Dodaj do ulubionych

Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szkołę.

04.09.23, 20:02

Syn Rutkowskiego, uczeń 3 klasy, na rozpoczęcie przyjechał własnym luksusowym autem i przesiadał się do czołgu. Miał zegarek za 41 tys i ubrania od projektantów:
"Junior pojechał do szkoły turem. W zasadzie ja go zawiozłem żółtym mercedesem GTS-em, natomiast towarzyszył nam tur, samochód opancerzony. Tak sobie Junior zażyczył i tak miał. Jakby sobie zażyczył więcej, pojechałaby kolumna. Jakby sobie zażyczył hummera, toby nim pojechał, bo należy do niego tak jak żółty mercedes - dostanie go w prezencie na osiemnastkę i już na niego czeka. Natomiast tur należy do biura, a bojowy Hamer H1 w niepowtarzalnym wydaniu jest Juniora - zdradził Krzysztof Rutkowski w rozmowie z Plotkiem.

Krzysztof Rutkowski zdradził nam również, że wraz z żoną dołożył wszelkich starań, aby ich syn pierwszego dnia w trzeciej klasie wyglądał jak milion dolarów. Sam zegarek kosztował dziesięć tysięcy dolarów, czyli około 41 tysięcy złotych. Do tego od góry do dołu nosił na sobie rzeczy od projektantów. - Oczywiście ubrał dzisiaj zegarek za dziesięć tysięcy dolarów Monaco, który pokazał. Był wystrojony odpowiednio. Koszula Burberry, spodnie Dsquared2, buty nie wiem, jaka to była marka, ale też wystrzałowe, sweterek Gucci. Także wyglądał i się bardzo cieszył - dodał."
Bardzo jestem ciekawa co wyrośnie z takiego dziecka...
www.plotek.pl/plotek/7,154063,30153226,syn-rutkowskich-z-obstawa-na-rozpoczeciu-roku-szkolnego-tak.html#s=BoxOpImg10
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 20:06
      Pytanie czy zdąży wyrosnąć. Syn Sylwii Peretti ledwo zdążył...
      • smoczy_plomien Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 22:15
        Taka też była moja pierwsza myśl. Biedne, samotne dziecko.
    • szczera.wiera Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 20:09
      Żal mi tego "Juniora", na zdjęciach zawsze smutny, dziwię się tej jego matce, że sie zgadza na pomysły tego durnego dziada. Taka sama toksyczna rodzinka jak Majdany
    • la_mujer75 Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 20:10
      Nie podejrzewam, że wyrosnie z niego fajny czlowiek, ale może sie mylę...
    • alterego72 Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 20:10
      Po pierwsze - nie ubrał zegarek, tylko założył zegarek.
      Po drugie - chodzić w ekstremalnie drogich ciuchach to jedno. Ostentacyjnie przechwalać się tym - to drugie.
      • mikawi Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 21:27
        Straszne jest to „ubieranie” zamiast „założenia” czy „włożenia”. Nie wiem skąd to się wzięło i tak przyjęło, bo słyszę u wielu osób, że np. „ubrały sweter/czapkę/kurtkę,”. Zawsze pytam wtedy, w co ten przykładowy sweter ubrały i widzę w oczach absolutne niezrozumienie, o co mi chodzi.
        • bye-bye Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 21:48
          Te osoby faktycznie mówią niepoprawnie. Za to tobie brakuje kultury, nie bardzo jest się czym chwalić😉
      • hanusinamama Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 21:45
        Może on ubrał ten zegrek. W coś go ubrał...smile
        • heca7 Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 22:52
          Taki drogi zegarek nie może chodzić nago wink
        • panna.nasturcja Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 05.09.23, 20:37
          W ładny kubraczek go ubrał. I na pewno drogi smile
      • sol_13 Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 22:59
        Jeszcze pojazd był zachwycony

Na miejsce zawieźli go opancerzonym pojazdem, a ten nie krył zachwytu.
        • furiatka_wariatka Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 05.09.23, 12:15
          Był zachwycony ubraniem zegarka
        • trampki-w-kwiatki Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 05.09.23, 20:17
          😂😂😂
      • memphis90 Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 05.09.23, 12:51
        Niektórzy kupują szmaty w lumpeksie i wyglądają jak milion dolarów.

Tu mamy sytuację przeciwną - można wydać milion dolarów i wyglądać jak w ciuchach wygrzebanych z kontenera dla powodzian...
    • cegehana Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 20:12
      Jeśli chłopak jest mądry to wykorzysta pieniądze ojca zeby ustawic się w życiu. Wygląda to słabo, kiedy się czyta na
      Plotku, ale być nie musi. Dzieci nie odpowiadają za głupotę rodziców.
      • panna.nasturcja Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 05.09.23, 20:38
        Nie odpowiadają. Ale ponoszą jej skutki. Zwłaszcza tak małe dzieci.
    • ludborka Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 20:13
      Biedne bogate dziecko
    • ggrr.ruu Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 20:13
      Ciekawe czy Junior już czytał jak ojciec zdradzał matkę z Wodzianką

Ale takim pojazdem to sama bym się przejechałasmile
    • jasnoklarowna Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 21:01
      Wytłumaczcie mi czy to jakiś lokalny zwyczaj że na rozpoczęcie kwiatki? To były że 4 oddzielnie zapakowane pojedyncze różyczki. To dla nauczycieli? Czy koleżanek?
      W mojej bańce to kwiatki na zakończenie się nosiło.
      • ga-ti Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 21:46
        Nie wiem, czy w Polsce jest taki zwyczaj (być może w jakimś regionie), ale na pewno w Ukrainie tak było, że dzieci szły do szkoły z kwiatkiem dla pani. Kiedyś znajoma Ukrainka pytała, czy w Polsce też się kwiaty na rozpoczęcie przynosi.
      • login.na.raz Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 05.09.23, 05:49
        Ja się z czymś takim nigdy nie spotkałam
    • ichi51e Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 21:05
      Lekko temu dziecku w szkole pewnie nie jest uncertain
      • magdallenac Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 21:20
        Ja sobie nawet nie wyobrażam co będzie, kiedy ten biedny malec pójdzie do szkoły średniej, przecież zjedzą go żywcem…
        • sol_13 Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 23:00
          Pójdzie do prywatnej z takimi samymi jak on, nikt go nie zje.
          • hosta_73 Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 05.09.23, 08:10
            Najwyżej ponabijają się z jego rodziców...
          • ichi51e Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 05.09.23, 08:31
            Tak bo te bogate dzieci się z siebie nie śmieją…
        • panna.nasturcja Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 05.09.23, 20:40
          Magdalena, dokładnie. Toż on będzie wyśmiewany strasznie, im dalej tym gorzej. I nie chodzi tylko o gakt bycia bogatym tylko o robienie mu obciachu na kosmicznym poziomie.
    • awf-33 Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 21:11
      Na wszystkich filmikach jest smutny i bardzo zabiega o uwagę matki, a ta trajkocze o swojej urodzie i pyta jak mamusia dzisiaj wyglada uncertain

Życzę mu, żeby ten cyrk mu nie zaszkodził, ale co będzie, zobaczymy.

• liliawodna222 Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 21:17
      Wychowują go na snoba... bardzo smutne.
      • panna.nasturcja Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 05.09.23, 20:40
        Nie. Na bardzo nieszczęśliwe dziecko.
    • mama-ola Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 21:18
      Dzieciak się szybko zorientuje, że najważniejsze w szkole, to mieć dobrych kolegów. W tym mu sweterek i zegarek nic nie pomogą.
      • black.imak Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 22:48
        Bogaty dzieciak kolegów może sobie kupić robiąc za ich sponsora. Wiem namiastka, ale wydaje mi się, że kasiasty kumpel może być rozchwytywany towarzysko.
    • ga-ti Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 21:43
      I to dziecko tak się cały dzień dusiło w sweterku zawiązanym na szyi? Matko droga, współczuję.

W sumie to może ktoś by skopiował i przechował ten tekst, gdy padnie zapytanie jak ubrać dziecko na rozpoczęcie/zakończenie/apel/ślubowanie/itp. to mamy gotową odpowiedź wink

Ciekawe do jakiej szkoły chodzi, bo ta książka do angielskiego to taka ogólnodostępna i tablicy interaktywnej nie mają, ot, zwykłe kartki na magnesach powieszone wink
      • sol_13 Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 23:01
        Właśnie wygląda mi na publiczną, ławki takie same i na książkę też zwróciłam uwagę.
    • anomaliapogodowa81 Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 21:48
      Oni z niego robią lalkę do przebierania i zabawy.
      Durna Rutkowska często wrzuca z nim rolki na Insta, zachwoujac się jak idiotka i ten chłopaczek zazwyczaj wygląda smutno, poważnie, w swoim świecie i całkowicie (jeszcze) normalnie, zwyczajnie. Mówi z sensem i ma raczej Rutkowską w nosie.
      • hosta_73 Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 22:20
        Rany, biedny dzieciak ..
    • gaskama Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 21:50
      Młody ma przejebane. Będzie się kiedyś pieścił myślą, że jednak jest dzieckiem listonosza.
    • kasiaabing Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 21:59
      Szkoda mi tego chlopca, on zawsze na zdjęciach jest taki smutny. W sumie się nie dziwię. Starzy są tak obciachowi, że mam ciary żenady jak na nich patrzę.
      Biedne dziecko.
    • andallthat_jazz Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 22:10
      Dzieciak biedny. Ale co mnie fascynuje, to pierwsza zona Rutkowskiego (prowadzi biuro detyktywistyczne w Wiedniu a przynajmniej prowadzila). Poznalam ja przed laty. Bardzo zadbana, atrakcyjna, elokwentna kobieta z duza klasa, kultura, elegancja. Za nic nie zrozumiem, co ona w Rutkowskim widziala.
    • 1matka-polka Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 22:37
      Jakie to dziecko jest smutne. Jest nadzieja, ze predzej, czy pozniej znienawidzi swoich rodzicow i sie od nich odłaczy.
      • berdebul Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 23:05
        Na wszystkich fotkach tak smutno wyglada.
    • figa_z_makiem99 Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 23:09
      On wygląda jak lalka, albo to przetrwa i dobrze wykorzysta pieniądze, albo marnie skończy, jak jemu podobni.
      • heca7 Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 05.09.23, 12:54
        Albo wyrośnie na drugiego Danielka Martyniuka...
    • pupu111 Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 23:14
      Co za wiocha, w Polsce zyja chyba same dziady... Masakra
    • komorka25 Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 04.09.23, 23:29
      Ja wiem, że psychiatria w Polsce leży, ale nie sądziłam, że już pod ziemią.
    • bei Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 05.09.23, 00:07
      Hmmm, ubierają dziecko jak chcą, to normalne, ale że chwalą się tym, to żenujące.
    • waleria_bb Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 05.09.23, 00:19
      To dziecko nie ma prawa być inne, jak dla matki liczą się tylko wygląd, ostrzyki i insta, ojciec też słynie z taniego lansu i umiłowania do 'luksusu'. Też od razu pomyślałam, jak skończył syn pani P. Kasa i brak celu to niebezpieczne połączenie, a jakoś Rutkowscy nie wyglądają mi na rodziców, którzy rozbudzą u dziecka ambicje.
    • bene_gesserit Re: Zobaczcie jak syn Rutkowskiego rozpoczął szko 05.09.23, 06:06
      Jak ojciec - ojciec! - może nie rozumieć, że jego wypowiedź powinna brzmieć jakoś tak: Młody nieogl się doczekać, aż spotka się z kolegami. Był bardzo podekscytowany, chociaż żal mu było, że wakacje się skonczyly.

Zero skupienia się na dziecku, na tym, co przeżywa, kim jest. Tego dziecka w tej wypowiedzi po prostu nie ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka