Dodaj do ulubionych

ematki z wrocławia

31.08.23, 21:12
Ma któraś internet z firemki WROCNET ? Od kilku dni staram się skontaktować bo nagle u teściowej niezapłacone faktury na I-BOKu, choć w banku zlecenie stałe zrobione i kasa poszła, poszedł też przelew natychmiastowy za te fakturki dwa dni temu, system firemki dalej tego nie odnotował, nikt nie odbiera telefonów. A w ich własnej domenie jeden z kontaktowych maili nie istnieje ( f@wrocnet.pl ).
Obserwuj wątek
    • mak_z_figa Re: ematki z wrocławia 31.08.23, 21:22
      Nie spotkałam się z tym wcześniej. Dziwne, a nawet podejrzane, że ich strona jest oznaczona jako niebezpieczna.
      • hannibal_lectourer Re: ematki z wrocławia 31.08.23, 22:46
        Nie tyle niebezpieczna, co po prostu nie mają zapdejtowanych certyfikatów w google, żeby się wyświetlała kłódeczka przed adresem - jeszcze z 4 dni temu mieli certyfikat na swoją główną stronę, ale już telefon mnie nie wpuszczał na ich I-BOK. Nowy tel. to jeszcze nie opanowałem obchodzenia bezpiecznego internetu... jak byłem raz w roku z dzieciem u teściowej i jej założyłem netflixa, a tu problem, bo mimo zlecenia stałego w banku po dwuletniej umowie kończącej się w czerwcu, która wtedy przeszła w bezterminową zgodnie z zapisami tej umowy dwuletniej, pojawiły się niezapłacone faktury na ich i-bok. A sieć działa szczątkowo, przez 3 dni nie byłem w stanie wejść na netflixa na tv i wpisać konto (które założyłem korzystając z jej laptopa podłączonego na 5g z routera w moim telefonie.
    • irma223 Re: ematki z wrocławia 31.08.23, 21:23
      Nie wiem, nie znam.
      Ale nie próbowałaś tu: wrocnet.pl/Kontakt ?
      • hannibal_lectourer Re: ematki z wrocławia 31.08.23, 22:53
        Próbowałem - mają tam dwa maile - jeden bok@wrocnet.pl - na to wysłałem zapytanie, z wytłumaczeniem sytuacji -że są faktury niezapłacone na ich koncie w I-BOK a bank stale kasę wysyłał i ma ustawione wysyłanie kasy do września włącznie. Plus wysłałem przedwczoraj kasę osobno natychmiastowym przelewem a zmian na koncie nie ma. I dalej jest szczątkowa przepływność w internecie. Plus nie można się do nich dodzwonić, plus ten drugi mail ( f@wrocnet.pl ) według gmaila nie istnieje - co wysyłam, przychodzą mi zwrotki, że nie dostarczne z powodu nieistnienia takiego adresu poczty email.
        • irma223 Re: ematki z wrocławia 01.09.23, 12:34
          Nic nie poradzę. Nie znam. Ceny też mają nie jakieś niskie. Co Twoją teściową skłoniło do akurat takiego operatora?
        • alpepe Re: ematki z wrocławia 01.09.23, 14:36
          Szczerze mówiąc, to nie rozumiem twojego postępowania, wygląda, jakby ktoś się zwijał z interesem, sądząc po komentarzach na fb, a ty im jeszcze pchasz kasę na drogę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka