taki-sobie-nick 05.09.23, 20:59 Czy waszym zdaniem dany wpis można intepretować na jeden, jedyny sposób i żaden inny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki-sobie-nick Re: Obiektywna interpretacja wątku 05.09.23, 20:59 Szczegółów niestety podać nie mogę, chociaż bym chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Obiektywna interpretacja wątku 05.09.23, 21:00 Tutaj są dziewczyny tak różnorodnie myślące, że pewnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Obiektywna interpretacja wątku 05.09.23, 21:03 Mnie chodzi o grupę dziewczyn o zbliżonych poglądach - wszystkie np. są silnie lewicowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Obiektywna interpretacja wątku 05.09.23, 21:30 No wiesz - ilu krytyków, tylu Hamletów... Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Obiektywna interpretacja wątku 05.09.23, 21:32 No cóż, dziękuję za wypowiedź. Wiem, że forumki wolałyby szczegółowo, ale musiałabym zacytować prywatną rozmowę, i to nie ze zwykłym userem. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Obiektywna interpretacja wątku 05.09.23, 21:53 "I choćby przyszło tysiąc adminów..." to każdy przeczyta to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Obiektywna interpretacja wątku 05.09.23, 22:04 ale że tu na forum? Tu masz nie tylko cały wachlarz interpretacji wpisu ile często autorsko twórczą i alternatywną jego historię. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Obiektywna interpretacja wątku 05.09.23, 22:10 Sądzisz, że Grupa Trzymająca Nożyczki też się różni w intepretacjach? Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Obiektywna interpretacja wątku 05.09.23, 22:14 Nawet nie miej złudzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Obiektywna interpretacja wątku 05.09.23, 22:17 Jakich? (Jak dobrze mieć złudzenia). Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Obiektywna interpretacja wątku 05.09.23, 22:19 Co do interpretacji. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Obiektywna interpretacja wątku 05.09.23, 22:23 Dokładniej poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Obiektywna interpretacja wątku 05.09.23, 22:25 Co do jednej interpretacji, chyba ze wcześniej uzgadnia się stanowiska i idzie na kompromis w celach wyższych😉 Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Obiektywna interpretacja wątku 06.09.23, 03:05 No też mam takie wrażenie. Ba! mam wrażenie, że posty, powiedzmy, Jasia, nie są usuwane, podczas gdy identyczne posty, powiedzmy, Zdzisia, poleciałyby natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
szorstkawelna Re: Obiektywna interpretacja wątku 06.09.23, 05:22 To masz dobre wrażenie... Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Obiektywna interpretacja wątku 06.09.23, 20:03 Ty mnie popierasz! Mało tego, usunięto mój wpis z pewnego wątku o treści mniej więcej "Gdyby to był [tu autor] wątek, toby poleciał cztery godziny temu. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Obiektywna interpretacja wątku 06.09.23, 20:05 Tak sobie też myślę, czy gdyby Jasio zmienił nick na Henio, to jego posty leciałyby tak samo. Gorzej, kiedy Jasio/Henio jest rozpoznawalny na podstawie stylu. Łapiesz, jak sądzę, bo bystrości ci nie brak. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Obiektywna interpretacja wątku 06.09.23, 20:13 Mam też wrażenie, że jeśli Jasio założy wątek o Grupie Dyskryminowanej, a admin niejasno przeczuje jakąś złośliwość, to wątek poleci niezależnie od intencji Jasia. Odpowiedz Link Zgłoś
szorstkawelna Re: Obiektywna interpretacja wątku 07.09.23, 22:27 Niezbadane są wyroki moderatora. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Obiektywna interpretacja wątku 07.09.23, 22:34 Wiesz, to dla mnie dosyć istotne. Z rozmów z adminką wywnioskowałam, że kieruje się ona zasadą: ja + wątek o grupach dyskryminowanych = wywalenie wątku w kosmos. Podczas gdy mnóstwo nieporównanie gorszych wątków i wpisów wisi bez zmian, a "moderator wielu forów" o nicku na s robi co chce i od dawna jakoś nikt tego nie widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Obiektywna interpretacja wątku 07.09.23, 22:35 Tzn. adminka nic takiego nie napisała. Wywnioskowałam to z pewnych jej wypowiedzi, a także... z braku odpowiedzi na pewne pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Obiektywna interpretacja wątku 06.09.23, 22:45 Można by zrobić eksperyment. Tak jak z tym uczniem, co jechał na opinii, zatem kiedy napisał wypracowanie koledze o kiepskiej opinii, to tamten dostał tróję. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Obiektywna interpretacja wątku 06.09.23, 03:35 Pytanie z rodzaju podchwytliwych? W pierwszej chwili myslalam, ze to bywalec pyta. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Obiektywna interpretacja wątku 06.09.23, 20:04 Nie, absolutnie na serio. Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Obiektywna interpretacja wątku 06.09.23, 06:26 taki-sobie-nick napisała: > Czy waszym zdaniem dany wpis można intepretować na jeden, jedyny sposób i żaden > inny? > Tak, ale tez i nie. Odpowiedz Link Zgłoś