panna_lila 02.09.23, 23:59 wymyśliłam sobie San Sebastian na wyjazd świąteczno-sylwestrowy. Czy to dobry pomysł, czy jednak może być zimno, wietrznie i deszczowo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homohominilupus Re: czy są tu mieszkanki kraju Basków? 03.09.23, 08:33 Nie jestem mieszkanką ale znam ten region dość dobrze. No, z dużym prawdopodobieństwem pogoda będzie taka jak piszesz. Moze niekoniecznie zimno ale wietrznie i deszczowo... San Sebastián jest super ale czy w grudniu? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: czy są tu mieszkanki kraju Basków? 03.09.23, 10:46 Gdzie jest Cauliflower vel... San Sebastian ma dosc lagodne zimy i duzo fajnych obchodow swiatecznych na Parte Vieja, starym miescie i przy morzu. Tzn nie spodziewaj sie ze bedzie cieplo powyzej 20 C jak np w grudniu na Maderze czy Teneryfie, ale na pewno cieplej niz w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
sagutxiki Re: czy są tu mieszkanki kraju Basków? 03.09.23, 11:49 Pogoda jest kapryśna. Ja mieszkam w Bizkaia, nie cała godzina drogi do San Sebastian, i tak, w zeszłym roku na Sylwestra było gorąco, krótkie rękaw itp ale nie było to normalne, inne zimy zimne, ok 5 stopni i wilgoć może bliżej wybrzeża jakiś mikrollimat i łagodniej. Potencjalnie jest możliwe wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś