Dodaj do ulubionych

Cześć piękne 🥰Co słychać

04.09.23, 10:28
Witam, jak tam u Was zaczął się poniedziałek???u mnie zimno 17 stopni, właśnie wyjełam termofor bo mi zimno,co jeszcze może mnie rozgrzać???ciepło mi jak jest na dworze 30 stopni po niżej zimno mi,pozdrawiam Was serdecznie i życzę pięknego dnia 🌻⚘️🌹🌷🌺
Obserwuj wątek
    • hippolina Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 11:22
      Dzień dobry. U mnie nie ma szans na siedzenie, rozpoczęcie roku szkolnego, ciąg dalszy przeprowadzki i bałagan w firmie, spowodowany moją nieobecnością. No cóż, pańskie oko konia tuczy ... Mam nadzieję ogarnąć się do 1 listopada. Ale pogoda piękna, ma być wyjątkowo ciepły tydzień. W Biedrze rozpoczyna się sezon jesiennego sadzenia, dziś widziałam bardzo ładne tuje po 19,90. Wiosną kupiłam na promce trzy trawy pampasowe w tejże, rosną jak szalone. Życzę miłego tygodnia. I spokojnego.
      • heca7 Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 14:33
        Zawitał do mojego ogrodu taki gość 🙂 już przysuwalam sekator aby dziabnac dzikie wino a tu łypią na mnie czarne oczka 😳 żeruje podobno właśnie na dzikim winie więc mu ten pęd odpuściłam 😉
        Zmrocznik Gładysz
    • igge Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 12:53
      U mnie ciepło i słońce. Temperatura idealna tzn ok 24 stopni. Pobudka wczesna. W letniej lnianej sukience ( nie było mi wcale zimno) leciałam dziś z dzieckiem postać w kolejce po bilety od rana. Kasa wydana, teraz jeszcze muszę w kalendarz powpisywać.
      No, a potem nie zapomnieć, nie pomylić dat i godzin i dojechać na czas.
      Mam ostatnimi czasy kumulację przeróżnych wizyt lekarskich, eh...
      • igge Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 12:59
        Pozdrokissy smile.
    • kaki11 Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 13:09
      U mnie pierwszy dzień córki w przedszkolu, zbieramy się właśnie jechać ją odebrać na rowerach i skoczymy na jakieś lody, pogoda może nie upalna, ale przyjemna, choć trochę jednak zachmurzona. I zaczęłam ostatni tydzień pracy przed urlopem, co znaczy, że będę miała trochę rzeczy do po domykania, żeby nikogo z tym nie zostawić ale i tak już się cieszę na wyjazd smile
    • krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 13:51
      Ja dzisiaj zamówiłem TO, i jestem przeszczęśliwy. Chiałem się podzielić z Wami moim szczęściem!
      😍🤩💗💓💞
      • szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 13:57
        Ekspres się zepsuł?:p
        • krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 14:04
          Brawo! smile
          Cieknie trochę. Robią się takie minikałuże. Pan na Tubie wskazał tę część.
      • hippolina Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 16:04
        krwawy.lolo napisał:

> Ja dzisiaj zamówiłem TO, i jestem przeszczęśliwy. Chiałem się podzielić z Wami
        > moim szczęściem!
        > 😍🤩💗💓💞
        No przepiękne, cieszę się Twoim szczęściem tylko....co to jest?
        • krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 17:11
          To mufa prostaty. Na Amazonie po 4,12€.
          (cena prawdziwa smile)
          • krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 17:15
            www.amazon.de/Schlauchanschluss-Heizelement-Kaffeeautomat-DeLonghi-5332239200/dp/B00TZURI4W
    • daniela34 Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 14:50
      Figi do mnie przyszły rano. Cała skrzynka. Będzie dżem
    • majenkirr Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 14:57
      Zobaczcie co wczoraj na ciuchach widziałam. Starsze emamy pamiętają? big_grin
      • krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 15:03
        512 czego? Rupii? tongue_out
        • majenkirr Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 15:05
          $12.99
          • krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 15:10
            Aaaa, jak zwykle nieuważnie przeleciałem okiem. uncertain
      • fandorina Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 16:36
        Lalka Fleur?
        • majenkirr Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 18:21
          Nie, takie lalki siedziały u ciotek ba wersalkach i nie wolno ich było dotykać! 😂 Lalja jest id pasa w górę, dół to poduszka.
    • beataj1 Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 15:15
      Byłam na rozpoczęciu roku. Córka występowała przed jakąś panią minister. Oni teraz przed wyborami to się wszędzie będą wycierać.
      Po pracy mam zebranie oraz muszę dokonać bilokacji celem dostarczenia młodej na zajęcia.

Do lasu mi się chce i muszę to jakoś zrealizować.
    • frntta666 Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 15:47
      A wczasuje sobie wink Slonce jest, piekna koncowka lata 😊😎💚💛👍🍦🍕🌞🍻
      • frntta666 Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 15:50
        I jeszcze moja najnowsza kumpela:
      • frntta666 Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 05.09.23, 08:58
        Spotkalam w nocy jeza. Ale nie mialam telefonu, wiec fotki nie zrobilam. I wreszcie sie wyspalam, po raz pierwszy od daaawnaaa. Smacznej kawusi, Piekne!
        • szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 05.09.23, 09:19
          A gdzie ty po nocy lazilaś?:p
          Ja spałam dobrze, za to mąż w hotelu w GB nie spał prawie wcale:p I teraz mówi że to moja wina bo on nie chciał jechać 🙄
          A mój wesoły pies wlazł kudłatym doopskiem w rzepy 🙄
          • frntta666 Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 05.09.23, 09:29
            Tylko siku bylam smile Po dzialce te jeze lataja, do tej pory tylko ich kupska spotykalam a wczoraj winowacje zdybalam. Biedny pies- a raczej ty bedziesz biedna, z wyciaganiem tego big_grin
    • szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 15:51
      Odwołali mi pierwsze w życiu zajęcia na siłowni,chłop jeszcze dobrze nie wyjechał a już marudzi, z nienacka zrobiło się gorąco i boli mnie łeb.
      Poza tym, to wszystko ok :p
      I szczęśliwy pies 🙂
      • frntta666 Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 16:00
        Dobrze, ze chociaz pies szczesliwy i niemarudzacy wink
        • szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 16:03
          On nigdy nie marudzi! Co jak co, ale to chodzący optymizm, ten pies. Wszystko i wszystkich kocha, jest zawsze zadowolony ( no może poza momentem, kiedy uświadamia sobie, że ta miła pani nie chce go tylko głaskać, ale też zrobi zastrzyk oraz kiedy wołam go na górę=kąpiel:p), wszędzie mu się podoba. I-DE-AŁ.
          • frntta666 Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 18:07
            No zazdro. Z moich 4 tylko jeden jest ideal z charakteru uncertain A najmlodszy jest najgorszy z calego stada. Ze mu sie spacer znudzil i chce wracac do domu sygnalizuje w ten sposob, ze gryzie po nogach... a to tylko jedna z atrakcji, jakie zapewnia.
            • szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 18:22
              To ci jeszcze powiem, że on przez całe swoje życie prawie nic nie zniszczył. Na koncie ma tylko dwa zjedzone klapki, jedne dziecięce słuchawki i jeden but :p to tyle, co nic przecież:p
              Już ta kocia menda jest pod tym względem o wiele gorsza. Tyle, że on zrzuca, nie zjada :pb
              • frntta666 Re: Cześć piękne 🥰Co słychać 04.09.23, 18:27
                A to akurat moje tez nic nie niszcza, chociaz tyle. Za to koty... koty to po prostu sa wredne bestie. Dzis rozbilam dzbanek szklany, bo mi kot dzialkowy pod nogi wyskoczyl i gdzies pognal w swoich sprawach. Ale sa tak urocze, ze im sie wszystko wybaczy wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka