Dodaj do ulubionych

Czy tylko mnie boli patrzenie na nią?

07.09.23, 19:27
Zgarbiona, z kołtunem na głowie. Po co umawiać się na sesję zdjęciową wyglądając tak tragicznie?
Obserwuj wątek
    • semihora Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 19:28
      Tak, tylko ciebie.
    • taje Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 19:31
      Mnie nic nie boli.

Zastanawiam się za to, czy ona faktycznie nie ma na sobie stanika?
      • szarmszejk123 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 19:34
        Może się obkleiła.
      • iberka Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 06:07
        Może ma odpowiedni model z ramiączkami w pasie i pod pachami
      • gryzelda71 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 07:38
        Ojej, jak nie ma to wkracza policz modowa, czy obyczajowa?
        • taje Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 08:55
          Wkracza podziw.
          • gryzelda71 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 09:13
            Mualo być policja hehe
            Uffff ma bardzo ładne ciało.
            • gaga-sie Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 19:06
              Nie ma, zapewniam cię. Siedziałam kiedyś za nią latem.
              • taje Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 19:10
                A to jest obowiązek prawny posiadania ładnego ciała? I według jakich standardów?
                • gaga-sie Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 19:14
                  Nie ma obowiązku. Ma jakie ma, to starsza pani, dobrze się nosi jak na swoje lata. Ale nie ma co udawać, że ma piekne ciało.
                  • kot_filemon88 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 19:21
                    Nie ma obowiązku mieć ładnego ciała, ale brzydkie można by zakryć. Moja mama jest bardzo atrakcyjną kobietą, jest trochę młodsza od bohaterki wątku i jakoś sama z siebie nie chce pokazywać ramion. Mimo to jest bardzo elegancka i z klasą, czego o tym czupiradle powiedzieć nie można.
                    • taje Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 19:24
                      Ale niby dlaczego ma zakrywać?
                    • panna.nasturcja Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 19:28
                      A to, że Twoja mama nie chce pokazywać ramion ma jakiś wpływ na pokazywanie ramion przez inne kobiety? Skąd Ci się coś takiego uroiło?
                      Tak samo głupie jak pomysł, że brzydkie (czym zdaniem?) ciało należy zakryć.
                    • hosta_73 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 20:38
                      "Mimo to jest bardzo elegancka i z klasą, czego o tym czupiradle powiedzieć nie można."

To każda kobieta musi wyglądać elegancko i z klasą? Poza tym to co dla ciebie jest eleganckie i z klasą dla kogoś innego nudne i zachowawcze.
                      • taki-sobie-nick Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 09.09.23, 00:33
                        W pewnym wieku lepiej wygląda się w bardziej nudnym i zachowawczym. Można przywdziać kieckę jak powyżej, ale ta kiecka jednak powinna mieć zakryte plecy.
                        • bazia_morska Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 09.09.23, 13:01
                          Można, nie można, bo jakieś trolliszcze tak uważa.
                        • hosta_73 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 10.09.23, 10:48
                          "W pewnym wieku lepiej wygląda się w bardziej nudnym i zachowawczym"

W pewnym wieku to już się dobrze wie, że wszystkim się nie dogodzi i zawsze, ale to zawsze, znajdzie się ktoś komu coś nie pasuje. I super jest mieć to gdzieś, wyglądać tak jak się chce a jakieś koty filemony i podobni niech się bulwersują 😉
                  • gryzelda71 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 09.09.23, 14:38
                    Coz ja ematke tylko znam z forum, w realu nie spotykam.ematki. to co widzę na zdjęciach to ladne ciało.
    • frntta666 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 19:32
      A ja lubie na nia patrzec. Tylko... czy ona sobie usta zrobila?
    • tanebo001 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 19:33
      Boli. Sukienka bez pleców i obwisła skóra...
      • bistian Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 19:46
        tanebo001 napisał:

> Boli. Sukienka bez pleców i obwisła skóra...

Mogłaby przytyć ale pewno nie chce 😁
      • szara.myszka.555 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 00:05
        "obwisła skóra"

No halo, kolego, ona ma 67 lat. Tylko dwudziestki mogą nosić kieckę bez pleców, bo Ciebie to razi? 🤦‍♂️
        • rosapulchra-0 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 07:13
          Ile??
        • mamkotanagoracymdachu Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 08:28
          szara.myszka.555 napisała:

> "obwisła skóra"
          >
          > No halo, kolego, ona ma 67 lat.

Jezu, faktycznie. Byłam pewna, że jest w okolicach 50!!
          • frntta666 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 08:30
            Rany. Super sie trzyma. Tez jej z dyche mniej dawalam
      • maslova Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 14:01
        tanebo001 napisał:

> Boli. Sukienka bez pleców i obwisła skóra...
        >
        Czy ja będziesz miał obwisy na twarzy, to będziesz zakładał burkę?
        • gryzelda71 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 09.09.23, 14:40
          Ale kto go ogląda, może lustro.
    • bistian Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 19:33
      kot_filemon88 napisał(a):

> Po co umawiać się na sesję zdjęciową wyglądają
      > c tak tragicznie?

Jest świadoma, że będzie gorzej, więc łapie chwilę. Mnie to nie rusza, kto co robi ze sobą, jedni jeżdżą na rolkach, inni malują, a jeszcze inni mają sesje zdjęciowe
      • zastepczy-nick Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 00:09
        bistian napisał:

> kot_filemon88 napisał(a):
        >
        > > Po co umawiać się na sesję zdjęciową wyglądają
        > > c tak tragicznie?
        >
        > Jest świadoma, że będzie gorzej, więc łapie chwilę.

No nie, w telewizji jednak jest uczesana.
    • sueellen Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 19:35
      Czy kiedykolwiek nie miała kołtuna na głowie? Przez 30 lat mogłabyś się przyzwyczaić...
    • pytajacakinga Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 19:37
      Mnie nic kid boli.To jest szarsza pani to jak ma wygladac i na wlosy doczepiane .Trudno zeby w kazdej chwili wygladala idealnie bo tobie sie nie podoba
    • szczera.wiera Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 19:38
      Oczywiście, czytając wątek z zachwytami jaka to ona stylowa i niech się inne 70-latki chowają zbierałam szczękę z podłogi. Niechlujna brzydka i koszmarnie ubrana - od zawsze. Oczy krwawią, fuj
      • alicja.delicjassa Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 20:02
        to sie nie patrz, nie będą oczy krwawić.
      • gryzelda71 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 07:40
        W jej wieku powinna garsoneczkę, średni stabilnu obcasik i perły na szyi. Kto to widział tak się ubierać.
        • gorzka.gorycz Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 08:23
          Nie, ale mogłaby choć raz się uczesać. I jakoś domyć, bo zawsze sprawia wrażenie niedomytej.
          • gryzelda71 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 08:34
            Ale po co jak tak jej dobrze. Fajnie, że może sobie pozwolić na taki wygląd który jej odpowiada.
            • gorzka.gorycz Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 10:30
              Ależ oczywiście! Ale ja mogę uważać, że sprawia wrażenie niedomytej ze skołtunionymi włosami. A to, jak się ubiera, to już jej sprawa i nic mi do tego.
          • babcia47 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 11:39
            gorzka.gorycz napisała:

> Nie, ale mogłaby choć raz się uczesać. I jakoś domyć, bo zawsze sprawia wrażeni
            > e niedomytej.

Hmm, moj kot byl zdania ze jestem niedomyta gdy już kończyłam makijaz i mialam na sobie wszystkie jego warstwy. Zanim nauczyłam się tego unikac starał się to poprawić zlizujac mi z twarzy szorstkim jęzorkiem spory placek na kosci policzkowej do czystej skóry i by wyglądać porządnie musiałam wszystko dokładnie zmyć i zaczynać od nowa . Tak że kwestia oceny czystości jest dość subiektywna. Nawiasem mówiąc ja przez lata włosy myłam codziennie rano bo na drugi dzień byly już pogniecione i się nie układały a na trzeci wyglądały na przedłuszczone, taki typ włosów
    • homohominilupus Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 19:42
      Tak.
      Tylko ciebie boli.
    • wapaha Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 19:49
      Nie wygląda tragicznie
      Tragicznie wygląda np Maryla
    • taje Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 19:54
      Jak ja bym chciała, żeby moja mama, tylko kilka lat starsza od Olejnik tak wygladała i tak się nosiła.
      • marzeka11 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 20:00
        Wygląda niechlujnie, kolejny raz. Za to lubię te opisy na pudlu i innych stronach tego typu: wygląda na 30 lat itp.
        Niechlujnie wyglądają też włosy, do tego jakby przepalone tanią farbą do włosów. Za to ma ok figurę.
      • alicia033 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 20:14
        taje napisała:

> Jak ja bym chciała, żeby moja mama, tylko kilka lat starsza od Olejnik tak wygladała i tak się nosiła.
        >

smile
        A moja mama, rocznik 1951 od 10 lat strzyże się na centymetrowego jeżyka i nosi się w stylu Areonautica Militaire. O ciuchach rozmawia z moim synem, bo mnie jednak bliżej do sukienek Moniki Olejnik.
        • melikles Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 20:46
          AEronautica, czyli lotnictwo wojskowe, a nie marsjaństwo wojskowe Czy przy użyciu określenia w obcym języku wygląda bardziej światowo, coś jak Tom Cruise w Top Gun?

alicia033 napisała:

> smile
          > A moja mama, rocznik 1951 od 10 lat strzyże się na centymetrowego jeżyka i nosi
          > się w stylu Areonautica Militaire. O ciuchach rozmawia z moim synem, bo mnie j
          > ednak bliżej do sukienek Moniki Olejnik.
          >
          >
          • taje Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 20:58
            🤦‍♂️

Aeronautica Militaire to nazwa sklepu. I nie, jedna literówka nie zmienia przekazu, dla tych, którzy cokolwiek kumają...
          • magdallenac Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 21:01
            melikles napisał(a):

> AEronautica, czyli lotnictwo wojskowe, a nie marsjaństwo wojskowe

🤣🤦🏻‍♀️🤣🤦🏻‍♀️
      • maslova Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 21:16
        taje napisała:

> Jak ja bym chciała, żeby moja mama, tylko kilka lat starsza od Olejnik tak wygl
        > adała i tak się nosiła.
        >
        Wszystko przed Tobą, możesz nadrobić stylówki za swoją mamę, kiedy będziesz w jej wieku.
        • taje Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 21:20
          Taki mam zamiar. Ale celem mojego komentarza było pokazanie bezsensu oskarżania Olejnik o brak stylu czy zły wygląd. Nie okłamujmy się, wygląda i nosi się lepiej niż 98% jej równolatek. Nawet jeśli ma skołtunione włosy.
          • hosta_73 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 22:45
            Też tak myślę. Nawet biorąc poprawkę na to, że jest dziennikarką-celebrytką i pozwala sobie na więcej to i tak, nawet bez ekstrawaganckich butow i wielkiej biżuterii, wyglądałaby mega odważnie w porównaniu z innymi równolatkami.
    • gaskama Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 19:58
      Ubieram się doskonale. Niewiele znam osób z takim wyczuciem mody jak ona. Boli mnie, jak czytam takie złośliwe wypociny.
      • gaskama Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 20:15
        Ubiera nie ubieram. Ja akurat ubieram się bardzo zachowawczo.
      • melisananosferatu Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 21:33
        Tez tak uwazam.
      • kandyzowana3x Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 07:05
        To chyba kwestia gustu, ale pozwolę sobie mieć zupełnie odwrotnie zdanie. Choć może nie o wyczuciu mody, a kompozycji całości tego stylu. W wielu wypadkach sprawia wrażenie przebrania.
      • magda.z.bagien Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 16:56
        Zgadzam się. Życzyłabym sobie tak wyglądać w jej wieku.
    • alicia033 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 20:06

> z kołtunem na głowie.

nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz
      • kot_filemon88 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 21:20
        Nie rozumiem
    • melisananosferatu Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 21:31
      Mnie nie boli, super forma (sylwetka). I wole taki 'koltun' niz fryzure na nalakierowany helmofon (wiem, ze miedzy helmofonem a koltunem sa jeszcze miekkie fale jak z reklamy ale nie kazda kobieta, zwlaszcza w czasie menopauzy moze takie miec).
    • geez_louise Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 22:54
      Świetnie wygląda. Wszystko do niej pasuje, jest wyrazista i ekspresyjna. Jedyna celebrytka, która mnie przekonuje, ze te wszystkie szmatki i torebunie „od projektantów” maja jakiś sens.
    • koko8 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 22:59
      Nie wygląda tragicznie. Ma 67 lat. I na swój wiek wygląda rewelacyjnie.
      • taki-sobie-nick Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 23:05
        I na swój wiek wygląda rewelacyjnie.

Sporo w to zainwestowała.

Weź tak wyglądaj siłami natury.

Ale mogła się uczesać.
        • gaskama Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 10.09.23, 10:54
          Od czesania się jest Dudowa.
      • babcia47 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 23:05
        Tez tak uważam
    • aandzia43 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 07.09.23, 23:13
      Nic mnie boli, babka ma styl, świetną figurę i ładną twarz. Poza tym nie wygląda na swój wiek. Nawet jeśli jakiś element jest stylówy nie podoba mi się to i tak jest dla mnie pozytywnym zjawiskiem.
    • evee1 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 03:04
      Moze jej wiatr potargal wink
      Moim zdaniem wyglada fajnie. Ma 67 lat, wiek po niej widac, ale to akurat w tym wieku zaleta, bo nie wylada jak kolejny napompowany i ostrzykany klon. Sukienka fajna, bo cos tam odslania, ale nie za bardzo, wiec nie wyglada desperacko.
      • iberka Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 08:48
        W punkt smile
    • login.na.raz Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 06:16
      Mnie boli tylko to, że wg niektórych to kobieta jak przekroczy jakis magiczny wiek, tompoeinna stać się niewidzialna, stopić z tłem i nosić tylko szarobure worki, żeby nikogo nie urazic swoim zbyt kolorowym, zbyt młodzieńczym strojem.
      • kot_filemon88 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 06:49
        Nic takiego nie napisałam. A w jej przypadku to niestety nie działa, zawsze wygląda jak żulica, niezależnie od tego co założy.
        • ardzuna Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 21:42
          Masz wyjątkowo nieudane życie i musisz się pocieszać recenzowaniem Moniki Olejnik? Co cię ona obchodzi? To zupełnie obca osoba. Zajmij się czymś wyższych lotów, a jak już musisz analizować wygląd, to zacznij od siebie.
    • anorektycznazdzira Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 06:57
      Nic mnie nie boli, a te włosy potargane to jej znak rozpoznawczy i ewidentnie to lubi, bo od 30 lat nie bardzo ją kojarzę inaczej
    • szmytka1 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 07:27
      Jak ktoś umawia się an sesje zdjęciowa, to co za różnica jak przyjdzie, tam chyba będą spece od umalowania, uczesania itd? Przebiorą, wystylizują, czy nie?
    • klaramara33 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 07:44
      Kurczę widzę super sukienkę a włosy na drugim planie, no niezbyt one ale to jej sprawa widocznie takie lubi.
    • dreg13 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 08:41
      Absolutnie mnie nie boli. Wręcz przeciwnie - lubię na nią patrzeć.
      Stanowczo wolę kołtun i zmarszczki niż efekt wielkiej gęby z wypełniaczami i włosy jak wiecznie spod szczotki. I cóż - będę tu wyzwana od tego, co napiszę - wolę stare chude plecy Olejnik niż młode grube plecy otyłych dziewcząt.
      • kot_filemon88 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 09:30
        Nie wydaje mi się, żeby jej plecy były chude. Zresztą nie o tym mowa, wiadomo że z takimi plecami się urodziła, chodzi o jej image, taką ogólną niechlujność. Nawet postawę ma niechlujną.
        • taki-sobie-nick Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 09.09.23, 00:36

> Nie wydaje mi się, żeby jej plecy były chude. Zresztą nie o tym mowa, wiadomo ż
          > e z takimi plecami się urodziła

Z jakimi, bo ja nic nie wiem na ten temat?
      • taki-sobie-nick Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 09.09.23, 00:36
        dreg13 napisała:

> Absolutnie mnie nie boli. Wręcz przeciwnie - lubię na nią patrzeć.
        > Stanowczo wolę kołtun

... ale w programie jednak daje radę być uczesana.
        • kot_filemon88 Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 09.09.23, 08:18
          Nie widziałam tego programu i z tego co pisano nawet na forum, nic nie straciłam bo ona jest podobno bardzo agresywna w stosunku do swoich rozmówców.
          • ib_k Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 09.09.23, 12:51
            Dla podtrzymania wątku
            • ib_k Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 09.09.23, 12:52
              Nie umiem wklejać zdjęć ale plecy P. Moniki w Wenecji są do nieodzobaczenia
          • ardzuna Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 09.09.23, 14:40

> Nie widziałam tego programu i z tego co pisano nawet na forum, nic nie straciła
            > m bo ona jest podobno bardzo agresywna w stosunku do swoich rozmówców.

Żałosne. Monika Olejnik pracuje głową, a nie ciałem. Programu nie widziałaś, nie masz na jego temat żadnego zdania poza cudzym, a mimo to z zaangażowaniem godnym staruchy wystającej z okna, żeby żyć życiem sąsiadów, roztrząsać wygląd Moniki Olejnik. Pustota level hard.
          • taki-sobie-nick Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 09.09.23, 20:57

> Nie widziałam tego programu i z tego co pisano nawet na forum, nic nie straciła
            > m bo ona jest podobno bardzo agresywna w stosunku do swoich rozmówców.

Jest w istocie. Niemniej kiedy kamera pokazuje gościa, Monikę widać od pleców i włoski ma wtedy znakomicie uczesane.
    • elwirahanckok Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 08:41
      Żenujący widok na podstarzałą barberllę, ona ma taką stylówę na wylaszczoną menelicę.
      • maslova Re: Czy tylko mnie boli patrzenie na nią? 08.09.23, 14:22
        elwirahanckok napisał(a):

> Żenujący widok na podstarzałą barberllę, ona ma taką stylówę na wylaszczoną me
        > nelicę.

Za to Ty masz menelowaty styl pisania. Naprawdę nie wiem, co gorsze (nie, żebym zgadzała się do twojej opinii o M. Olejnik)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka