1matka-polka 04.09.23, 10:44 prognozy na zużycie prądu - lipciec 2023 -grudzień 2024? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikka Re: Tauron, czy ludzie w calej Polsce nie dostali 04.09.23, 10:49 brak - kraków Odpowiedz Link Zgłoś
angeka2 Re: Tauron, czy ludzie w calej Polsce nie dostali 04.09.23, 10:53 Pisalam w tej sprawie do taurona, ich odpowiedz: nie wystawilismy poniewaz ustawodawca planuje zwiekszenie limitow do ktorych cena pradu i oplat dystrybucyjnych bedzie zamrozona. Prpgnozy wystawimy gdy wejda w zycie zaktualizowane przepisy. Dzieki temu uwzglednimy wyzsze limity. Jesli chce Pani prognozy jiz teraz - bez uwzgledniania nowych limitow - prosimy o kontakt... Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Tauron, czy ludzie w calej Polsce nie dostali 04.09.23, 10:56 Tez to dostałam. Do tego nie do końca zrozumiala informację, że zmieniają numer do identyfikowania klienta. Wysłałabym przelew na kwotę ktora wydaje mi się prawdopodobna ale nie ma informacji czy dotychczasowe numery bankowe nie zostaną zmienione Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Tauron, czy ludzie w calej Polsce nie dostali 04.09.23, 10:53 Ja nie mam Dolny Śląsk Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: Tauron, czy ludzie w calej Polsce nie dostali 04.09.23, 10:57 Bo przed wyborami pis by poległ, ja mam bieżace zużycie, cena x3 do zeszlego analogicznego okresu. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia33 Re: Tauron, czy ludzie w calej Polsce nie dostali 04.09.23, 11:52 Dokładnie tak. U nas od stycznia faktury x3. Przy ogrzewaniu prądem to jest dramat i niech ich wszystkich trafi szlag po trzykroć. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Tauron, czy ludzie w calej Polsce nie dostali 04.09.23, 10:58 Pewnie dociągną tak do wyborów, a potem dowalą rachunki. Z naszych pieniędzy, obiboki i złodzieje. Na prąd na działce czekam już 6 miesięcy, a wcześniej mieli 18 mcy, żeby nas podłączyć. Jprdle... Odpowiedz Link Zgłoś
abasia0 Re: Tauron, czy ludzie w calej Polsce nie dostali 04.09.23, 11:36 Górny Śląsk, Tauron, nie ma i będą niby z nowymi limitami Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_kar Re: Tauron, czy ludzie w calej Polsce nie dostali 04.09.23, 11:37 Potwierdzam - Kraków brak Odpowiedz Link Zgłoś
atojaxxl Re: Tauron, czy ludzie w calej Polsce nie dostali 04.09.23, 11:48 Tarnów - też nie dostałam, podeszłam do biura, bo mam blisko, "proszę nie wpłacać dotychczasowej kwoty, przyjdą nowe limity, dziękujemy za zainteresowanie". Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Tauron, czy ludzie w calej Polsce nie dostali 04.09.23, 20:23 Ciekawe czy jak dowalą rachunki wysokie bo wystarczy ze podzielą na mniejsza ilosc miesięcy, ja mam nadpłatę, to czy będą tez skłonni czekac kilka miesięcy na przelew. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Tauron, czy ludzie w calej Polsce nie dostali 04.09.23, 11:52 Też nie dostałam, jedynie kwotę do zapłaty za poprzedni okres - wyrównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Tauron, czy ludzie w calej Polsce nie dostali 04.09.23, 22:07 Częstochowa. Mam prognozy z Tauronu od czerwca 2023 do listopada 2023. Jakieś 20 zł więcej niż do czerwca. Mam co pół roku. Za to PGNiG wycofał się z podwyżek gazu. W czerwcu dostałam nowe prognozy na rok. I od czerwca do grudnia 2023 miało być tylko trochę więcej do zapłaty, a od nowego roku ponad 100% więcej do zapłaty przy takim samym zużyciu. Ze 4 dni temu dostałam nowe prognozy, anulują te duże podwyżki od nowego roku i mam płacić tylko trochę więcej niż do tej pory. Wybory? Odpowiedz Link Zgłoś