Dodaj do ulubionych

Czy to ty ematko bierzesz udział

07.09.23, 11:40
w polsatowskim programie?
Wczoraj chwilkę dosłownie zerknęłam...ktora z was jeszcze oglądała, albo nie daj boże tam występuje 😏😏😏.
Ja się pytam kto to ogląda???
Dlaczego w takich programach zawsze są "inteligentni inaczej" ludzie?
Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 11:54
      Ale o który program ci chodzi? Teraz w tv tyle shitu nadają, że ciężko nadążyć 🙄
      • chusteczka.haftowanaa Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 11:59
        Żony Warszawy
        • borsuczyca.klusek Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 12:15
          O to nie, nawet za dopłatą bym tego nie obejrzała 😀
          • samaasma Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 12:42
            Pod wpływami forum czy sama ?
            • iwles Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 13:08
              samaasma napisał(a):

> Pod wpływami forum czy sama ?

Chcesz płacić?

• alewcale Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 15:40
            Nawet jakby to były "żony Grażyny?"
        • zwyczajnamatka Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 14:40
          chusteczka.haftowanaa napisała:

> Żony Warszawy

Nie znam. A o czym to jest?
    • septembra Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 11:56
      Wiem o co najmniej jednej osobie która to ogląda
    • hosta_73 Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 11:58
      Ale w którym programie? Polsatu właściwie nie oglądam wiec tym bardziej nie biorę udziału w żadnym programie.
      • chusteczka.haftowanaa Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 11:59
        hosta_73 napisał(a):

> Ale w którym programie? Polsatu właściwie nie oglądam wiec tym bardziej nie bio
        > rę udziału w żadnym programie.
        >
        Żony Warszawy
        • hosta_73 Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 14:15
          Jak żony Hollywood 😀Nawet o tym nie słyszałam.
          • pursuedbyabear Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 14:22
            W sumie trochę dziwnie jest chcieć być sławną dzięki temu, że jest się żoną przy bogatym mężu. No ale jedni lubią pomarańcze, a inni jak im stopy śmierdzą. Nie mój cyrk.
            Z drugiej strony sama niegdyś znałam dziewczynę, która w knajpie potrafiła wyjąć z portfela kilkanaście stuzłotowych banknotów i się nimi ostentacyjnie wachlować. True story. Taki mental.
        • banicazarbuzem Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 17.09.23, 22:17
          Nie mam telewizora więc nie wiem o czym mowa i nie mogłabym wystąpić bo nie mieszkam w Warszawie
    • thank_you Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 12:00
      Moja koleżanka tam występuje.
      • triss_merigold6 Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 12:05
        🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
        • thank_you Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 12:06
          Oj zdziwiłabyś sie, ale nie zamierzam wchodzić w szczegóły smile
          • triss_merigold6 Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 12:12
            Dzięki, nie chcę szczegółów, czytałam gdzieś streszczenie pierwszego odcinka, wystarczy.
            • thank_you Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 12:14
              Ja nie czytałam i nie wiem kto występuje, nie zamierzam ogladac, przecież to wyreżyserowana, marketingowa szopka mająca na celu podbić ilosc odbiorców na IG - a co za tym idzie - przełożyć sie na zarobienie konkretnej kasy.
              • lauren6 Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 13:55
                > Moja koleżanka tam występuje.

> Ja nie czytałam i nie wiem kto występuje

Zdecyduj się na jedną wersję
                • thank_you Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 15:00
                  To, ze wiem, iz występuje tam moja koleżanka oznacza, ze mam wiedzieć, Kto występuje oprócz niej? Zupełnie mnie to nie obchodzi, nie zamierzam ogladac ani guglac 😄 Pan na billboardzie na Rivierze nie rozpoznaje, ale jak znam Ciebie, to dokopiesz sie smaczków. 😃
                  • shellyanna Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 17:39
                    Ta Kolezanka, która pracuje w Vitkacu i wynajęła dom na czas realizacji programu?
                    • thank_you Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 17.09.23, 20:20
                      😂😂😂
                    • thank_you Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 17.09.23, 20:20
                      Próbujesz mi nieudolnie pocisnąć, co? Ale po co właściwie?
    • kropkaa Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 12:01
      Zaatakował mnie baner na mieście i podejrzewam, że chodzi o jakieś warszawskie houswives, tak? Polsatu nie oglądam, w żadnym reality show (łącznie z remontem mieszkania) w życiu nie wzięłabym udziału.
    • pursuedbyabear Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 12:07
      Właściwie twoje ostatnie pytanie zawiera w sobie odpowiedź 😉
      A serio, w ogóle nie oglądam tego typu programów. Poza tym styl bycia nuworyszek od zawsze mnie jakoś... odraża.
    • geez_louise Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 12:11
      Jak będą robić „żony Trojmiasta” to zgłoszę moją matkę.
      • alpepe Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 12:23
        like it!
    • panna.nasturcja Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 12:23
      Ty to oglądasz. Pojęcia nie mam o czym piszesz.
    • primula.alpicola Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 12:32
      Jezu, nie.
    • shellyanna Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 12:33
      Nie mam polstat Box go.
    • kaki11 Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 12:37
      Miałam pytać w jakim programie, ale widzę, że dziewczyny wyżej dopytały. Czemu nie mogłaś tego napisać w poście startowym? przecież dziwnych programów jest teraz mnóstwo.
      Nie oglądałam, raczej nie zamierzam bo mnie nie bawią, ale to raczej jest z tych programów który musi wszystko wyolbrzymić i dopchnąć do granic absurdu więc czego się spodziewałaś?
    • majenkirr Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 12:51
      A ja bym chętnie wystąpiła, chociaż wolałabym w Housewives of Dubai 😎😂
      • alewcale Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 15:41
        A ja nie wiem, czy ze mną wszystko w porządku, bo mnie sama idea takiego programu śmieszy 😒😊
    • figa_z_makiem99 Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 12:53
      Ktoś to jednak ogląda, tak jak obserwują celebrytow. Nie oglądam od dawna tv, czasem kanały tematyczne, na netflixie obejrzałam może ze dwa seriale skandynawskie. A ludzie zrobią wiele dla pieniędzy i wystąpią w najgorszym szicie. Takie mamy zapotrzebowanie spoleczne.
      • simply_z Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 13:06
        Ale kto to oglada? kobiety w mocno srednim wieku i emerytki z malych miast.
        • figa_z_makiem99 Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 13:14
          Teraz jestem starą gropą i kupuję Przekrój, czasem obejrzę program na kanale tematycznym, z sentymentem film na CBS Europa albo serial na Epic Drama smile
      • figa_z_makiem99 Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 13:10
        Lubiłam miasto kobiet w latach 2003 i trochę później, z niecierpliwością czekałam co miesiąc na Panią I Twój Styl, lubiłam też Wysokie obcasy, po 2010 roku wszystko zaczęło schodzić na psy, zrobiło się rozrywką na poziomie Faktu.
        • kropkaa Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 14:16
          To samo. Czytałam TS, WO, wcześniej Zwierciadło. Powoli, powoli zaczęło się odświeżanie formatu i teraz w zasadzie zostały same reklamy i artykuły reklamowe. Jakoś w pewnym momencie zaczęłam podejrzewać, że jeśli jest artykuł o mleku, to za to, iż został przedstawiony produkt mleczarni X, musi ona zapłacić. TS jesczcze z sentymentu kupowałam od czasu do czasu, ale jak na okładce zaczęły na stałe gościć "gwiazdy" typy Lewa czy Kozidrak, dałam sobie spokój.
          • angazetka Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 16:39
            > Jakoś w pewnym momencie zaczęłam podejrzewać, że jeśli jest artykuł o mleku, to za to, iż został przedstawiony produkt mleczarni X, musi ona zapłacić.

No tak raczej.
          • eliszka25 Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 17.09.23, 21:45
            O, mnie bardzo szkoda Twojego Stylu. Czytałam przez naście lat. Nawet swego czasu teściowa mi prenumerowała i zabierałam sobie przy każdej wizycie w Polsce zaległą lekturę. Ostatni raz kupiłam w grudniu chyba, po dłuższej przerwie, bo był artykuł o Whitney Houston. No i mi żal, ale doszłam do wniosku, że już w sumie od dość dawna nie bardzo jest tam co czytać.
    • 21mada Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 14:27
      O jezu widziałam to i od razu pomyślałam o ematce! Same wredoty aż gęsto
      • alewcale Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 15:45
        prezentowane tu wnętrze kojarzy mi sie z luksusowym domem pogrzebowym, ale ja się nie znam. A z takim żyrandolem może być problemy przy podziale majątku, bo gdzie go potem powiesić...
        • pursuedbyabear Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 15:51
          Spuścić na niewiernego męża?... Dwa problemy rozwiązane naraz 🙂
          • alewcale Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 15:59
            😊
            • alewcale Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 16:01
              Tytuł obijający się o uszy aczkolwiek patrząc na trendy obecnego świata lepiej by brzmiał np.: Żony Aldony/Ilony/Ireny ..yy..moment, bo muszę poprawić taśmę klejącą, bo mi coś odpada z kompa..
              • alewcale Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 16:04
                Ilona Ostrowska w Dniu Świra - kultowa scena z pociągu

www.youtube.com/watch?v=ReHn5eNJx_g
                nie ma nic gorszego jak facetka z dupką w jabłko albo w śliwkę
    • alewcale Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 15:38
      "którego blichtr pozwala im wspaniale wypocząć".
      o w mordę jeża, to jakaś poważna sprawa skoro blichtr pozwala wypocząć 🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤦‍♀️
      I "mąż inwestor" u innej.
    • shellyanna Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 07.09.23, 18:10
      Poświęciłam 4 dychy i jestem w połowie odcinka.
      Grażyny na wyjeździe. I tylko Basi żal…
      Basia zachowuje się jak ja, kiedy znajdę się wśród takich „dziewczyn”.
      Z fascynacja patrzę na brwi uczestniczek 😁
      Zreszta to nie wątek mnie przekonał do obejrzenia, a moja mama. Zadzwoniła z pytaniem czy widziałam i powiedziała, ze brwi są w tym programie imponujące 😁😁😁
      Ostatnio sporo o brwiach gadałyśmy.
    • szmytka1 Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 17.09.23, 20:25
      Ja z godzinę będę oglądać na reżimowej rolnika co szuka zony
    • madame_edith Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 17.09.23, 20:29
      To chyba normalne, że występują tam debile, wszak nikomu normalnemu by to przez myśl nie przeszło. A jeśli przeszło to znaczy, że jednak jest debilem.
    • net.sandra Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 17.09.23, 21:29
      Kiedyś oglądałam żony Hollywood, można było się pośmiać. Podobała mi się Helena Kołodziej, jest nawet film na YouTube z jej scenami, polecam obejrzeć dla rozluźnienia.
      • net.sandra Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 17.09.23, 21:53
        youtu.be/bT9ABkI0zBA?feature=shared
      • kk345 Re: Czy to ty ematko bierzesz udział 18.09.23, 08:58
        O tak, Żony Holllywood były zabawne, Żony Warszawy są ogłuszająco nudne, dokładnie jak ten "wywiad" z oprowadzaniem po domu, zalinkowany powyżej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka