiego? 30.08.23, 21:32
        Media i lud uwielbiają takie tematy a tym bardziej kto z kim. Zazwyczaj mielą przez lata pisząc o następnych neksiach w kontekście eksiów więc rzeczywiście dziwne bo to jest chyba pierwszy taki przypadek że nikt szerzej nie wie do kogo pan się stlenił mimo że to prawdziwy smaczek.
      • taniax Re: Dlaczego ucichło o zdradzie Bosackiego? 30.08.23, 21:56
        O Lisach i Rusin pisali chyba przez 15 lat a po prawie 20 stu napisali z kim po kolejnym rozwodzie jest Tomasz, stwierdzili że kogoś to obchodzi.Z mediów można się dowiedzieć z kim jest obecnie były Marty Kaczyńskiej itd ludzie to lubią.
    • semihora Re: Dlaczego ucichło o zdradzie Bosackiego? 30.08.23, 20:18
      Bo życie takiego njusa jest bardzo krótkie.
    • dreg13 Re: Dlaczego ucichło o zdradzie Bosackiego? 30.08.23, 20:25
      Czytam i się zastanawiam, o co chodzi z Bosakiem, haha
    • angazetka Re: Dlaczego ucichło o zdradzie Bosackiego? 30.08.23, 20:32
      Bo to ani jakaś niesamowita sensacja, ani powszechnie znany człowiek.
      • taniax Re: Dlaczego ucichło o zdradzie Bosackiego? 30.08.23, 22:06
        A czy była jakiegoś Boruca to jest powszechnie znana osoba?Nie ale media uznały że kogoś interesuje że była z Dubienieckim który też był tylko czyimś mężem, media roztrząsały tego typu związki i słabo kojarzone persony takich przykładów można mnożyć.
        • borsuczyca.klusek Re: Dlaczego ucichło o zdradzie Bosackiego? 30.08.23, 22:12
          Tam jeszcze była gruba aferka finansowa w tle, więc tak było to interesujące.
          Poza tym Bosacka to nie Kaczyńska.
          • taniax Re: Dlaczego ucichło o zdradzie Bosackiego? 30.08.23, 22:32
            Nie porównuje Bosackiej do Kaczyńskiej, nie tylko związki Kaczyńskiej były roztrząsane media w tym kraju potrafią opisywać życie uczuciowe byłych partnerów pogodynek, generalnie pisze się o każdym kto się nawinie a tu mimo że informacja o tym rozstaniu była w każdym miejscu i portalu kto z kim niewiadomo. Z innymi bohaterami tej historii to byłby temat na co najmniej 1,5 roku.
    • pepsi.only Re: Dlaczego ucichło o zdradzie Bosackiego? 30.08.23, 20:47
      Bo to nikogo nie interesuje, koniec tematu.
    • borsuczyca.klusek Re: Dlaczego ucichło o zdradzie Bosackiego? 30.08.23, 20:50
      Drama żyje tak długo jak główni zainteresowani podgrzewają temat. Tutaj oboje postanowili sprawy nie komentować.
    • princesswhitewolf Re: Dlaczego ucichło o zdradzie Bosackiego? 30.08.23, 20:52
      No jak nie wyszlo jak nawet tu na tym forum wklejali zdjecia tej 32 latki z nim...
      • komunia23 Re: Dlaczego ucichło o zdradzie Bosackiego? 30.08.23, 21:15
        Na forum, ale na Pudelku i innych portalach nie było jej zdjęcia
    • krypteia Re: Dlaczego ucichło o zdradzie Bosackiego? 30.08.23, 21:54
      Przecież wiadomo z kim ją zdradził i do kogo odszedł, by the way bardzo ładna dziewczyna
    • livia.kalina Re: Dlaczego ucichło o zdradzie Bosackiego? 30.08.23, 22:10
      Nie wiem czemu ci ludzie mieliby mnie informować o swoich prywatnych sprawach. Żadne z nich nigdy mnie nie pouczalo, jak mam żyć. Nigdy nie twierdzili, że jestem za głupia i za mało etyczna, żeby samemu decydować o sobie, swoim ciele, swojej rodzinie i swoich dzieciach. To niby czemu ja miałabym ich z ich spraw prywatnych rozliczać?
    • komunia23 Re: Dlaczego ucichło o zdradzie Bosackiego? 30.08.23, 22:18
      Straszne są te komentarze. Jesteście zaślepione polityką, a ja się poczułam jakbym głosowała na PiS. Czego nie zrobię nawet jak ktoś by mnie podpalał żelazkiem.
      Nagle żadnej plotki nie interesują, a codziennie z wypiekami na twarzy na pudlu siedzicie. Nie wiedziałam że to forum jest tak zakłamane.
      • livia.kalina Re: Dlaczego ucichło o zdradzie Bosackiego? 30.08.23, 22:33
        straszne bo się nie ekscytujemy czyjąś tragedią?
      • szara.myszka.555 Re: Dlaczego ucichło o zdradzie Bosackiego? 30.08.23, 23:13
        Ale to nie ma znaczenia z jakiej partii jest Bosacki. Ja go w ogóle nawet nie kojarzyłam z polityką - ani niczym innym, gościu jest dla mnie totalnym randomem. Stąd też brak zainteresowania.

A pisiaki znani są z głośnego nawracania wszystkich wokół na "życie po bożemu" - więc jak wypływa im jakaś kochanka, to ludzie mają z nich większą polewkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka