mariola233 03.09.23, 10:22 Witam Was ciepło, jak niedziela się zaczęła Wam???Ja się szykuję na dożynki, u mnie słońce świeci ale jest chłodno, co macie dzisiaj w planie???Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego dnia 🌻⚘️🌹🌷🌺🥰 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brenda_bee Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 10:27 Fajnie wyglądasz😘 Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 10:43 U mnie mgła, w planach nic :p Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaika Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 10:45 Jak smutno makaronie... Upchać w domu i miziac Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 10:46 A gdzie tam, on się cieszy. Taka pogoda to dla niego raj :p Odpowiedz Link Zgłoś
szorstkawelna Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 10:43 Kawa na rozpęd, a potem góry prania, sprzątanie i joga. No i spacer z psem. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 11:23 Ooooo mamy podobne stoły! Odpowiedz Link Zgłoś
szorstkawelna Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 13:38 Faktycznie! Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 10:45 Plan: przetrwać. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 10:45 Co ci dolega znów, Ziuciu droga? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 10:51 Znów? A kiedy mi ostatnio coś dolegało? Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 10:52 Cyklicznie coś ci dolega :p Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 11:23 Acha. Nawał pracy mi dolega. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 04.09.23, 22:49 chyba melancholia znaczy deprezsja jej dolega... Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaika Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 10:46 Dzień jak codzien Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 10:51 Nad rzeczką. Wczoraj był Rems, dzisiaj Neckar. 🥰🥰🥰 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 10:52 Rumak u płota Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 10:54 Dziś czekoladowy dzień. Ciasto czekoladowe w piekarniku, ja jem ciapkę bananową z czekoladą. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 10:59 Leżę w łóżku i czytam. Wstanę albo nie. Jutro jedziemy nad morze, na ostatnią część urlopu. Bardzo się cieszę, chociaż timing fatalny, pierwszy tydzień szkoły,w robocie powinno zamówień. Ale... skoro i tak będę dalej to będę oddychać, ponieważ ( w basenie), gadać, chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 11:00 Błędy jak zwykle. Przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 11:58 Czytałam! Jestem fanką prozy Petry. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 12:06 To druga książka, którą przeczytałam ( prawie). Jestem pod wrażeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 11:07 Ja własnie kończę pić drugą kawę. Już po spacerze z psem a za chwilę będzie rower i zwiedzanie schronu. Miłej zabawy na dożynkach! Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 11:16 Okres na urlopie, plany uległy więc modyfikacji na: nic. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 11:59 W czymże okres tak strasznie przeszkadza??? Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 12:06 Mnie we wszystkim. Współczuję psui ( psuji ? ) urlopowej 🍀🍀🍀 Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 12:22 W zwiedzaniu okoliczności natury, gdzie w pobliżu nie ma łazienki Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 13:26 Mnie przeszkadza nawet w leżeniu i spaniu, nie mówiąc o jakiejkolwiek aktywności. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 11:27 Pobiegane! To tak na dobry początek. A później się zobaczy, ale coś mi mowi, że głównie to bedzie kocyk, książka i/ lub Netflix albowiem pogoda dzis mało wyjściowa. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 11:52 Kawa nr 2. Lało i przestało a my nadal ogarniamy skutki wczorajszej awarii pralki. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 11:53 Dowód ze zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 12:02 Kurczę, właśnie zauwazylam, że pralka mi cieknie 😞 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 12:18 To trzymam kciuki, żeby się nie skończyło tak jak u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
laura.palmer Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 11:58 Wstałam rano, posprzątałam chałupę, bo nie było na to czasu przez cały tydzień. Teraz leżę z maseczką, potem ogarnę placki z cukinii oraz tzatziki na obiad. Wieczorem pójdę pobiegać, a poza tym będę zbijać bąki przez resztę dnia. Zapowiada się dobry dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 12:08 Oj akie fajne menu 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 12:09 Spacer po plaży ☀️ Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 12:16 Fajny konik morski Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 12:11 Spędzam weekend z synową utwierdzając się w przekonaniu, że to świetna dziewczyna 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 12:17 cosmetic.wipes napisała: > Spędzam weekend z synową utwierdzając się w przekonaniu, że to świetna dziewczy > na 😊 > O jak fajnie !!! 🙃🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 13:27 To naprawdę miłe Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 12:14 Trening zrobione,kawY wypite,baterie naładowane-(dokładnie w tej kolejności)-na calodniowa podróż 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
hippolina Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 13:00 Szykujemy się do pracy i szkoły, od jutra powrót do kieratu. No nic, trudno, idzie się przyzwyczaić. Przeglądam zdjęcia z wakacji, chcę je jutro dać do fotografa. Szkoda, że nie umiem wstawiać zdjęć na forum. A plany to wybyczyć się przed tygodniem obowiązków, przygotowałam więc wczoraj obiad (tradycyjny, rosół, schabowe z kapustą zasmażaną, pieczone ziemniaki, ogórek kiszony, na deser szarlotka, a że jabłek zostało to jeszcze kompot) szybko przygotuję i pójdziemy na długi spacer. Potem kawa, maseczka na twarz i film. Nic nie będę robić. No może przygotuję tylko listę zakupów i jadłospis na tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 13:20 Teraz dużo łatwiej wstawić zdjęcie na forum, bo wstawiasz jak w emailu. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 13:31 Trening z rana, potem dostałam szału kulinarnego, zostawiłam pobojowisko do sprzątania mężowi i poszłam robić Nordic Walking w bardzo pięknych okolicznościach przyrody. A później pojadę nad jezioro z córkami, pogoda dziś wyborna. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 13:50 Poranną niedzielę przespałam z wyjątkiem pożegnania z małżonkiem ok 4 rano. Koty nakarmiłam. Teraz kawka w słońcu. Potem sprzątanie kuchni po wczorajszych gościach. Telefon do przyjaciela. Psi spacer i wybiegiwanie. Liczę na to, że wrzosowiska już kwitną. Układanie mozolne kalendarza w sensie planu wyjść koncertowych na nadchodzący sezon bo muszę wiedzieć ile i które bilety kupić i żeby nic na siebie nie nachodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
frntta666 Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 13:59 Milej niedzielki Piekna Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Cześć piękne 🥰jak tam poranna niedziela 03.09.23, 14:08 U mnie odpoczynek i doleczanie się po wczorajszym weselu na ile tylko dziecko pozwala chyba się zmotywujemy i idziemy na spacer do lasu bo widzę że przyjemna pogoda Odpowiedz Link Zgłoś