Dodaj do ulubionych

Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo?

08.09.23, 13:33
www.pudelek.pl/nowa-kochanka-leonardo-dicaprio-jeszcze-niedawno-slubowala-milosc-innemu-dla-aktora-25-latka-porzucila-meza-6939308597975680a
Leonardo DiCaprio ma nową dziewczynę i to w preferowanym przez niego przedziale wiekowym. tongue_out Żadna sensacja, ale okazało się że dziewczyna dla Leo porzuciła niedawno poślubionego męża.
I zaczęłam się zastanawiać, czy Ematka byłaby w stanie zrobić coś takiego. Wyobraźcie sobie, że gdzieś przypadkiem natykacie się na Leonardo. Albo innego topowego artystę, który was kręci. Na wasz widok trafia go piorun sycylijski i błaga, abyście porzuciły dotychczasowe życie i ruszyły z nim w świat. A wiecie, że z racji statusu gwiazdy i majątku, ma dużo do zaoferowania.
Czy Ematka skusiłaby się na taką propozycję? Chociaż na chwilę, żeby przeżyć przygodę życia, bo wiadomo, że artyści raczej nie są stali w uczuciach. 🤔🤔🤔
Obserwuj wątek
    • primula.alpicola Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 13:36
      15 lat i 15 kg temu (jego 15 kg), mogłabym to rozwazyć, bardzo mi się podobał.
      • ewka.n Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 13:49
        U niego, jak i u innych celebrytów, może coraz bardziej chodzić nie o kg, ale o jego wagę w showbizie. W sensie bycie nawet kolejna dziewczyną Leo daje rozpoznawalność, kontakty, szansę na karierę - choćby instagramową (a z tej też może być niezła kasa). Czyż influencer/ka to nie jest wymarzona kariera współczesnej młodzieży? "Money for nothin' and chicks for free" smile
      • danaide2.0 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 21:09
        Dodałabym: "...i 150 lasek wcześniej. Na co mi taki latawiec?", ale w sumie nie sądzę, byśmy byli w swoim typie.
        • taniarada Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 09.09.23, 09:19
          Większość by zostawiła swoich nudnych misiów .Siedzących wieczorem przed telewizorem i pijących piwo .
    • heca7 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 13:42
      Nie, nigdy pod żadnym względem. Zupełnie nie mój typ. Poza tym jak widzę jego wielką głowę to współczuję jego matce tongue_out
      Poza tym miałabym rzucić męża aby dla kasy bzykać się z jakimś aktorem?! Czym to się różni od prostytucji?
      • maslova Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:25
        > Poza tym jak widzę jego wielką głowę to współczuję jego matce tongue_out

Może miała cesarkę wink
      • mankora Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:49
        > Poza tym miałabym rzucić męża aby dla kasy bzykać się z jakimś aktorem?! Czym t
        > o się różni od prostytucji?
        >
        To samo pomyślałam. To znaczy wiem, że wątek jest na luzie i w ogóle, ale mimo wszystko samo sformułowanie pytania (która z nas poleci, gdy znany i kasiasty kiwnie palcem) jest słabe.
    • frntta666 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 13:44
      On jest oblesny. Dla 10 innych, dla Leo- NOPE!
      • tanebo001 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 09.09.23, 08:00
        Na bogów olimpijskich - skoro Leo jest obleśny to jakim facetem trzeba być żeby nie zostać uznanym za obleśnego?
        • frntta666 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 09.09.23, 08:16
          Cavill, Lewy, mlody Ralph Fiennes, Legolas, Aragorn, mlodszy Garou, filmowy Bohun, pilkarze z dawnych lat: Torres, Figo, Raul, Vitor Baia, mlody Ricky Martin.... to tak na szybko, nie ma za co wink
          • frntta666 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 09.09.23, 08:19
            I Dorocinski- absolutnie, definitywnie, w kazdej roli ❤
            • eliszka25 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 09.09.23, 08:54
              o tak, Dorociński zdecydowanie nie jest obleśny!
              • frntta666 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 09.09.23, 09:01
                Do tego to jest tak mily i madry gosc, ze to mu dodaje z tysiac punktow do urody. Tandebo, notuj!
                • tanebo001 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 09.09.23, 09:11
                  Zaraz zaraz... feel_good_inc pisze że mam słuchać Robert A. Glover'a który wykłada że miły facet nie ru...a
                  • frntta666 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 09.09.23, 09:19
                    To jakies guru inceli? On zarabia na tym, ze niemili dalej nie bzykaja, ale dorabiaja do tego ideologie smile
            • ladymercury Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 09.09.23, 21:01
              Siostro!!!!!!
              Opróczz
                Oprócz Bohuna
          • jowita771 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 09.09.23, 09:02
            Lewy i Domogarow są dla mnie obleśni. Od zawsze, żeby nie było, że kiedyś Bohun był piękny. Obiektywnie widziałam, że nie jest brzydki, ale zawsze wydawał mi się odpychający.
            • frntta666 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 09.09.23, 09:16
              Teraz jest oblesny. I zawsze byl oblesny mentalnie, ale jak sie w Bohunie bujalam, jeszcze tego nie wiedzialam wink
              Tak
          • kocynder Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 09.09.23, 09:14
            Dla mnie wymienianie Lewego w jednym ciągu z Cavilem czy Luisem Figo to... Dla jasności: nie uważam, że Lewy jest wstrętny, obleśny czy coś. Po prostu 200% przeciętniaka, gdyby nie był piłkarzem i spotkałabym na ulicy to bym nie odnotowała. No, facet jak facet, nic więcej.
            • frntta666 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 09.09.23, 09:17
              Moze z geby, rzecz gustu. Ale cialo ma obiektywnie nieprzecietnie porzezbione 💪
              • kocynder Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 09.09.23, 09:49
                Ja nie umiem oddzielić, że gęba to jedno a ciało drugie. No i w całokształcie Lewy jest... Właśnie średniakiem.
            • primula.alpicola Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 09.09.23, 12:39
              Lewy ma wybitne ciało, moje ulubione, i obiektywnie niebrzydki, ale, kurde, sex apeal ujemnysad
            • ladymercury Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 09.09.23, 21:02
              Zgadzam się. Sorki fritata, Lewy n pasaran😁
    • azalee Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 13:45
      Moj maz zostal uczciwie uprzedzony, ze na pierwszy sygnal od Christiana Bale'a skladam papiery rozwodowe. Wydaje sie z tym pogodzony.
      • frntta666 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 13:48
        A mnie ciagle Cavill nie odpisuje wink
        • kocynder Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 16:46
          A to burak!... wink
          • ladymercury Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 19:53
            Całe pole buraków 🙂brzydki Heniek
        • ladymercury Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 19:53
          Mnie też nie,
        • black_halo Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 09.09.23, 08:39
          Ja nadal czekam na wiadomosc od Orlando Blooma wink
          • tanebo001 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 09.09.23, 08:45
            Taaa... Jak będzie single to kolejka kobiet będzie jak stąd do Księżyca www.campaignlive.co.uk/article/story-behind-norwegians-brad-single-ad/1410627
    • kot_filemon88 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 13:46
      Mnie raczej zastanawia fakt, że ta dziewczyna z męską twarzą ma takie powodzenie. A męża bym nie zostawiła, zwłaszcza dla faceta który wyhodował wielki bęben.
    • towarzyszka_leila Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 13:48
      Jest tylko jeden aktor na świecie, dla którego bym to zrobiła- Alexander Skarsgard. Tyle, że na początku romansu musiałby mi zagwarantować, że jak mnie będzie rzucał, to kupi mi mały czerwony domek na szwedzkim wybrzeżu, w którym do końca swoich dni będę mogła wspominać.
    • borsuczyca.klusek Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 13:48
      Nie, niczego w życiu tak nie cenię jak świętego spokoju 🙄
      • chatgris01 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:04
        borsuczyca.klusek napisała:

> Nie, niczego w życiu tak nie cenię jak świętego spokoju 🙄

Siostro! 🥰
        • gama2003 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:27
          Oj tak !
      • milva24 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 18:35
        Też tak mam.
    • frntta666 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 13:54
      A dla ktorej by was mezowie kopneli w zadek? Moj: Rosario Dawson, Scarlett Johansson, Salma Hayek (aaaa, taka stara!) i ta nowa Lara Croft
      • towarzyszka_leila Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 13:56
        Mój dla Scarlett też!
      • ggrr.ruu Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 13:58
        Margot Robbie mu się podoba
        • frntta666 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:00
          Dobry ma gust wink
          • ggrr.ruu Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:02
            Po 10 latach ze mna ostatnio wyraźnie gustuje w blondynkach 🙄
          • ewka.n Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:06
            frntta666 napisała:

> Dobry ma gust wink

"Nasza kochanka ładniejsza" wink
      • borsuczyca.klusek Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:00
        Mój Stary Borsuk nie rozróżnia aktorek i celebrytek, więc mogę się czuć bezpieczna 😀
      • azalee Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:07
        Wstyd przyznac ale Taylor Swift 🙄
      • chatgris01 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:08
        Mój się kochał w nastolęctwie w Sylvie Vartan, czyli od zarania go ciągnęło do Słowianek tongue_out
        Ale obecną idolką jestem ja cool O kopnięciu w cokolwiek nie ma mowy.
        • klaramara33 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 15:17
          chatgris01 napisała:

> Mój się kochał w nastolęctwie w Sylvie Vartan, czyli od zarania go ciągnęło do
          > Słowianek tongue_out
          > Ale obecną idolką jestem ja cool O kopnięciu w cokolwiek nie ma mowy.
          >
          Mój też najbardziej do slowioanek,potem do Włoszek a ja wyglądam jak miesznka dwóch takich smile
      • swiezynka77 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:09
        frntta666 napisała:

> A dla ktorej by was mezowie kopneli w zadek?

Jennifer Anniston, ale z czasów Friends a nie obecna, więc jestem bezpieczna 😂
        • frntta666 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:16
          No ja bym dla Rachel tez swojego kopnela big_grin
        • biala_ladecka Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 15:49
          Nigdy nie rozumialam fenomenu urody Jen.
      • melisananosferatu Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 18:02
        Moze dla Anny German albo Marylin Monroe (gdyby zyly bo na nekrofila nie wyglada).
      • default Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 19:55
        Nie wiem, bo mój mąż słabo rozróżnia aktorki - to raz , a dwa - on nigdy nie przyzna, że mu się jakaś podoba. Jak mówię "ale ona piękna, prawda?", to zawsze się krzywi i mówi "eee tam, taką sobie".
        Kryje się 😉
      • frntta666 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 09.09.23, 07:28
        Jeszcze dodal Biel i Albe. Sie rozkrecil
        skubaniec big_grin
      • jowita771 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 09.09.23, 09:09
        Dla Jennifer Connelly. Nie wiem, czy wie, jak ona się nazywa, ale za każdym razem, jak ją widzi, to ja widzę ten błysk w oku.
        Za to jak na ekranie pojawia się Sarah Jessica Parker, to zaczynam odliczać: pięć, cztery, trzy, dwa, jeden. I mój mąż za każdym razem mówi do siebie: boże, jaka ona jest brzydka.
        • frntta666 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 09.09.23, 09:11
          big_grin Connelly jest przepiekna, ale taka zimna uroda. Dla mnie kobieta do podziwiania, nie do przytulania wink A stary mowi, ze zbyt szczupla, ale co on tam sie zna tongue_out
      • klaramara33 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 09.09.23, 13:47
        frntta666 napisała:

> A dla ktorej by was mezowie kopneli w zadek? Moj: Rosario Dawson, Scarlett Joha
        > nsson, Salma Hayek (aaaa, taka stara!) i ta nowa Lara Croft
        Dla żadnej to jasne jak słońce
    • ggrr.ruu Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 13:54
      Mnie nigdy nie kręcili artyści. Ale jakbym miała zostać pierwsza damą Ukrainy to miałabym poważny problem żeby się oprzeć wink
    • abidja Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 13:56
      Nie, nigdy mi sie nie podobal.
      Moj typ to Slash z Guns &Roses.
      Meza bym nie zostawila dla niego ale chetnie bym wypila kawe, zanurzyla palce w jego włosach, obejrzala tatuaże....
    • zona_mi Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 13:56
      Nie ma faceta ani pieniędzy, dla których porzuciłabym męża.
      • borsuczyca.klusek Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:01
        Ty jesteś świeżą żoną, więc się nie liczysz 🙄
        • chatgris01 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:13

> Ty jesteś świeżą żoną, więc się nie liczysz 🙄

Ja jestem z moim 26 rok w związku i mówię to samo suspicious
          • zona_mi Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 15:03
            chatgris01 napisała:

> borsuczyca.klusek napisała:
            >
            > > Ty jesteś świeżą żoną, więc się nie liczysz 🙄
            >
            >
            > Ja jestem z moim 26 rok w związku i mówię to samo suspicious
            >

Ja też powiem! 😁💕
        • zona_mi Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 15:06

> Ty jesteś świeżą żoną, więc się nie liczysz 🙄

Albo liczę się bardziej...
      • ewka.n Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:01
        zona_mi napisała:

> Nie ma faceta ani pieniędzy, dla których porzuciłabym męża.
        >
        Ach ci nowożeńcy. Urocze smile
        • zona_mi Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 15:03
          ewka.n napisał(a):

> Ach ci nowożeńcy. Urocze smile

☺️💗

A liczy się prawie czterdziestoletnia znajomość z nim? 😘
          • ewka.n Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 15:42
            zona_mi napisała:

> A liczy się prawie czterdziestoletnia znajomość z nim? 😘

Nie. Chodzić ze sobą to można i ponad pół wieku, ale jak dajesz to na papier, to już co innego. A zwłaszcza jak on daje - wreszcie masz go! wink "Świadoma praw i obowiązków wynikających z..." wink
            • zona_mi Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 16:22
              No dobra, dobra, nie porzucę go za sto lat także dla nikogo 😄
    • hermenegilda_zenia_is_back Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 13:57
      Zamień Leonardo na Adama Drivera i pytam „kiedy?”
      • melisananosferatu Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 18:02
        O! Adam Driver jest super!
        • hannah_weaverrr Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 20:10
          #TeamAdam
    • jkl13 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:07
      Dla Leo, nigdy! Dla Chrisa Hemswortha, jeszcze dzisiaj smile
    • jdylag75 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:11
      Nie, nigdy mi się nie podobał.
    • chatgris01 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:15
      Afszyciu!
      Ewentualnym zagrożeniem dla mojego męża mógłby być tylko młody Robert Redford, więc może czuć się bezpieczny big_grin
    • bene_gesserit Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:19
      Jak był młody, miał masę wdzięku, ale teraz Leonardo to brzyyydaaal.
    • gama2003 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:25
      Mogę sobie być w mniejszości, ale Leonardo nigdy nie budził we mnie namiętności, optycznej nawet 😉. Podobnie Tom Cruse i Brad Pitt. Z pewnością, gdyby mieli okazję, odwzajemnili by to mocne uczucie, ale nie. Kompletnie nie.
      Talent aktorski mogę podziwiać ile wlezie.
      Każdy inny a żaden nie w moim typie.
    • asia_i_p Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:32
      Nope.
      Przygody życia są przereklamowane, cenię sobie swój spokój i komfort. W ramach przygody życia to ja mogę zrobić Pętle Bieszczadzką z mapą, a bez telefonu komórkowego, a jak mnie już bardzo doje potrzeba, a pieniądze pozwolą, Appalachian Trail, a nie sobie spieprzyć udane małżeństwo.
    • ichi51e Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:34
      Inaczej się myśli jak się ma 20 lat inaczej jak się ma 40 rodzine i kredyt. Podobna sytuacje miała zona Junoszy Stepowskiego. Duża roznica wieku ona w ciazy… a na koniec jej mąż się na sprawie rozwodowej zastrzelił.
    • bi_scotti Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:36
      Dla Leo???? No way! Okay, gdyby Penélope opuscila Javier, chetnie bym go popocieszala, nie powiem, ze nie ale Leo??? C'mon, nawet dla $$$ byloby mi trudno tongue_out Cheers.
    • maleficent6 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:44
      W życiu, ani teraz ani 20 kg temu.
      Natomiast Robert Downey jr 😍 no cóż, bez zastanowienia.
    • mikams75 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:50
      nie, ani dla Leo ani dla innego podobnego typa. Przewiduje, ze po krotkiej chwili zaczelyby sie problemy. Wole moje stare znane problemy i spokoj.
    • palacinka2020 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:53
      Nie, nie porzucilabym meza dla zadnego aktora.
      • ladymercury Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 09.09.23, 21:08
        Kto mówi o porzucaniu? Gorący weekend z ciachem i do domu😁.
        Później egotyzm ich wszystkich by wypłynął i byłaby dupa.
    • szara.myszka.555 Re: Czy zostawiłabyś męża dla Leonardo? 08.09.23, 14:55
      Myślę, że gdyby zdarzył się taki cud - to małżonek sam by mnie mu "wypożyczył" na rok czy dwa big_grin

Gwiazdor i tak pewnie by mnie szybko wymienił na inną kandydatkę. A kto wie, może bym nawet wróciła z tej przygody z grubą kasą? big_grin

Z tym, że na świecie jest tylko jeden taki "gwiazdor"-kandydat, więc szanse są zerowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka