Dodaj do ulubionych

Angielski online, konwersacje...?

04.09.23, 17:44
Szkoła się zaczęła, więc zaganiam bombelka do nauki. Teraz angielski, szkoła średnia, gramatykę ogarnia, dużo rozumie, filmy po angielsku, ale boi się mówić.
Polećcie proszę, coś w necie do konwersacji, najlepiej z żywym człowiekiem online. Coś mi się wydaje, że kiedyś ktoś tu polecał strony, platformy?
Jak będzie trzeba to poszukamy stacjonarnie, ale czasu bombelek ma mało, na dojazdy szkoda.
Obserwuj wątek
    • mama-ola Re: Angielski online, konwersacje...? 04.09.23, 17:52
      Italki (czyt. ajtoki, żebyś nie pomyślała, że chodzi o Włochy). Mój mąż jest fanem tego portalu od lat. Masz tam konto, zasilasz je przelewem, a potem wybierasz sobie człowieka, z którym chcesz pogadać. Cały świat. Różne opcje - czy nauczyciel, czy zwykła osoba do pogadania. Ceny niewysokie.
      • mama-ola Re: Angielski online, konwersacje...? 04.09.23, 17:55
        Spotkanie online może trwać 30, 45, 60 minut - ile komuś pasuje. To też jest fajne, bo nie każdy ma siły na 60. Zresztą lepiej czesciej 30 niż rzadziej 60.
        • ga-ti Re: Angielski online, konwersacje...? 04.09.23, 18:00
          Dzięki! Właśnie o takie coś mi chodzi!
          • mama-ola Re: Angielski online, konwersacje...? 04.09.23, 19:29
            Dodam, że gdy się wybiera nauczyciela/rozmówcę, można obejrzeć krótki filmik, w którym się przedstawia. Gdy ja wybierałam rozmówczynię dla siebie, to obejrzałam z sześć, zanim poczułam, że widzę i słyszę osobę, z którą chcę pogadać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka