Dodaj do ulubionych

Wieczornopiątkowe boomerskie rozkminy

08.09.23, 21:38
Przy Porto 🙃:
Niniejsze forum nazywa się "emama", mama, to kobieta posiadająca dzieci. Odstępstwem o formuły forum jest bycie kobietą, ale nie posiadanie dzieci, albo posiadanie ich, ale nie bycie kobietą. Jak Wam się wydaje, co jest mocniejsze? Bo mi niekobieca intuicja mówi, że kurde niestety chyba bycie kobietą...
Miłego łykendu! 🙂
Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: Wieczornopiątkowe boomerskie rozkminy 08.09.23, 21:43
      Matko moja i ematko
      drugo moja matko
      i matko mojej matki
      Nie ma lepszego miejsca od ematki

Dziękuję za uwagę 🙄
      • mallard Re: Wieczornopiątkowe boomerskie rozkminy 08.09.23, 22:07
        Borsi daj pyska, widzę, że też coś tam sączysz 😉
        • borsuczyca.klusek Re: Wieczornopiątkowe boomerskie rozkminy 08.09.23, 22:10
          No właśnie nic a nic. Nie wiem co mnie naszło 😀
          • mallard Re: Wieczornopiątkowe boomerskie rozkminy 08.09.23, 22:35
            borsuczyca.klusek napisała:

> No właśnie nic a nic. Nie wiem co mnie naszło 😀

No to ciekawa z Ciebie dziewczyna 👍
            • taniarada Re: Wieczornopiątkowe boomerskie rozkminy 08.09.23, 23:05
              mallard napisał:

> borsuczyca.klusek napisała:
              >
              > > No właśnie nic a nic. Nie wiem co mnie naszło 😀
              >
              >
              > No to ciekawa z Ciebie dziewczyna 👍
              >
              Oj bardzo ciekawa ,aż za na to 🤣
    • ga-ti Re: Wieczornopiątkowe boomerskie rozkminy 08.09.23, 22:52
      Albo u Ciebie za dużo tego Porto, albo u mnie za mało likieru wink
      • mallard Re: Wieczornopiątkowe boomerskie rozkminy 08.09.23, 23:01
        ga-ti napisała:

> Albo u Ciebie za dużo tego Porto, albo u mnie za mało likieru wink

Hm... 🤔
      • taniarada Re: Wieczornopiątkowe boomerskie rozkminy 08.09.23, 23:09
        ga-ti napisała:

> Albo u Ciebie za dużo tego Porto, albo u mnie za mało likieru wink
        Likier ohyda .Porto tylko z ginem .Miłej zabawy .
      • borsuczyca.klusek Re: Wieczornopiątkowe boomerskie rozkminy 08.09.23, 23:52
        Mallard rozkminia czy za prawilną ematkę bardziej będzie mógł się uważać osobnik dzieciaty, ale z penisem czy raczej osobniczka bezdzietna lambadziara 🤔
    • mdro Re: Wieczornopiątkowe boomerskie rozkminy 08.09.23, 23:59
      Moim zdaniem najważniejsza jest samoidentyfikacja. Jeśli się identyfikujesz jako ematka, to nią jesteś. Ty, mam wrażenie, się nie identyfikujesz i stąd te rozkminy i przeświadczenie, że o penisy tu chodzi.
      • milva24 Re: Wieczornopiątkowe boomerskie rozkminy 09.09.23, 09:46
        mdro napisała:

> Moim zdaniem najważniejsza jest samoidentyfikacja. Jeśli się identyfikujesz jak
        > o ematka, to nią jesteś. Ty, mam wrażenie, się nie identyfikujesz i stąd te roz
        > kminy i przeświadczenie, że o penisy tu chodzi.
        >

Zgadzam się.
    • trampki-w-kwiatki Re: Wieczornopiątkowe boomerskie rozkminy 09.09.23, 09:37
      W sensie, że pytasz czy człowiek z jajkami w gaciach ale dzieciaty pasuje do forum bardziej niż człowiek z jajkami w jajnikach ale niedzieciaty? Czy jak?

Nie wiem, ja odpalam ematkę od jakichś 13 lat lub więcej, z czego od niemal 7 jako osoba z dzieckiem.
    • natalyaxx Re: Wieczornopiątkowe boomerskie rozkminy 09.09.23, 09:48
      Dziwne rozkminy, jestem kobietą i nie mam dzieci, czemu tu jestem? Bo nie znalazłam w sieci grupy, w której można by było na tyle tematów w jednym miejscu porozmawiać, grupy na FB są tematyczne jednak. Plus przez to, że tu dziewczyny w większości anonimowe, to można poczytać naprawdę o grubych sytuacjach, oczywiście część będzie zmyślona, ale nie wszystkie. Nie jest to też klasyczne forum, gdzie byłby non stop wałkowany temat pociech, bo wtedy by mnie tu nie było.
      • trampki-w-kwiatki Re: Wieczornopiątkowe boomerskie rozkminy 09.09.23, 17:21
        natalyaxx napisała:
        Nie jest to też klasyczne forum, gd
        > zie byłby non stop wałkowany temat pociech, bo wtedy by mnie tu nie było.

Mnie też 😜
        Kocham swoje dziecko miłością ogromną, ale zaprawdę ostatnie na co mam ochotę w wolnym czasie to gadanie o dzieciach!
    • bywalec.hoteli Re: Wieczornopiątkowe boomerskie rozkminy 09.09.23, 17:27
      Moim zdaniem nazwa tego forum juz dawno powinna zostać zmieniona. Albo egrazyna albo ebaba. Wtedy nie bedzie takich rozkmin smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka