mariola233 01.09.23, 07:59 Witam piękne panie, jak tam poranek mija, u mnie zimno, ja już po spacerku z przyjacielem, teraz druga kawka na rozgrzanie, życzę Wam miłego I ciepłego dnia 🌺🌷🌹⚘️🌻 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰 01.09.23, 08:16 Cześć Mariolka! My też już po spacerku, zapowiada się piękny dzionek 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: Cześć piękne 🥰 01.09.23, 08:21 Jak ja lubię twoje wątki😘😘 takie pozytywne i radosne😊 Odpowiedz Link Zgłoś
yannefer Re: Cześć piękne 🥰 01.09.23, 08:23 Ja od dzisiaj zaczynam zamknięcie miesiąca więc w pracy będzie ogień! Ale pogoda piękna, słońce świeci to od razu humor lepszy! Smacznej kawusi i miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
hippolina Re: Cześć piękne 🥰 01.09.23, 08:29 Dzień dobry, kłaniam się pięknie wszystkim emamom. No i nadszedł już wrzesień. Wakacje jak zwykle minęły za szybko. Ale jesień to moja ulubiona pora roku, więc się cieszę. Pomimo obowiązków. Wczorajsze zebranie w nowej szkole syna wypadło nadspodziewanie dobrze, jestem podbudowana, fajni rodzice, fajna wychowawczyni. W klasie 36 osób! Ale chyba będzie ok. Pogoda super, chłodno i słoneczko, wreszcie wytchnienie po upałach. Życzę miłego dzionka! Odpowiedz Link Zgłoś
banicazarbuzem Re: Cześć piękne 🥰 01.09.23, 09:18 Ja przed spacerkiem z psem, ale musi jeszcze chwilę poczekać 😁 Dzisiaj dwie ważne daty dla mnie, mamy rocznicę ślubu i w nowym miejscu ruszam pełną parą do pracy. Miałam kilka dni na wdrożenie się w nowe środowisko. Ludzie fajni, myślę, że będzie ok☺️ Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Cześć piękne 🥰 01.09.23, 11:44 Cześć piękna, poranek leniwy a jakże Odpowiedz Link Zgłoś
tokyocat Re: Cześć piękne 🥰 02.09.23, 07:49 Ja pojechalam o wpol do piatej rano odebrac corke z lotniska i potem prosto do pracy . Fajne te twoje posty, mile i bezinteresowne, zaczynam sie przyzwyczajac 😄😄😄 Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: Cześć piękne 🥰 02.09.23, 08:34 Bardzo mnie to cieszy, że podobają się pani moje posty, pozdrawiam serdecznie i życzę pięknego dnia 🥰 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰 02.09.23, 19:30 Wyszło 66.62 km. Trochę się zmęczyłem. Przez homika kondycja spadła. Przedtem potrafiłem zrobić Weinland Tour, 128 km. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Cześć piękne 🥰 02.09.23, 15:33 Ja też przy kawie, w towarzystwie najnowszego nabytku - silver streak pothos 🪴 (nawet nie wiedziałam, że taki jest 🙃). Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Cześć piękne 🥰 02.09.23, 17:54 Ładna roślinka i ta zieleń za oknem. U mnie było dłuuuugie odsypianie zaległości i kawa przyniesiona przez dziecko do łóżka. Mruczek staruszek przybiegł cieszyć się ze mnie. Szybko wygonił Jasia z łóżka. Jasiek naszczekał ale uciekł. Mam małpi gaj za oknem sypialni ale na fotce jest lilia afrykańska sprezentowana przez przyjaciół. Oraz ich urodziwy idealny mini piesek ze schronu na spacerze z naszymi trudnymi chalerami. Seniorek Kugi gada na lodówce. Bardzo gadatliwy kot. A Pinokio bezczelnie kradnie chleb z chlebaka, który specjalnie kupiłam by chleb był zamknięty i koty go nie kradły. Nie trawią zboża! Mam szalone i mega inteligentne koty wymagające kłódek i zamków na wszystkie szafki kuchenne. Nie da się nic przed nimi zamknąć. I karmię przecież, głodne nie powinny być. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰 02.09.23, 17:58 Piesio galanty. Mam nadzieję, że kundelek. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Cześć piękne 🥰 02.09.23, 18:09 Jaka fajna gromadka ❤️ Co tam Lolo pieprzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰 02.09.23, 18:23 majenkirr napisała: > Co tam Lolo pieprzysz? Że piesio fajny? Bo fajny. Nawet jeśli rasowy. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰 02.09.23, 19:26 Daj spokój. Nie będziemy tu toczyć sporów o wyższości kundelków nad rasowcami, czy odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś