Dodaj do ulubionych

Nie chcę was martwić...

05.09.23, 20:55
... ale Sikorski i Giertych posyłali dzieci do szkół Opus Dei.
Obserwuj wątek
    • ggrr.ruu Re: Nie chcę was martwić... 05.09.23, 20:56
      #nikogo
      • alicia033 Re: Nie chcę was martwić... 05.09.23, 21:05
        ggrr.ruu napisała:

> #nikogo

O wypraszam to sobie! Ja to wiem od zawszewink i o tym tu piszę.
        Tylko pożyteczne idiotki, broniące wzięcia giertycha na listy KO nie chcą tego widzieć.
        • ggrr.ruu Re: Nie chcę was martwić... 05.09.23, 21:21
          Ja też wiem dlatego nie rozumiem co to za news
          • bombelek1 Re: Nie chcę was martwić... 06.09.23, 07:01
            Po Giertychu się spodziewałam, po Sikorskim nie.. Niezbyt się takimi rzeczami interesuję.
            Każdy wybiera szkołę jaka mu odpowiada, z różnych względów.
            Niestety czasem dziecku może się oberwać za ojca..
        • dramatika Re: Nie chcę was martwić... 05.09.23, 21:27
          alicia033 napisała:

> Tylko pożyteczne idiotki, broniące wzięcia giertycha na listy KO nie chcą tego
          > widzieć.

Ciekawi mnie na kogo głosujesz, skoro Konfa to faszyści, a z tego co pamiętam, sprzeciwiałaś się sanitaryzmowi kowidowemu. Czyli co, lauren przełyka Giertycha, a ty kogo? Biedronia od "lockdownu dla niezaszczepionych" czy innego pajaca kowidowego z PO? smile
          • daltonka Re: Nie chcę was martwić... 05.09.23, 21:36

>
            > Ciekawi mnie na kogo głosujesz, skoro Konfa to faszyści, a z tego co pamiętam,
            > sprzeciwiałaś się sanitaryzmowi kowidowemu. Czyli co, lauren przełyka Giertycha
            > , a ty kogo? Biedronia od "lockdownu dla niezaszczepionych" czy innego pajaca k
            > owidowego z PO? smile
            To troll atakujący opozycję, nie atakuje tylko pisu i konfy
            • dramatika Re: Nie chcę was martwić... 05.09.23, 21:58
              daltonka napisała:

> To troll atakujący opozycję, nie atakuje tylko pisu i konfy

No to chcę właśnie ustalić, bo mnie się zdaje, że ona aborcjonistka lewicowo liberalna i jednocześnie antylockdownowa (rzadki przypadek). To jeśli miałaby głosować w Polsce, to musiałaby o wiele gorsze rzeczy przełykać niż Giertycha w PO big_grin
              • daltonka Re: Nie chcę was martwić... 05.09.23, 22:03

>
                > No to chcę właśnie ustalić, bo mnie się zdaje, że ona aborcjonistka lewicowo li
                > beralna i jednocześnie antylockdownowa (rzadki przypadek). To jeśli miałaby gło
                > sować w Polsce, to musiałaby o wiele gorsze rzeczy przełykać niż Giertycha w PO
                > big_grin
                Ona nie jest aborcjonistka, próbuje tak wykręcać, by zniechęcić do KO („tropi faszyzm”)i do lewicy (nie wprost a udając zajadłą wyborczynię). Słowa złego nie napisze na PiS😉
                • dramatika Re: Nie chcę was martwić... 05.09.23, 22:38
                  daltonka napisała:

> próbuje tak wykręcać, by zniechęcić do KO („tropi f
                  > aszyzm”)i do lewicy (nie wprost a udając zajadłą wyborczynię). Słowa złego nie
                  > napisze na PiS😉

Myślę, że rozwinął się u ciebie epizod paranoidalny z powodu kłótni na forum, radzę odstawić tongue_out
                  Mnie jakoś alicia do PiSu zupełnie nie zachęca, słaby ten trolling big_grin
                  • daltonka Re: Nie chcę was martwić... 05.09.23, 22:50
                    dramatika napisał(a):

>
                    > Myślę, że rozwinął się u ciebie epizod paranoidalny z powodu kłótni na forum, r
                    > adzę odstawić tongue_out
                    > Mnie jakoś alicia do PiSu zupełnie nie zachęca, słaby ten trolling big_grin

Ona ma zniechęcać do opozycji, nie zachęcać wprost do pis z otwartą przyłbicą
                    Epizodu nie mam, dziękuję za troskęwink

• dramatika Re: Nie chcę was martwić... 05.09.23, 23:33
                      daltonka napisała:

> Ona ma zniechęcać do opozycji, nie zachęcać wprost do pis z otwartą przyłbicą

Szczerze to nudzą mnie te wasze walki frakcyjne #naoddziale i tropienie we własnych szeregach symetrystów i pisowskich szpiegów. Było tam u was wesoło, ale od jakiegoś czasu wasz stan się ewidentnie pogarsza, kroplówki z nienawiści i pogardy dla katolskiego plebsu chyba wam nie służą big_grin
                      • daltonka Re: Nie chcę was martwić... 05.09.23, 23:39
                        Nie jestem w szeregu z ruskim trollem.
                        I nie wiem, do kogo adresujesz ohydny tekst o pogardzie dla plebsu. Nie używam takiego słowa.
                        Natomiast nie widzę, by cię tu cokolwiek nudziło. Masz potężną nadprodukcję forumową.
                • alicia033 Re: Nie chcę was martwić... 06.09.23, 08:14
                  daltonka napisała:

> Słowa złego nie napisze na PiS😉

🤣🤣🤣🤣🤣
          • alicia033 Re: Nie chcę was martwić... 06.09.23, 08:17
            dramatika napisał(a):

> Ciekawi mnie na kogo głosujesz,

Na szczęście od prawie 7 lat to już nie mój cyrk.
            I, jak pisałam - nie widzę powodu do meblowania kraju, w którym nie mieszkam.
            • iwles Re: Nie chcę was martwić... 06.09.23, 08:35

jak na osobę niezainteresowaną strasznie dużo cię w wątkach okołowyborczych
              A jak na osobę od 7 lat niemieszkającą w Polsce - znasz dziwnie dużo współczesnych niuansów
              big_grinbig_grinbig_grin
              .
              • alicia033 Re: Nie chcę was martwić... 06.09.23, 08:59
                iwles napisała:

> A jak na osobę od 7 lat niemieszkającą w Polsce - znasz dziwnie dużo współczesn
                > ych niuansów
                > big_grinbig_grinbig_grin

O, sugerując mi kłamstwo obraziłaś właśnie całkiem sporo emigrantek, które są podobnie jak ja zorientowane, co się tu dzieje, bo wiesz, iwles, wymyślono coś takiego, jak internet i nie trzeba już siedzieć na miejscu, żeby wiedzieć, co się tam dzieje.
                Nie wspominając o rodzinie, znajomych i pracy, wymagającej bycia na bieżąco z tutejszym burdelem.
                Ale spoko, w twoich urojeniach mogę mieszkać i w Pierdziszewie Dolnym, gmina Wygwizdów, nic a nic mi to nie szkodzi.
                • iwles Re: Nie chcę was martwić... 06.09.23, 09:04

No nie mów, że jako osoba z podejściem "nie moje małpy, nie mój cyrk" aż tak wnikliwie się wczuwasz we wszystkie sytuacje w każdym najmniejszym Wygwizdowie i Pierdziszewie, wyszukujesz, śledzisz, analizujesz.
                  No już dobrze, dobrze big_grin
                  • alicia033 Re: Nie chcę was martwić... 06.09.23, 10:44
                    No, brawo ty, iwles! Tylko pamiętaj:
                    Pierdziszew Dolny, gmina Wygwizdów, trzecia chałupa za kościołem, zielony płot, strzecha na dachu. Tam siedzę i analizuję, co na mojej wsi zrobił morawiecki, co tusk i której z tutejszych zaciążonych bab zeszło się na sepsę. A potem donoszę o tym wyborczej, żebyś i ty mogła o tym się dowiedzieć...
    • kk345 Re: Nie chcę was martwić... 05.09.23, 21:00
      Nie martwisz.
    • taje Re: Nie chcę was martwić... 05.09.23, 21:04
      Zero zdziwienia.
    • dramatika Re: Nie chcę was martwić... 05.09.23, 21:19
      Warto też przypomnieć, że Radek był szefem MON w PiSie, a Roman reaktywował Młodzież Wszechpolską.
      Uczciwie też dodam, ze niejaka Sosnowska na listach konfy jest wojującą sanitarystką sanitarną smile
      A wybory są tylko po to, aby przeliczyli sobie, ilu jeszcze jest niedomagających intelektualnie, którzy wierzą w ten cyrk zwany demokracją i polityką tongue_out
      • zosia_1 Re: Nie chcę was martwić... 05.09.23, 21:31
        Dramatika to Ty?
        • dramatika Re: Nie chcę was martwić... 05.09.23, 22:01
          zosia_1 napisała:

> Dramatika to Ty?

Co ci się serce nie zgadza?
    • ichi51e Re: Nie chcę was martwić... 05.09.23, 21:22
      Giertych to się tam chyba wtedy udzielał i jak sam mówił szkoła była założona przez znajomych dla znajomych
    • chococaffe Re: Nie chcę was martwić... 05.09.23, 21:23
      Szkoły ich dzieci nie mają zadnego znaczenia w obecnej sytuacji - teraz trzeba głosować na tych, którzy mają szansę obalić rządy PiSKonfederacji&Co. To jest racja stanu. Nie ma lepszego planu.
      • dramatika Re: Nie chcę was martwić... 05.09.23, 21:29
        chococaffe napisała:

> To jest
        > racja stanu. Nie ma lepszego planu.

Racją stanu jest edukacja takich jak czoko, święcie przekonanych przekazem z telewizora, że wymiana jednej pacynki na drugą cokolwiek zmieni tongue_out
        • mysiaapysia Re: Nie chcę was martwić... 05.09.23, 22:29
          Można odnieść wrażenie, że opozycja tak działa, aby znowu nie wygrać i nie rządzić, bo po co brać na siebie obowiązki, lepiej siedzieć w ławach parlamentarnych i co miesiąc pobierać nieopodatkowaną kasę coś tam protestując od czasu do czasu.
          • taki-sobie-nick Re: Nie chcę was martwić... 06.09.23, 01:41
            nieopodatkowaną kasę

Nie zapominaj o kilometrówkach, służbowych willach i innych dodatkach.
        • bombelek1 Re: Nie chcę was martwić... 06.09.23, 07:16
          A ty wierzysz, że taki Bosak, który trzy razy zacząwszy, żadnych studiów nie skończył, coś może zmienić? Poważnie???

• dramatika Re: Nie chcę was martwić... 06.09.23, 10:18
            bombelek1 napisała:

> A ty wierzysz, że taki Bosak, który trzy razy zacząwszy, żadnych studiów nie s
            > kończył, coś może zmienić? Poważnie???

Yyy, nie. Ale nie z powodu, że ojojoj Bosak studiów nie skończył.
            Ten rok wyborczy to generalnie szczyt szczytów totalnego zgłupienia, brakuje jeszcze tylko rzucania karłami do celu. Branie w tym udziału to przyznanie, że jest się ciemnym bezrozumnym plebsem, za który nas mają.

• heca7 Re: Nie chcę was martwić... 05.09.23, 21:32
      A to odkrycie big_grin Siostrzenica mojego męża chodzi do tej samej szkoły...
    • angazetka Re: Nie chcę was martwić... 05.09.23, 22:18
      A to ma mnie zmartwić, bo...?
      • alicia033 Re: Nie chcę was martwić... 05.09.23, 22:44
        angazetka napisała:

> A to ma mnie zmartwić, bo...?
        >

Ależ absolutnie.
        Nie masz żadnego powodu do zmartwień, angazetko. Ewentualne zastąpienie jednej reakcyjnej pacynki inną nic tu nie zmieni, operator pacynek zostanie ten sam, możesz spać spokojnie, dalej tu będzie tak samo .ujowo.
        • iwles Re: Nie chcę was martwić... 05.09.23, 22:57

Hehehe
          Na farmie trolli ostre wzmożenie.
          Pali się koło pióra, co??? 🤣🤣🤣
          • lauren6 Re: Nie chcę was martwić... 06.09.23, 07:20
            Zaraz wyciągną dziadka w Wermahcie 🤣🤣🤣
        • lauren6 Re: Nie chcę was martwić... 06.09.23, 08:41
          > Ewentualne zastąpienie jednej reakcyjnej pacynki inną nic tu nie zmieni, operator pacynek zostanie ten sam, możesz spać spokojnie, dalej tu będzie tak samo .ujowo.

Proszę państwa, tak właśnie wygląda klasyczny PISowski troll symetrysta.

"Drogi wyborco opozycji, przegrana PIS w wyborach niczego nie zmieni. Daj sobie spokój z tymi wyborami i zostań w domu. Po co komu KPO, liberalizacja prawa antyaborcyjnego, rozliczenie ludzi podsłuchujących obywateli Pegazusem? Uj z gospodarką, edukacją, Unią Europejską, obronnością Polski. Zostań w domu i nie zawracaj sobie głowy zbyt skomplikowanymi sprawami, bo i tak rządzi nami międzynarodowy spiseg. Pewnie Żydzi, masoni i cykliści. Nie zapominajmy też o reprylianach. 15 października lepiej zostań w domu".
          • evening.vibes Re: Nie chcę was martwić... 06.09.23, 09:11
            lauren6 napisała:
            > "Drogi wyborco opozycji

Fascynujące, że dla ciebie 'wyborca opozycji' to tylko i wyłącznie libek głosujący na konserwy z POKO...

• lauren6 Re: Nie chcę was martwić... 06.09.23, 09:50
              O, bana ci zdjęli 🤣
              • evening.vibes Re: Nie chcę was martwić... 06.09.23, 09:53
                lauren6 napisała:
                > O, bana ci zdjęli 🤣

O czym majaczysz? Jestem tu cały czas.
          • bene_gesserit Re: Nie chcę was martwić... 06.09.23, 09:16
            Prawda? Przekaz miesiąca jak ze służbowego meila. Poziom subtelności jjob twoju mać.

Zdawać by się mogło, że machina dezinformacji powinna dysponować wyrafinowanymi technikami i złozonymi procedurami, a tu takie coś, mały dramol nadaje ze swojej zapyziałej kanciapy.
    • kaki11 Re: Nie chcę was martwić... 06.09.23, 07:19
      Naprawdę niech każdy posyła dzieci do takiej szkoły do jakiej chce, czy to Giertych, Sikorski czy Morawiecki. Serio, wszystkim im jest tyle do zarzucenia w działalności państwowej, że nie rozumiem po co ekscytacja na temat wyboru szkoły dla dziecka, jakby nie zrobili nic innego w co by można uderzyć
      • taki-sobie-nick Re: Nie chcę was martwić... 07.09.23, 00:39
        Wątek nawiązuje do innego wątku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka